43

Sersemov

преди 11 години

dnes.bg si izpuska tuk matnite fantazii...znae, che nyama prechistvatelna systema za mrasnite vodi v bg mediite, deto zalivat bg narod...podhvarlya vsyakakvi izmislitzi bez dokazatelstva na bg naiven narod - s malko hartia,nailon,treski... i hop v kapana.

42

Анонимен

преди 11 години

"...отправено предупреждение към родителите" - предупреждение, а за изхвърляне на куче на улицата - глоби. 100% тия родители сигурно редовно вземат детски

41

Анонимен

преди 11 години

Оф застрелвате ги иги връщате в гората,ккво ще харчите пари за тях.

40

бляхххххх

преди 11 години

Абе аман вече от *** сълзливи истории - кой му пука въобще за ***?Дори и на тези от БХК - лицемери. Всички ги мразят, цял свят ги ненавижда....Ареее стига вече...

39

човек

преди 11 години

Както би казал др. Й.В.С. "Есть человек есть проблем,неть человек неть проблем ".

38

daniela

преди 11 години

Глупости - труднодостъпна местност............Това че ги мързи да си мръднат дебелите *** от бюрата е друг въпрос....Цял месец търсили - идиотщина, за месец може да обиколиш цялата страна....

37

муспи

преди 11 години

Цецо каза че родителите на малкото дете са открити! Това са двете голями. Как са познали? Не чрез ДНК, - родителите много лесно са си уредили майчински, заедно с обезщетенията за пропуснатите две години. Тяхните родители обаче не може да открие и дяволът. А по как са познали че малкото дете е две годишно? По бележка от родителите. Но те са неграмотни - биле са лишени от образование, което им се полага по конституция. Те за това ще получат обезщетение, но въпросът вече става нетолерантен.

36

Справедлива

преди 11 години

До ЛОРАЛорче мила, ние сме латино република - има мноооого богати хора, а има също така и ужасно мизерстващи хорица. Последните и да се съдерат от рев първите никога няма да ги чуят, защото така им оттърва. Все пак нали нашият народ е измислил поговорката "Ситият на гладния не вярва".

35

БУРГАЗЛИЙКА

преди 11 години

Ох, писна ми от журналистически интерпретации и лъжливи длъжностни лица и политици...То бива, бива, ама чак "Бивол за мезе не бива". Тези същите просещи *** заедно с майката, която всяка година (аз поне от 6 години ги наблюдавам) държи някакво бебе , дето уж били в трудно достъпна местност се намират пред к-с "Браво 5" на к.к. Сл. бряг. На около 300 м. от х."Кубан" и почти толкова от РПУ-то. Е КАК ТАКА ДО СЕГА НЕ ГИ ОТКРИХТЕ, КАТО ТЕ ВСЯКА ГОДИНА СА ТАМ???

34

Анонимен

преди 11 години

Тоя матр`ял е най-наглата лъжа публикувана досега

33

Аз

преди 11 години

До ЛОРА. Лора ти не си наред, ха свали си розовите очила и погледни малко в страни от шепата "богоизбрани" мутри които си видяла. Разходи се малко из страната, виж колко затверени предприятия има, погледни само за миналата година колко фирми са фалирали и колко човека са останали без работа и пак говори. Само че ситият на гладния не вярва! И не знам как ГЕРБ ви промиват мозъците че толкова сляпо им вярвате на думите като няма нищо насреща

32

бъдещ горски

преди 11 години

Скоро всички ще станем мауглита,благодарение на правителството,което полага героични усилия да ни затрие.

31

ЛОРА

преди 11 години

ДО 21.....ПОНЕ ДЯНКОВ ГОВОРИ ЗА ОТМИНАВАНЕ НА КРИЗАТА, А СТАНИШЕВ НИ УБЕЖДАВАШЕ ,ЧЕ НЯМА КРИЗА И ИМАМЕ 1 МИЛИАРД ЛВ. РЕЗЕРВ, КОЙТО ГО ОТКРАДНАХА В КРАЯ НА МАНДАТА СИ !!!!! ПРЕДИ ДНИ СЕ ВЪРНАХ ОТ МОРЕТО - ЦАРЕВО И КАТО ГЛЕДАХ ЩО ЛУКСОЗНИ ХОТЕЛИ СА ПЪЛНИ, ЩО ЛУКСОЗНИ КОЛИ И ДЖИПОВЕ СЕ ДВИЖАТ + РЕСТОРАНТИ ПЪЛНИ СЕ ЗАЧУДИХ НАД ВЪПРОСА ИМА ЛИ КРИЗА В БЪЛГАРИЯ И БЕДЕН ЛИ Е БЪЛГАРИНА ИЛИ САМО ПИЩИ ЗАЩОТО ТОВА Е В МАНТАЛИТЕТА МУ ДА СЕ ОПЛАКВА !!!!

30

az

преди 11 години

Супер, сега минават на наша издръжка, до сега поне без ЕГН помощи не е е получавал шиб...я ***

29

Анонимен

преди 11 години

И кво от това,все едно събратята им в гетото живеят по различно.***?

28

Анонимен

преди 11 години

Нали и у нас имаше един закон за детето или той не важи равно за всички

27

Анонимен

преди 11 години

Интеграцията е естествен процес на промяна, само че кой кого интегрира при това взаимодействие на бездействието

26

Анонимен

преди 11 години

Стига сте лъгали ! Няма кой да ви повярва че 2 годишно дете е издържало зимата на - 15 градуса в храстите. Зимата са се топлили с платения от нас ток, майка им и баща им са пили ракийка и са пушили цигарки от нашите пари платени за данаци и "благоустройство" на родината Това е лятна кампания на двукраки кърлежи налазили земите ни .

25

....

преди 11 години

Да ги оставят в гората, те така или иначе няма да се интегрират, има доста по-сериозни проблеми за решаване, какво ни интересува, че 3 *** просят?! Колко пенсионери нямат пари за хляб, ама нали са българи и не са интересени!!!!

24

дфг

преди 11 години

... а вие сте с промити мозъци, щом мислите че едно дете не може да порастне без номер, без да гледа Бейбитв, без да се друса, без да има (порно) 'бал' и да му се сложи силикон. А тези деца... тези деца са добре.