8

Д-р Гаров

преди 11 години

Уникално добре направен филм. Настръхнах, докато го гледах. Изобилства от толкова близки кадри, че чак оператора трудно фокусира лицата на героите. Може би с това засилва ефекта от представянето на тяхната страст - марихуаната, която като че ли можеш да я помиришеш. Актьорите играят много добре, особено Бенисио Дел Торо, на когото се надявам да му връчат Оскар за този филм. Но, все пак, ако принадлежите към онези ... 90% от българското население, никога не гледайте този филм. Няма да ви хареса.

7

АнтиКаруцар

преди 11 години

Точно пък Офелия (Лайвли) беше най-слабия образ, мъжете - двамата главни герои и Бенисио дел Торо яко дърпат филма.

6

Анонимен

преди 11 години

филмът е страхотен, препоръчвам!!! американци и европейци вече са го гледали, но това не е скала за сравнение

5

Анонимен

преди 11 години

Тука в USA филма беше по кината преди месец и половина, и требва да знаеш, че е много добър

4

до 1

преди 11 години

В щатите, за разлика от у нас, има хиляди субкултури, а не само един гол мейнстрийм. Това простаците не го разбират, и наричат всичко, с което не са запознати "бълвоч". Сигурен, че не си гледал филма и си запознал с него от тази статия. Не че аз съм го гледал, но ми писна от апологети, които анализират нещо по чуждо описание.Времето на такива капацитети отмина преди 23 години, макар че народът ни е достатъчно елементарен още да им обръща внимание.Всеки влак си има и пътници, и кондуктори ...

3

Мира

преди 11 години

МАХНАХА ЦИГАРИТЕ, МОЖЕ БИ ЗАРАДИ ТРЕВАТА? ЗАЩО>

2

Г

преди 11 години

Филмът е добър.

1

Бълвоч за простаци

преди 11 години

Този фолм няма да се гледа в Щатите. Този филм е за Източноевропейците. В Щатите, подобни гнусотии са забранени или се дават в малките часове, когато не само децата, но и обществото спи. Ама нашите майкопродавци ще го търкулнат по Българските телевизии. То какво ли свястно вече има по телевизиите.