135

До Уорлик и другите

преди 11 години

Имам само един въпрос. Ако във вашите държави някой си позволи да бие полицай докато изпълнява служебните си задължения какво ще му се случи? И защо, по дяволите, да не може и тук да приложим същите закони към ***?

134

Анонимен

преди 11 години

Ей, наглост безподобра! Сега остава да променят закона и да запишат, че *** има право да краде, да убива, да продава чаветата си за органи и за булки, да спи с малолетни... Тия дето много ги защитават и говорят за интеграция май са виждали *** само на картинка! Я да дойдат да поживеят до някое гето, пък да видим тогава дали ще говорят за интеграция и права за *** (ох, извинявам се на маймуните!).

133

тцЪ

преди 11 години

*** работа! И после онзи френски ****ал пита "Що не правим усилия да ги интегрираме?" Еми ето затова!

132

Анонимен

преди 11 години

Ало, *** са над закона!Какво казва конституцията, а еврейски мекерета?

131

SELO

преди 11 години

AMI DA KATO GI E STRAH POLIZATE . BOJE PAZI NI.SRAMMMM,ZA POLIZIATA.KAKVOTO E UPRAVLENIETO TAKAVA E I POLIZIATA.NE MOGAT DA PAZAT PET MANGALA.HAHAHA.GARMISH GI I TOVA E .TAKAV E ZAKONA.A ZEZKO SE HVALIIII.

130

анонимен

преди 11 години

не ни закачайте защото ще ви провалим на изборите, и кебапчета да ни давате пак няма да гласуваме за герб ако ни закачате

129

Килъра

преди 11 години

За два дни - 4-*** пребити полицаи и запален цех от все по-наглите римляни! А кой знае колко още мизерии са направили. Следващия път пак гласувайте под стррой и се надявайте някой измислен герой като Супер Б да ви оправи! РОБИ! Ей за това е имало 5 века робство.

128

Българин

преди 11 години

Е нека сега някой да ми каже, че България не е държава на ***! За тях няма закони те имат само права, а къде е сега БХК и други подобни организации да защитят правата на БЪЛГАРИТЕ? Дали има в света друга държава с подобни правила норми и закони???

127

:))))

преди 11 години

Миналата седмица г-н Катев торпилира двама *** пияни и с крадена кола - всички оревахте форума, сега всички говорите за смърт на *** и прочие. Вие знаете ли какво искате, форумни шизофреници?

126

Анонимен

преди 11 години

ДА ги кастрират като уличните кучета, от кучето поне полза може и да има някаква от *** никаква

125

проста логика

преди 11 години

С нарастване на % *** ще нараства социалната тежест и престъпността. Ще се стигне до точка на нетърпимост или сиреч открити сблъсаци по оста ***-нецигани, което неминуемо ще прерасне във война. Това е жестоката истина. Герб 3 години бездейства по *** въпрос, така както и всички правителства досега. От никъде не чакайте помощ, да емигрираш също не е много добър вариант - Запада се напълни с *** от цял свят, ние поне си имаме само ***. Хора - въоръжавайте се, кой с каквото може

124

Анонимен

преди 11 години

Роми нападнаха и биха полицаи заради микробус с дърва, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Враца. Инцидентът е станал снощи в Бяла Слатина.Около 20:40 ч. трима полицейски служители са изпратени да проверят сигнал за незаконна сеч. В местността Янчов геран", в землището на с.Враняк, полицаите открили микробус Мерцедес", натоварен с около 4 кубика дърва.Служителите транспортирали микробуса и дървата до стопанския двор на кооперация в с.Враняк. Само няколко минути по-късно около 30 роми влезли в двора и започнали саморазправа с полицаите, след което си взели микробуса и си тръгнали. Един от полицаите е ранен, настанен е в болницата в Бяла Слатина. Тази сутрин са задържани 4-*** от участвалите в нападението. Микробусът е открит на улица в квартал в Бяла Слатина, в който живеят нападателите. Установяват се и други участници в нападението.Това не е първо нападение на роми от Бяла Слатина срещу полицаи. Преди време в града беше изпратена дори жандармерия, за да пази имущество на затворен завод.

123

Анонимен

преди 11 години

"Пожар в двора на този цех се случва за трети път."До кога ще чакаме

122

pool

преди 11 години

В друг сайт статия за,3-*** пребити полицаи,тук статия за умишлен палеж ,пак от ***.... а ние си седим мирно и кротко! Държавата мълчи,няма гласност..... Така ли ще продължава? Не е ли време за саморазправа????

121

-----

преди 11 години

Основните избирагели на ГЕРБ- крадат, убиват безнаказано както всички мутри в БГ. Жалко за народа ни

120

Анонимен

преди 11 години

Докато ние не покажем че сме народ, така ще бъде. Скоро няма да я има България благодарение на правителствата и западните им господари.Няма да забравя какво видях в Катуница - единство, сила, солидарност. Ние сами трябва да се спасим и да ни чуе целя свят че повече не можем да живеем така.

119

Лусия

преди 11 години

До АнонименИ аз се включвам активно в евтаназирането!!!То тези същества са по долни и от кучетата

118

Анонимен

преди 11 години

Взе много да ми писва от тия ***. До кога ще ги търпим / храним / развъждаме и толерираме ?

117

Iluminatus

преди 11 години

Абе защо ли не се учудвам, това е Цървулария, където всичко се толерира........

116

Анонимен

преди 11 години

Тези трябва да се накажат със смърт!