67

Камагров

преди 11 години

МеВеРе констатира изключително жестоко самоубийство и приключи случая.

66

Столичанка до Хахо

преди 11 години

Живея в центъра на София в наследствена къща от прадядо ми. Мизерия, ***, мръсотия и на всеки метър-два кучешки л****. Ако идеш по кварталите е по-зле. Не можеш да влезеш в някой вход без да се затича към теб глутница кучета - понякога се радват и въртят опашки, но понякога са страшни.Изкарах две седмици в Бургас. Чисто е, по улиците почти няма дупки, *** никъде не ме наобиколиха и кушешко ако не настъпих.При последното ми ходене във Варна видях повече турци, отколкото българи.

65

ist

преди 11 години

Възпитанието е във основата на всичко:socyberty/sexuality/how-to-know-womanizer-immediately/

64

ДА

преди 11 години

Защо сутринта по телевизията казаха,че тялото е на 35 годишна жена???????Бая разлика има от мъж-до жена!Журналисти!!

63

Бургазлия

преди 11 години

Еми няма как да не е ние сме на 20 километра от Несебър и Слънчев Бряг - там се събира цялата свинщина на България всяко лято. БМВ-тата за които говориш отиват именно там - при собствениците на хотели ,заведения , дилъри и сводници , болшинството от които впрочем нямат нищо общо с Бургас. Във Варна имам първи и втори братовчеди, които са много доволни отграда . Предвид , че са живели и в Бургас и в Пловдив и там.

62

Haho

преди 11 години

До БургазлияГледам че си културно момче. Ако си чел Тортила флет на Стайнбек-Там имаше един лаф-" Ти си прасе заслужаваш да те сложат в *** и да те хранят с картофени люспи". Т'ва се отнася за всички българи - да ни слагат в *** и да ни хранят с обелки. Никакви градинки да не ни правят, никакви пейки нищо, ние съсипваме всично до което се докоснем. Пълна ***

61

Haho

преди 11 години

До БургазлияБратле,Аз съм един иззлобял варналия- затова така говоря за хубавия ви град. И при нас селяния колкото си щеш. Е, всякаш при вас една супена лъжичка повече, но то сигурно щото малко по различна ви е селянията от нашата , та затова повече я забелязваме.

60

Бургазлия

преди 11 години

Haho, в което аз не виждам нещо лошо. Пловдивчаните говорят на "майна" , старозагорците преди ме баткосваха , преди шопите да им извземат този лаф. Най-оправни ама виждаш какво става през лятото . Градът избухна от глупости . Вие четета за убитите , ама не сте наясно колко зулуми има това лято из града. Пред два месеца някой беше разбил една от чистоновите беседки в морската . Вчера или онзи ден изкъртиха единият от каменните парапети до казиното. Еми сори, но не сме ние *** 100%.

59

Haho

преди 11 години

Само да вметна Бургаския дилър на БМВ съм чувал че избива рибата от продажби. Имам познат дето спечеки 30 бона от покер старс и си купи БМВ на изплашане за 100 бона. То ще кажеш,че има гарантирана доходностза години напред. На гол тумбак - чифте пищови. Всъщност този показан манталитет не е характерен само за Бургас, ами за навсакъде в милата татковина..

58

Haho

преди 11 години

Абе имате късмет, позакърпиха ви града доста. Жалко че останалата част на България кучетата я яли. Дали на кмет случихте , дали на нещо друго не знам. Аз имам шанса да общувам с много от вас, и значителна час от тях имат шопския манталитет - от Витова по високо и от Искъро по глибоко- нема. Въйкате, Въъкате, Лицето , Лекия и тнн реплики характени го срещам при полвината познати от Бургас, а те не са малко. Не знам дали Бургас е най красивия град , но вероятно в момента е най оправния

57

sofia

преди 11 години

burgAdidaski selqnduri nishto poveche mnogo na seriozno se vzeha

56

Бургазлия

преди 11 години

Haho, че сме малко шовинисти , не мога да отрека. Обичаме си много градът и се гордеем с него.Че сме с Бургадидаски манталитет, не съм съгласен . Това е град като град . Тук има всякакви хора. Честно казано най-големите зулуми обикновено ги правят хора, които са дошли тук от по-малки градове или децата им. Всеки гражданин на по-голям град ще ме разбере. Не се оплаквам от тези хора. Радвам , се че градът се разраства, но не съм съгласен всички да бъдем слагани под общ знаменател защото има ***

55

БУРГАС

преди 11 години

до ХахоЩе се съглася, че има и такива, но няма да се съглася, че болшинството сме такива.Ние сме доста наясно къде живеем и сме наясно,че като голям при това пристанищен град, Бургас е дом на доста сериозен брой *** от всякакъв вид.Въпреки всичко, повярвай ми не тези хора са лицето на града и в тези ми думи няма нито грам местен шовинизъм.

54

Haho

преди 11 години

До БУРГАСМалко офтопик.Че бургазлии страдате от местен шовинизъм, че живеете в земния рай и си имате Бъргасдидаски манталитетни различия, май и ти ще се съгласиш с мене! :)

53

Haho

преди 11 години

Днеска простотията лъха от форума като таратор, фурчащ от устите на голяма част от коментиращите. Някой го закли грозно на плажа , а из форума се подмятат реплики за Бургасдидас, кой е най хубавия град и тнн. Трагедия - груба , грозна , криминална това са фактите може да се случи навсякъде. Сега е ред на полицията да хване виновника и да го накажат подобаващо. А не да дрънкаме къде е най хубавия град в България, и къде са най големите селяни.

52

БУРГАС

преди 11 години

до 50Факт е, че щом пишеш подобни неща не си много по-различен от нас " дивите селяни " и никак не е странно, че си горд с това.П.П.Много бих се радвал, ако подобни престъпления се извършваха само тук, но истината е ,че всеки ден четем за убийства, грабежи изнасилвания и какво ли още не.П.П.П Сменете вече плочата с " адидасите" че много се изтърка и никак не е актуална.

51

dada

преди 11 години

Батките сигурно са полудели (две и половина)

50

golemi Kurdi sa v

преди 11 години

burgAdidas,abe kazhi mu burgAdidasec s Anadolski mantalitet

49

Стоянов

преди 11 години

Започва се от сутринта.Само пребройте днес:1.Труповете2.Кражбите3.Измамите4.КатастрофитеИ ще видите в какъв рай живеем.

48

Анонимен

преди 11 години

факт е че в Бургас са едни от най големите селяни.. и при тях странното е че са горди с това