20

Анонимен

преди 11 години

Уж са славянски братя пък ни поробват по най-гадния начин с множеството си посредници присъстващи във всички договори.Ай стига вече.Дано се намери повечко газ и нефт дори и на голяма дълбочина.

19

T Z

преди 11 години

На нас (БГ) няма да ни стигнат средствата за адекватно участие в проекта и руснаците ще си го построят за тяхна сметка!А после ние ще им плащаме "наем за използването на тръбите"!Проста математика - 1+1 е 2 ама като се нае.ат става Три (че и повече)!

18

АТИЛА

преди 11 години

Кога ще трепат Руската Проституираща Мутра Слави Бинев ?Кажете да се подготвим за Празненствата и поръчаме Мезето от рано ?Асан Юмеров и Петкана Сертова няма ли и те да се озоват наблизо и да отнесат някой Откос?СМЪРТ за Комунистическите *** *** на МоскваМАСОВИ И ПЛИТКИ ГРОБОВЕ за жените, децата и внуците на Комунистическите ИзродиБЪДИ БЪЛГАРИН ЛИКВИДИРАЙ КОМУНИСТБЪДИ ЧОВЕК ЛИКВИДИРАЙ ДЕТЕ НА КОМУНИСТКАЗАХ !!!bulgarya.co.cc

17

СПОРАЗУМЕНИЕТО

преди 11 години

ПАРИ НЕМА - ДЕЙСТВАЙ

16

www

преди 11 години

Това дето си "копнал", ако е вярно ми прилича на изпреварващ ход. Може да е подразбрал, че са го гепили в издънка и атакува предварително та да може после да се оправдава. Между другото Слави Бинев е мутра и едва ли някой го е еня за неговата партийна организация :) . Купи си мястото в европарламента, купи си архонтска титла, въобще интересна личност :)

15

до тапака 20

преди 11 години

Един малък въпрос към болния ти мозък ...ако руснаците "върнат" на България терирорийте Дунав, Волга, Киев с какво точно ще ги напълним. С *** ? :)) Баси колко болни хора в пустата татковина.

14

www

преди 11 години

До 12: Винаги се чудя как може да обиждаш някого без дори да си се поинтересувал от темата и това, което е написал. Ако влезна в твоя стил то твоя мокъз май е полиран. Все едно не съм го казал.

13

Надупен политик

преди 11 години

Ох , само да не попреча нещо на руснаците , само да не им накърня интересите

12

Анонимен

преди 11 години

аз си мислех, че като са подписали всичко е ясно а то ..... :)

11

www

преди 11 години

До 12: Абе то хубаво ама май не си съвсем прав :) Втечнената газ се вкарва през терминал в мрежата а не се кара с камиони до консуматорите. Т.е. не е голям проблем и цената не е по-висока от тази, която плащаме в момента. В БГ няма терминали. Най-близкия е в Гърция. Ако стане връзката може вече да имаме и такава поция. Не съм специалист но от обща култура така знам.

10

АТИЛА

преди 11 години

Никакво участие на България в съвместни проекти с Руската Хазарска и Склавянска ИЗМЕТРусия е Долнопробна Българска ***, създадена и управлявана през по голяма част от временното си съществуване от БългариРуските *** обитават Български земи и Български градове, столицата им също е Български градРуските *** пишат и говорят на Български езикВсички руски обекти върху окупирана Българска територия на Дунав, Волга, Киев и Кавказ трябва да бъдат и ще бъдат предмет на ДИВЕРСИЯ

9

лизагонамеркел

преди 11 години

Ако ще и папата да дойде да построи газопровод, пак ще плащате най-скъпо. Нали дойдоха от запада и ви купиха ЕВН, ЧЕЗ и Е.ОН. Кво стана ? По-малко ток ли плащате западнячета ? :) Нито руснаците, нито европейците могат да помогнат на простата Ганъова тиква.

8

До 10 анонимник

преди 11 години

ти си чул нещо за втечнен газ, ама нищо не си разбрал с полирания си мозък..Докато тоя газ стигне до паровата централа или до печката в кухнята ти, ще ти се иска въобще да не беше идвал - щото цената му е като тая на тока он ВЕИ-тата - три пъти по-скъп е от другия газ..Ама кво да се чудя - вижда се ,че си се нагълтал с Бойковите лозунги - сега ще копае подземен тунел до Америка, и ще ни кара газ оттам с варели...

7

Хилари

преди 11 години

Сега като отзовах Уорлик, кой ще ви диктува условията за участие в Южен поток ?

6

Анонимен

преди 11 години

До газпромчувал ли си за LPG-терминали?Сигурно си чувал,ама няма да е изгодно на босовете ти да се изградят такива у нас,щото ще им падне на 50% печалбата!От дране на кожи на такива като нас-редови българи.

5

газпром

преди 11 години

Че те съседните страни отде я вземат тая газ бе, тъпанарино - нали пак от Русия...И сега искаш да кажеш, че е по изгодно да я купим от турците, вместо директно от руснака..Аман от облъчени ***..Кога гръмна Чернобил, ти сигурно си бил на 15 метра от реактора...

4

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

За пръв път *** са ни в ръцете... - да приложим тяхната тактика!...

3

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО ПЛАЩАМЕ НАЙ-СКЪПАТА ГАЗ В ЕВРОПА,ДРУГАРИ?ДАЙТЕ ОТГОВОР НА ТОЗИ ВЪПРОС!

2

Анонимен

преди 11 години

Коя година обаче ?

1

Анонимен

преди 11 години

"Според споразумението, подписано през 2010 г. при създаването на българо-руската компания Южен поток България, акционерите Българският енергиен холдинг и Газпром, трябваше да влязат със собствен капитал в размер на 30% от стойността на изграждането на проекта на територията на страната. В абсолютна сума тези 30% се равняват на ? 1,1 млрд, половината от които трябва да бъдат осигурени от българската страна. Като подчерта, че на този етап страната ни трудно може да задели от бюджета тези пари за това съучастие, Добрев поясни, че ще се ползва кредит..........." - Сега, някой ако иска да сметне, колко години и колко кубични километра газ, трябва да минат за да избием тази "инвестиция"..... В същото време, кабинетът от 3 години се прави на ударен да даде между 20 и 50 милиона лева - да създаде обратни връзки с околните страни, за да имаме диверсификация на доставките и да не зависим само от един доставчик.