229

Анонимен

преди 11 години

освен че щастието е визия и сигурност. Когато не ти се изпълняват малките мечти. Тогава няма щастие. Щастие е когато имаш радост. Колко хора днес се срещат с близките си и крещят от радост и семейна сладост - към баба и дядо и родата. То пари няма за ракия и бира. А какво остава за сватби и юбилеи. И така родата измира и живота горчи горчи от неизпълнени радости. А къде отидоха панаирите.. Най голямата ми мечта е била Лили Иванова да пее на баба ми а Панайот Панайотов за майка ми. Но.. Човек не иска много.. Но днес безработица и ниски заплати не правят нов дом за младите.

228

Анонимен

преди 11 години

Докато има такива като 263 , българите ще сме най-нещастните в света.На някои хора все им пречи нещо , а истината е една - просто те не стават.Мързи ги да работят , само хленчат и завиждат на другите.

227

Анонимен

преди 11 години

До До номер 230 Сащ живеят с кървави пари спечелени от войните които водят и ограбват земните ресурси на чужди държави. Те са най- големите агресори, но ще си намерят майстора! заради тях ние българите живеем в бедност.

226

Анонимен

преди 11 години

За мен приятел щастието не e в парите----------------- А като не е в парите щастието, какво отваряш дума за заплатите на лекарите преди 23 години? Ходи си търси парите от бай Тошо, нали го знаеш къде е?

225

Ето:

преди 11 години

Ако човек се определи като щастлив, той ще афишира емоционално превъзходство над другите, които е много вероятно да бъдат раздразнени от подобен тип откровеност. Така би могъл да събуди тяхната прикрита агресия, която да се прояви като завист.ТАКА Е!

224

до 245

преди 11 години

Лекарите първо трябва да се научат да бъдат лекари,каквито бяха по старото поколение лекари които днешните не уважават.От 23 год. лекарите първо се научават да рекетират болните и след това се опитват да научат нещо.

223

до 243 Каравелов

преди 11 години

Каравелов е писал на кирилица,а не на това маймунското което ти си го написал.

222

Яна

преди 11 години

Да са живи и здрави всички българи в която и точка на земното кълбо да се намират!Да даде Господ един ден в България да има свястни управляващи и българите да могат да се завърнат в това райско кътче наречено България и да бъдат много,много щастливи,а *** французите и белгийците да си ги държат в своите държави и да ги интегрират там.

221

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 11 години

Хахахххахаха...А ВИ ОБЕЩАХА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ...Хахаххаха...!!!

220

до 248

преди 11 години

Наистина това е реалността ,а не *** манипулация.А и въобще не ме интересува рода ти ...За мен приятел щастието не e в парите,а да имаш деца,да видиш внуци,а по възможност и правнуци.Щастливи.В България.А не далеч на Запад.След това се запитай, защо са там? Защото точно заради тези,които определят правилата.

219

Анонимен

преди 11 години

ДО "КОМУНИСТИТЕ" - КАПИТАЛИСТИТЕ И БАНКЕРИТЕ!Нов живот се ражда на този святи веднага е сломен. Постоянно наранявано и унижавано, момчето научи техните правила. С времето се вписа в техният свят. Момчето нямаше избор и направи грешка, която го лиши от волята му. Но успя да се пребори с това, в което се бе превърнал и си обеща,че никога повеченяма да направи нещо против волята си. Това, което чувствах, това, което знаех,никога не го показах. Никога не бях себе си, никога не разбрах,не исках да знам, какъв можех да бъда. Това, което чувствах. Това, което знаех.Никога не го показах. Никога не бях свободен да бъда себе си.Това наричам непростимо. Прекараха живота си поддържайки всичко това. Той се опита да ги омилостиви. Този измъчен човек, в който се превърна, с този мъчителен живот, често побеждаван,в една битка, която не може да спечели. Виждаха, че старецът няма да издържи дълго и той се приготвида умре с разкаяние Този старец, това съм аз... Това, което чувствах, това, което знаех,никога не го показах. Никога не бях себе си, никога не разбрах,не исках да знам, какъв можех да бъда. Това, което чувствах. Това, което знаех.Никога не го показах. Никога не бях свободен да бъда себе си.Това наричам непростимо. Вие ми дадохте имеЗатова и аз ви давам Нарича се Непростимо

