230

ludaka

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯТи сигурно си казал,че си турчин и той да не те обиди е казал,че в Турция е по хубаво.

229

titi

преди 11 години

Zarobeni sme ot svetovna banka i razni drugi . Vinagi 6te sme robi na CIONISTITE

228

mlad6ito

преди 11 години

Коментарите къртят: някакъв резак обяснява как българите били турци, някакъв очилатко пък философства кога била построена крепостта в Царевец...наистина много адекватни коментари под статия за наръган германец в сл.бряг...

227

mlad6ito

преди 11 години

Сигурно се е скарал с някой руснак.

226

Мехмед КараГюзун

преди 11 години

Коментар на маичин език:Герман кибик *** *** ятаган фишек!Пара ойолдун гиби.Чок гюрлонтия

225

Ха ха ха! Вижте 236

преди 11 години

Ясно ли ви е сега кой говори за културно наследство и за етнически произход! Този се е научил да чете и пише, само защото е имал късмета да има нещо общо с мюсюлманите от България.А после, за благодарност, е направил НАУЧНО откритие: Държавата България била създадена от руснаци, 80 години преди османците да се настанят по нашите земи! Който не вярва, да се върне по-назад, сред постингите между 150 и 200. Аз се посмях преди няколко часа. Сега пак се включвам - той аще ке вихри - луд умора няма!

224

Анонимен

преди 11 години

До Бъркаш, 218-226-нищо ние продължаваме да ви връщаме ,нищо че това нещо не се връщало.

223

:)))))

преди 11 години

Келнер!!!- сметката....

222

123

преди 11 години

сега на робството над отделния индивид му викат "трафик на хора" и се наказва по НК. Опасявам се че робство винаги ще има, важно е че държавата се опитва да го ограничи. Но това от статията си е чисто убийство по особено жесток начин.

221

Анонимен

преди 11 години

До ей разбирача по-228- от *** по низша нация , от потомците на аспарух са БЪЛГАРИТЕ.други няма.

220

Анонимен

преди 11 години

Крепостта Царевец е строена от Византия и после Асен и Петър правят възстанието и я вземат наготово.

219

Анонимен

преди 11 години

Това, което е ставало преди векове е било въз основа на обстоятелствата и морала на онези поколения. От тогава така сме се омешали и мигрирали, че сигурно всеки един от нас има и сръбски и македонски и гръцки и турски и руски, че дори и *** гени. Земя има достатъчно. По-добре да си стопанисваме добре това, което имаме. И без това границите постепенно се обезсмислят. Стига сме живяли в миналото, а да гледаме напред.

218

Анонимен

преди 11 години

Стига сте се карали. Историята само ни разделя и от нея се възползват политици - демагози (при това и такива далеч от нашите земи). *** на историята, че предимно се отдава значение на войни, убити хора и завзети територии. Каквото било - било. Ако започнем да се връщаме назад - пак ще воюваме и няма да имаме добро бъдеще. Това, което е ставало преди векове е било въз основа на обстоятелствата и морала на онези поколения. От тогава така сме се омешали и мигрирали, че сигурно всеки един от нас

217

x

преди 11 години

убит германец,поредно постижение на великите българи или пак ще кажем ,дело на малцинствата.тероризиране на молещите се в софийската джамия,на ромските махали в катуница,варна и софия,атентата срещу евреите и убийството на чужденци в българия,всички тези неща не са ли дело на велико-българския шовинизам?раскрития няма и да има ,малко са съмнителни.

216

Анонимен

преди 11 години

"Културно наследство на България" се наричат паметниците, открити на наша територия, съхранени в годините, за които никой не се опитва да твърди, че не са примерно византийски, тракийски, или други.Що се отнася за моето семейно наследство, то се намира в село Теркос, днешна Турция, близо до едноименно езеро в посока Истанбул.Такааа...

215

и аз знам немски

преди 11 години

Но като гледам какво става ,не бих си позволил да критикувам *** без значение дали е сбъркал от бързане или невнимание ,понеже ще ми зададе такъв въпрос ,че ще ме изложи ! Няма да правя грешките на оня критик по немски език ,щото виждам какво става !

214

Анонимен

преди 11 години

Oste ot 507 g.hunobalgarite razbbivat imp.Anastassii I se ustanovavat na zapad ot Sofia chak do Italia,taka che tezi plemena na Zapad sa potomzi na balgarite,kakto I na sever ot Dunav,otkadeto sa doshli balgrite ot Volga/bolga-volga/...Italia ima staroto ime na reka Volga ITAL,tai kato TAM mnogokratno Hunobulgarite/balguryte sa se preselvali mnogokratno prez hiladoletiata,oste predi RIM.imperia,ot Zemite na ZARSTVO VELIKA BOLGARIA na Volga...

213

До 226

преди 11 години

Няма как да не се нарече робство , след като един човек може да продава друг и да разполага с него като с ***. Апропо, как се наричат *** , докарани , може би, "със зелена карта" в Америка с громното им желание да работят за долари там? Как се нарича войната, най-позорна за един свят, който смее да се нарича демократичен и свят на свободата?Ти също си в робство, защото не мислиш с главата си , а пропагандираш чужди идеи.

212

На наглия 226

преди 11 години

Ти пропагандираш простотия и невежество. Робството е, когато една дивашка орда върне една цивилизована страна 5 века назад и начука на чакъл мрамора от дворците на българските властващи. Тази диващина я няма при арабското нахлуване в Испания, където е създадено толкова много, което е част от културата на страната.Да нахлуваш в чужда страня със сила и да я ограбиш.Робство е да променяш насилствено вярата на човека и да не зачиташ човешкото достойнство, както е и с африканците.

211

много интересно

преди 11 години

Много интересен ми стана спора между *** и оня критик разбирач по немски ! Засега 1:0 за *** ! Нека сега разбирача да зададе един въпрос по немски език ! Нека видим българите ли са по-умни или *** ?!