67

До 5

преди 11 години

За държавата Норвегия чувал ли си.Брейвик е осъден на максималното наказание - 21 години.

66

Тихомир Томов

преди 11 години

Ами почвайте - едните са в Испания , а другите се връщат от посещение в Израел !

65

Анонимен

преди 11 години

Да бе ,кой внася наркотика в България и кой го е внасял . И понеже е на високо ниво ,сега друг номер" Ако има " Чакайте ние в правотаздаването нямаме такава терминология " Престъпна Група" -това са си нашенци . Докъде стигнаха Испанците ? До лафа на Бойко - до под кривата. круша ?

64

Анонимен

преди 11 години

ami prastapnata grupa ste vie ti BORIS VEL4EV,CVETAN CVETANOV.BOIKO BORISOV. I O6TE DRUGI MAFIOTI POZNATI I NE POZNATI

63

"WAKE$HELP"

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Обществото е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.В парламента половината от депутатиТЕ Говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се Говори.Обещават ли Ви да превърнат Мечтите Ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в Мечта.По-добре е да Паднеш на лешоядите, отколкото на политици.Първите ядат мъртвите, а вторите Живите.В Индия никой Не Знае броя на свещените крави, а У НаС броят на свещените ***.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

62

Правилния

преди 11 години

Борис Велчев отказа да даде оценка на прокуратуратаПравилно, той няма нищо общо с прокуратурата, единственото е супер високата заплата, която получава, за да не прави нищо.

61

123

преди 11 години

обзалагам се, че ще се установи че няма група. Със сигурност 1 човек си е поръчал 3 тона кокаин за лична употреба, натоварил го е на кораба и си го е подкарал към къщи. Добре че го задържаха испанците, иначе наште съвсем независими съдии щяха да му го върнат да си го употребява

60

краси

преди 11 години

Велчев комуниста забрави за крадлата Масларова!Др.Велчев и подчинените му след катасрофата на бившия заместник министър на Милен Велчев Кр.Катев с двама загинали водят дело срещу НЕИЗВЕСТЕН извършител и вече никой нищо не говори!Милен Велчив от яхтата в Монако играе карти с убития като куче Доктора.Милен Велчев дето превъртя външния дълг на РБ от долари в евро и държавата загуби един милиард!А икономисваме от болници ,училища,пенсии и детски градини!

59

e

преди 11 години

Този-"нашия прокурор' най-после излезе да си покаже новия костюм и тридневната си брада"Ален Делон"но не смее да си върши работата,най-вероятно понеже и той като "вътрешния" е зависим от външни спътникови "Флашки"

58

Анонимен

преди 11 години

яснооо, вратичка за поредния "неизвестен извършител"

57

Анонимен

преди 11 години

кво би следвало да значи това ? да не би спонтанно някакси да е станало всичко ?или по-скоро би могло и да значи "абе знаем кои са, ама не ни отърва да ги споменаваме публично, камо ли да ги обвиняваме в нещо " ?

56

ANDRESHKO

преди 11 години

NAI GOL.EMATA MAFIA E TAM V UPRAVLENIETO.I OZENKATA NA SADAT E USLOVNO.TOVA GO NEMA V NITO EDNA DARJAVA,KOETO E PRI NAS .VARNAHA NI 50 GOD.NAZAD.NEMA SVARSHVANE.DA MU MISLI NARODA.ZLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE .NEMA KONTROL NA SADA ZATOVA E TAKA.PRI PUTIN IMA KONTROL I VSI4KI SA NA MESTOTO SI .

55

murmashka

преди 11 години

,,Ако има престъпна група за кокаина, ще разследваме!" Прекрасно казано.Иначе как да признае човека че я има и Бойко и Цецо са и тарторите? А така ,,Ами не открихме такава" и край!

54

мен

преди 11 години

Ако има престъпна група? А, дали няма? Или има съмнения? А, престъпна амфетаминовагрупа има ли? И ако има, дали случайно някой с ивициали Б.Б. не е... ръководител, така да го кажем? Докога ще се чуди правосъдието, дали да нарече нешата с истинските им имена? Защото простолюдието отдавна знае кой и какво. Защото или бандитите ни са *** и прости като ***, или просто не им пука, защото правосъдието е тяхно? Май е второто, а? А, някои стигнаха и до ръководни длъжности в държавата... Май, нали?!

53

Endo

преди 11 години

До 62-по-скоро си мисли-ехх къде ли е водката?И кво ме занимавате с тъпотий, много ясно няма виновни.Ама тоя път се ***, защото в случая е замесена дуга държава и сега нямат токова сили баш....

52

проКУРор

преди 11 години

Ако евентуално има някакво престъпленийце, ние от прокуратурата ще напишем два листа хартия, ще ги пренесем през 7-8 стаи и после ще продължим да си редим пасиансите на компютъра.

51

Анонимен

преди 11 години

ЕХ КОЛКО СИЛНО СЕ Е ЗАМИСЛИЛ КАК МОЖЕ ТОЗИ КОКАИН ДА НЕ СЕ ДОСТАВИ В БЪЛГАРИЯ???

50

аналник

преди 11 години

барманче с лице на дупе

49

Анонимен

преди 11 години

Не разбирам от пправо но нека ни обесни как ще установиш ако не разследваш ,че има престъпна група????

48

Анонимен

преди 11 години

Ах,този клоун със загрижената физиономия.....