208

qq

преди 11 години

Трагедията е, че ЕС провежда неоколониална политика към слабите страни-членки, а кохезионните действия са само на книга. Няма никаква тенденция слабите страни да настигнат развитите, даже напротив. Единствено Гърция ги настига по стандарт но но с цената на 300мрд заеми.

207

SOS

преди 11 години

ДО : "IQ146" ЗДРАВЕЙ МАЗОХИСТ!ОТНОВО СИ ИЗПЪЛЗЯЛ ОТ ТИНЯТА.И ОТНОВО САМО ГЛУПОСТИ РАЖДА ГЛУПАВАТА ТИ ГЛАВА.

206

Анонимен

преди 11 години

sledvashtite godini balgaria q chaka mizeria ,samo che oshte ne go znaete.

205

Проглеждайте!

преди 11 години

На тия наглеци явно им се вижда, че малко сме си свалили гащите!Ако не се разберем помежду си и не дадем отпор ще чакаме отново много дълго дядо Иван!

204

Истината

преди 11 години

Привет на всички ГЕРБ-жии.Цункайте го .Да ви е сладко.

203

Анонимен

преди 11 години

Ще си пада в захлас, като има слаба ръка в държавата и *** правят каквото си искат с ТВОЕТО имущество. Прочетете как 30 "роми" са били БГ полицията в Бяла Слатина (Враняк)После само 4 са задържани. Другите са невинни.Нали трябва да остане кой да краде.Дурковите белослатинцки *** са известни в района. И полицията е безсилна.

202

123

преди 11 години

Айде, стига са ни давали акъл разни западни уршпрунговци, щото за да сме на това положение се дължи единствено на такива *** като тоя драскач!

201

Анонимен

преди 11 години

Be q iznesete danni za mafiotskite milioneri po cql svqt kadeto vi krepqt kato darjava puk posle 6te sednem da govorim za BULGARIA i ROMANIA.Jiveqt s mafiotski pari ot cql svqt 4e i akul davat.

200

Анонимен

преди 11 години

До ???????????????Ако се случи застрахователно събитие нали се сесташ колко бързо тази компания ще обяви фалит? :)Далаверка от всякаде

199

???????????????

преди 11 години

Общините задължително да застраховат имотите си срещу природни бедствия и земетресения, предлага правителството. Кабинетът ще предложи промени в Закона за общинската собственост, които ще задължат общините да застраховат всички застроени имоти - публична общинска собственост, срещу природни бедствия и земетресение. Решение за това кои имоти - частна общинска собственост, ще бъдат задължително застраховани, ще взема общинският съвет.И кои ще са застрахователите?????????????

198

до 235 - Смешко

преди 11 години

Поредният провокатор в днес.бг.:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

197

strah me e?

преди 11 години

saita dens.bg e po4ti zabranen za hora koita sa izvan Balgaria , ot kakvo li gi e strah?

196

Супер сделка

преди 11 години

За държавата между 2% - 30%.За добиващите останалите.

195

Прости сметки

преди 11 години

Влагат евентуално 1 млрд евро... и уникална отстъпка от 40 000 000 евро.Ако приемем, че при нас има между 100 и 300 млрд м3 газ по днешни цени са... а след 5 години са...По време на концесията, когато се стигне до концесия след пет години, концесионните плащания /възнаграждение за държавата/ са между 2% и 30% от стойността на добитите количества.Проста сметка!

194

между 2% и 30%

преди 11 години

По време на концесията, когато се стигне до концесия след пет години, концесионните плащания са между 2% и 30% от стойността на добитите количества. Процентът се определя на базата на това колко продуктивни са сондажите, но очакванията са, че при продуктивни сондажи концесионното възнаграждение за държавата след проучвателната фаза, ще бъдат близо до 30 %, каза Добрев.

193

Въпрос

преди 11 години

Как проучвания и два сондажа ще налеят в България около 1 млрд. инвестиции?

192

Хан Аспарух

преди 11 години

Предварителни проучвания:Първата година според работната програма на спечелилият процедурата са анализ на геоложките данни;Втората и третата година се прави сеизмика;На края на третата, четвъртата, петата година се прави се правят проучвателните сондажи...така че ние със сигурност ще имаме информация след втората година... Резултатите ще ги имаме след 5 години, а реален добив след 6 г. от днешна дата...

191

прасчо

преди 11 години

До до 171Има един избягал от Запад на Изток казва се Дийн Рид и избяга в ГДР

190

Анонимен

преди 11 години

Абе разиграват ни като кукла на конци....

189

BG

преди 11 години

BG izpada v letargia,da gospoda tazi letargia e ot 08/09/1944 stranata pla4e za grazdanska voina palna razruxa.