38

Дражко

преди 11 години

Ами естествено!Освен руснаци и някакви подобни на тия германци,кой друг ще дойде тук на почивка?Свястните хора там си имат добре платени професий,плащат си за удобства и спокойствие по свястни курорти.Нямат нужда от евтин фалшив алкохол,евтини жени и познанства с мутри.Търсят природа,а не винкел и стъкло.

37

Анонимен

преди 11 години

Не си гледат грозните квартали като Меден рудник.

36

Анонимен

преди 11 години

abe 6to ne si pie6 kamenitzata tam be...

35

Filibe

преди 11 години

Бургас е една гнусна, смрадлива клоака!!!!

34

do 24

преди 11 години

mn si prost.ni6to ne znae6 za Burgas i horata koito jiveem v nego.gledai si tam zapadnaloto mestence i produljavai da se kompleksirash.

33

прасчо

преди 11 години

По моята логика,това може да се случи навсякъде по света,но не е повод да пишеш,п*дераси,алкохолици и да намесваш Сталинградската битка

32

БУРГАС

преди 11 години

до 32По твоята логика в Бразилия да речем не трябва да стъпва никой, защото там ще те пречукат и за по-малко, и не само в Бразилия е така. Може и да не сме оазис на спокойствието, но не сме и най-големия бърдак.

31

Анонимен

преди 11 години

Тия германци са дошли на много подходящо място да си лекуват алкохолната зависимост!

30

ДО 34

преди 11 години

Никой още не е доказа ,че германците са го убили ! А случаи за убийства заради 10 лв. в Бг. десетки хиляди !

29

Анонимен

преди 11 години

До дезинформациятаи понеже те заедно са дошли и пак германци са го убили-затова е виновна държавата? Или алкохолиците са си виновни и в друга държава пак така щеше да стате? То не може все държавата да ни е виновна...всички плюят ГЕРБ,че се оправдавали с предното правителство,ама и те са българи-типичната черта е, че все някой друг ни е виновен за всичко

28

прасчо

преди 11 години

Прочетох само една страница,но стана ясно,че половия живот на българина е нелек и нерегламентиран,което е довело до мозъчна смърт и остатъчна будна кома с работещи центрове 'злоба','завист','Кът Русия няма друга'

27

дезинформацията

преди 11 години

е виновна ! Ако тези хора бяха информирани още в родината си ,че в България за 10 лв. може да те пречукат , тогава едва ли щяха да дойдат в България ! От толкова хубави държави в Евроха ,те са избрали "най-хубавата" , дето народът казва : от един чувал пълен с ***.ки , те са хванали х*я !

26

тези хора акъл нямат

преди 11 години

Защо не са отишли в Турция ,щяха да изкарат една прекрасна почивка и де се върнат живи и здрави в родината си ?!

25

отговор на 10

преди 11 години

Полиция има 70000 армия,ама е заета да иска увеличение на заплати с 25%,да се крие и да не плаща винетки ,застраховки и прегледи на колите.В останалото време те гони да те глобява за същото .Други въпроси?

24

германците алкохолиц

преди 11 години

Добра възможност да прехвърлят вината върху германците и нашите да си измият ръцете !

23

Бургас

преди 11 години

Опитвах се да обясня извода , на който ме наведоха хапчетата за мозък. А именно , че на площ от 111 хиляди квадратни километра всички сме едни и същи селяни. Което беше в контекстът на стотиците коментари какви *** сме Бургазлии по повод на вчерашното убийство. Особено на един от коментарите гласящ "Бургас е морският Перник" .Това очевидно трябва да ти го обясня в прав текст.

22

БУРГАС

преди 11 години

25 и твоята никак не е лесна...

21

xph

преди 11 години

до 25 Бургас:"... А то Търново на практика си е Пловдив..." Чудех се да не би да си спрял хапчетата за мозък, защото ако си, моля те почвай ги пак, че виждаш ли се кви ги пишеш?! ч

20

Бургас

преди 11 години

Въй, въй . Тва са някви нацепени батки дето са дошли в Бургас да произвеждат Адидас. Ама са се скарали за клиентелата . То в Бургас тва е нормално - той е морският Перник . А Перник е западното Поморие , а Поморие е курортният Стара Загора , а Стара Загора е бирената Варна , а Варна е новата София, щото София е следващото Търново, а то Търново си е един Пловдив напрактика, който е Русе без Дунав . Тоест са мега селяни тия бургазлии , а най-странното е че гордеят с това.

19

Анонимен

преди 11 години

Иран са виновни. Израел да им даде ултиматум.