61

Анонимен

преди 11 години

Да, ладите държат по 30-40 години, когато ги кърпиш 5 пъти.

60

за Витков!

преди 11 години

До Буран 50-ти. Прав си за всичко само не и за последното изречение просто защото руските автомобили не са имали никакъв успех на свободния европейки пазар. Да в източна Европа беше пълно с тях ,но единствено защото шапката на СИВ ги пазеше от конкуренцията. Такаче не "ще се завърнат" ,а ще се борят за пазарен дял! Колкото до модела ще е хубаво да го видим на бял свят някой ден.

59

Иситната

преди 11 години

Лично мение :(Критиката на означава негативност!)Изглежда добре издържан (на пръв поглед)- странично (Citroen DS 4)- линия на стоповете (Форд Focus)- линия на предните фарове (KIA Sorento / Optima)- преходна линия от фарове до светлини за мъгла (Opel Volt) - линия на долната част на волана (VW / Audi)- цялостно усещане за интериор (Mama Scandinavia -> Volvo)Бих си взел, но малко по-нова генерация на този модел :) - ще имат доста за дооправяне

58

Истината

преди 11 години

До 54Може и да е било в Сърбия, но това би трябвало да е на югозападен български (македонски), защото на сръбски съюза "с" изисква падеж, т.е.:"Аута са Борчом, са Мачком и са Пичком ... не радим!"

57

Анонимен

преди 11 години

Време беше да направят нещо ново да ладите държат по 40 години, но вече са стари екстрите са фарове и такива неща преди 6 месеца дядоми караше лада която си неше купил чисто нова преди много години и сега си взе форд с климатик ел стъкла и т.н и вика ладата желязна кола, много стара друго си е форда с климатик 3 по хубави спирачки ел стъкла и по меко возене и стува 5 пъти по-малко от нова лада сега.

56

ЗИЛ

преди 11 години

До БуранТия КАМАЗИ немат нищо общо с руските, произвеждат се в Белгия

55

rw

преди 11 години

Проследете еволюцията на БМВ 5 серия от 1982 година до сега и същевременно на ЛАДА2105 :)Совершенство ,не требует изменений :D

54

Патриот

преди 11 години

еала на братушките колата е супер!

53

chicago

преди 11 години

Когато преди много години на кинофестивала в Москва попитали Кърк Дъглас - какво ви е мнението за руската версия на филма Конникът без глава,той им отвърнал:Как да ви кажа - все едно ние да направим филм за октомврийската революция.Пропуква се бетона.Руснаците трябва да разберат,че специално в автомобилостроенето,а и в други области са доста назад и трябва да вземат акъл от омразните им англичани,американци,японци,германци,за да са конкурентноспособни на пазара,а не на приказки.

52

До 53

преди 11 години

КАМАЗ в последните години печелят Париж-Дакар през:20022003200420052006200920102011Тоталната хегемония на КАМАЗ е нарушена само два пъти- през 2007 от МАН и през 2012 от Ивеко(2008 няма състезание).С едно изречение: КАМАЗ РУЛЗ!

51

Анонимен

преди 11 години

Табела на автосервиз в Сърбия: " Ауто со Борче, со Мачку и со Пичку ... не радим ! " Превод: "Ситроен, Пежо и Рено ... не ремонтираме"

50

Анонимен

преди 11 години

До БуранЛИАЗ, КАМАЗ им диша праха.

49

Буран

преди 11 години

Само да допълня. В последните години изключително познатата марка руски камиони КАМАЗ са неизменен победил в рали Париж-Дакар, в класа на камионите, разбира се. Разните Волво, Ивеко, Мерцедес, Рено и т.н. им дишат праха, или в случая им дишат пустинния пясък!

48

Спонги

преди 11 години

До ЛелееДачия също изглежда перфектно, но ламарината и е тънка като вестник и изгнива за 2 години. Нека правят хубави коли. Няма лошо. Въпросът е в това, че докато излезе този модел, вече ще е демоде. Големите производители имат готови модели за 5 години напред. Двигателят е важно какъв е. Интересно е и какво е купето. НИВА например отива навсякъде, обаче горко на този който се вози в нея.

47

Буран

преди 11 години

Поздрави за братушките! Това е изпитан метод. Преди доста време бях писал, че е необходимо да "пипнат" дизайна за да имат успех и извън Русия. Те, разбира се, не са глупави хора и са наели елитен дизайнер.В началото на 70-те Фолксфаген са пред фалит. И какво правят? Наемат Джорджето Джуджаро, който прави дизайна на един автомобил наречен Golf. Както се казва "останалото е история".Япония през 50-те и 60-те е символ на евтино и ниско качествено производство в САЩ. Има стари лафове от уличния американски сленг, гласящи "Маратонките ти хубави ли са или японски". 20 години по-късно ситуацията вече е диаметрално противоположна и японската стока е символ на върховно качество. Абсолютно същият процес наблюдаваме днес с китайските стоки. Ако преди 15 години китайското беше символ на евтино и некачествено, днес вече все повече и повече качествени стоки се произвеждат в Китай. Всъщност, почти цялата електроника във вашия дом е произведена в Китай, включително считаните за върхови технологични джаджи, като Ipad, Ipod и т.н.Нещата са динамични. Убеден съм, че руските автомобили ще се завърнат на европейския пазар, включително и у нас.

46

Анонимен

преди 11 години

по просто парче от завистлив българин едва ли има.

45

Лелее

преди 11 години

Какво сте се разлаяли не разбирам? Колата изглежда добре. Руската техника била скапана. Скапана, ама ладите държат по 30-40 години, нали? Коя американска кола ще издържи и 10 години по нашите пътища? След 5-6г. като нищо пак ще караме лади...

44

do44

преди 11 години

az

43

истината

преди 11 години

Всеки що-годе образован човек знае, че такова чудо като "руска техника" няма. Всичко е крадено през годините чрез промишлен шпионаж. Затова докато въведат "новостите", западняците вече са предложили следваща генерация. Сега поне не се налага да гепят, просто са купили дизайнера и готово.

42

българин

преди 11 години

От Русия и *** не ща. Да не говорим, че и стотинка не искам да наливам в тяхната икономика.