94

Анонимен

преди 11 години

Ха, ха. Ама много си ми умничък бе SAMSUNG-ЧО. Това беше изобразено на една забавна картинка в един сайт и не е истина. Ама ти нали ползваш долнопробно-гнусните изделия на твърде евтините като качество на изработка корейски изделия, простено ти е. Ха, ха , ха, ама какви хора има, не е истина просто :)))

93

SAMSUNG

преди 11 години

SAMSUNG се изгавриха с APPLE:След като Аpple успя да осъди Samsung за нарушаване на патент на технологията и дизайна по 6 точки, южнокорейската компания трябваше за заплати обещетение в рамкитте на 1 милиард долара.Азиатците обаче се оказаха доста изобретателни и буквално се изгавриха с конкурентите си, като изпратиха до централния офис на Аpple в Калифорния 30 камиона с монети по 5 цента.Първоначално превозните средства не били допуснати от служителите по сигурността, защото те били убедени, че става въпрос за някаква грешка.Малко след това изпълнителният директор на Samsung се обадил и заявил, че щом американската компания иска да играе мръсно, те също ще играят по нейните правила.Дълго време ще отнеме на Apple да преброят обещетението си, а начина на плащане е напълно в рамките на съдебното решение. Конкретни обстоятелства и методи на плащане изобщо не били упоменати.

92

maita

преди 11 години

Дет викаш, излиза през носа. Що нещо изтече от носа на епъл, не е истина просто :)

91

Osho

преди 11 години

Само и единствено в собствения си смешен американски съд могат да осъдят самсунг, корейците до няколко години ще ги издухат ;)

90

Анонимен

преди 11 години

Раздел "Технологии" освен телефончета и таблетчета друго няма ли на тоя свят ?

89

Анонимен

преди 11 години

114, аз не съм чул някой да ми препоръча епълски продукт като най-качествен!

88

Анонимен

преди 11 години

Епъл не произвеждат за военните, но качеството на продуктите им за нормалния потребител е всеизвестно от години. Не съм чул някои да ми препоръча самсунгски продукт като най-качествен.

87

mindo

преди 11 години

Самсунг, като повечето сериозни производители на компоненти, имат няколко класа на производство - за цивилни, за промишлени и за военни цели. Разликата в цената е огромна понякога. Интегрална схема с повишена температурна стабилност може да струва 20 - 30 пъти повече от същата за граждански цели. Така че за 111 е нормално дане ги знае тези работи. Освен това е доказано, че компонентите, които използват от епъл са по - евтини.

86

mindo

преди 11 години

Самсунг е най - успешният производител на смартфони, защото всред производителите има най - добрата инфраструктура за проектиране и изработка на компоненти и електроника. Най - съдената фирма е, защото гогле купиха Моторола мобилити.- не става дума за пари- не става дума за забрана на конкуренциятаТези са без коментар просто.

85

Анонимен

преди 11 години

SameSung освен най-големият производител на достъпни като цена уреди със съответното качество не са нищо друго. Нито един от уредите им не е синоним на качество.

84

mindo

преди 11 години

НаблюдателЕE- Samsung e най-успешният производител на Android smartphones, по горната причина- Samsung e най-съдената фирма от Apple, също по горната причина---- не става дума за пари---- не става дума за забрана на конкуренцията :-)аахахахахахаПич, ти пак избухваш с неверни твърдения, чути от устата на някой гуру. Мишо, Наблю не е специалист по нищо. Сигурен съм, че не е прочел нито един патент на епъл. Просто изказва чужди популярни всред епъл средите твърдения без да се замисля.

83

Mitio krika

преди 11 години

Не мога да разбера тези от apple какво се реват за патенти и други глупости.Не съм фен на никоя марка , но се дразня от такива удари под кръста.Самсунга е с андройд а ийфоня е със ios това са различни системи и двата телефона немогат да се сравняват . Всеки си решава кой да използва , а това че телефона е подобен на форма и интерфейса WTF ??? Все пак самсунг няма да направят триъгълен или незнам какъв си телефон само защото епъл искат така .....

82

SamApple

преди 11 години

Крайно време е наглите Жълтури да бъдат поставени намясто, и да ги принудят да произвеждат продукти, които са си лично тяхна разработка а не да крадат и копират от истинските иноватори в индустрията.

81

:)

преди 11 години

Толкова ги е яд Apple,че Самсунг и убиха смартфоните...ама нормално Хамериканска работа !

80

Mailo.

преди 11 години

Е Няма такива нагли копе*ета като Apple...и съдът е за бой, триъгълен ли трябва да го направят този таблет за да е ок.

79

Анонимен

преди 11 години

Samsung може да е най-голямата пробойна в кораба на Apple, но не са единствената, да не се окаже след време, че разбираш ли и LG всъщност са същите "крадци"?

78

Анонимен

преди 11 години

"Apple са отправили искане за бърза процедура заради непоправимите щети, които им нанасят продажбите на продуктите на Samsung" ------------------------Дойдахме ли си на истината,Apple видяха че започват да издишат и започнаха да съдят

77

Анонимен

преди 11 години

Samsung = Хубав външен вид, пълен *** отвътре ( антимарка) Apple = Перфектен дизайн, сносен хардуер, смотан софтуер ( за индианци)

76

Анонимен

преди 11 години

До НаблюдателЕEДа приличаше на Айфона, но техническите характеристика на S1 бяха на най - добрите, а дисплея беше просто "УАААУУУУУУ", и от там на сетне..... милиони

75

Анонимен

преди 11 години

епъл са ***....