218

Анонимен

преди 11 години

Как няма да сме нещастен народ, когато скоо ми се случи следното: Майка ми е на легло, сам съм, неженен, без брат и сестра. Наскоро останах без работа. Онзи ден личната лекарка изписа 3 месечна рецепта на майка ми. Но 2 от лекарствата ги няма по здравна каса. Лекарката отказа да ми ги замести с нова рецепта по здравна каса и ми ги предложи със свободна рецепта. Само ми каза: Ако ще и 200 лв да струват, не ме интересува. *** взема пенсия. Ти няма да ядеш, но си длъжен да ги купиш.Еее???

217

Анонимен

преди 11 години

Ако два милиона пенсионери имат пенсия в частен фонд и тя 30хиляди на година. Това ще са 60-милиарда на година. А фондовете ако са чисто на пенсионерите или да плащат 10% управление. Тогава фондовете ще струват 500-милиарда поне. А за тях ще работят всички не пенсионери. Това комунизъм. Защото буди е бъдещ пенсионер или родителите му са такива значи че и той е собственик. Комунизъм или сталинизъм. Ако собственици са само пенсионерите ще е комунизъм. Но ако собственици са банките и корпорациите тогава това е сталинизъм. Време е народа да вземе акциите и да стане комунизъм. Народа винаги е имал повече пари и ресурс.

216

Анонимен

преди 11 години

245, да твърдиш, че държавата иска да униижава лекарите е просто опит за *** манипулация. След като има правила за определяне на пенсиите, те важат за всички. Няма как да се направи реверанс към едно съсловие за сметка на друго. Нищо против никого нямам, просто съм реалист. И нямам партийни секретари нито ченгета измежду роднините си.

215

Анонимен

преди 11 години

Orlinov, е се изненадаш може би, но изоставени ниви в БГ вече няма.

214

до 221

преди 11 години

Без да желая да влизам в безсмислени спорове заплатите на лeкарите преди 23 години започваха от 125 лева,след вземане на специалност с 15 лева в повече,Завеждащ отделение до 250 лева ,заедно с всички дневни и нощни дежурства.Та въпросът е в това,че пенсиите им започват от 160 лева днес,при минимална 140.Държавата и тогава и днес държи тези хора да бъдат унижавани.Затова днес умните напускат ,за голямо съжаление страната ни,но за голямо щастие на други.

213

Обективен

преди 11 години

Вярно е, че сме "бегълци от свободата."Разрушихме си хубавия живот и красивата държава отпреди 23 години, за да се превърнем в някакви жалки и вечно оцеляващи същества.ТОЗИ СТАНДАРТ И СПОКОЙСТВИЕ КОЙТО ИМАХМЕ ПРИ ТАТО, МОЖЕМ САМО ДА ГО МЕЧТАЕМ В БЛИЗКИТЕ 100-ТИНА ГОДИНИ.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!

212

Karavelkov

преди 11 години

gledkata po drumovete na bg sela i gradove - po darveta, sgradi,stalbove, olepeni s okasani nekrolozi, rajdivi i partzalivi reklamni pana, tranlivi neobraboteni poleta, izostaveni razrusheni postroiki na fabriki, obori, mrasni publichni kuhni, klozeti, bani, zatvoreni , zaklucheni sportni plostadki,baseini,sportni zali,stadioni , prevarnati v ruini...totalna razruha, mrasotia...mafiotski zablujdavasti medii...nenakazan kriminalitet i marzel tzaruva...ne moje da e stastliv taka bg narod!

211

Orlinov

преди 11 години

moje li da e stastliv bg narod kato gleda vseki den dupkite po ulitzite na selata i gradovete,razbititite trotoari,razruhata po gari, avtogari, spirki, plostadi,baseini, fontani, parkove, pazari, razrushenite publichni teatri,kina, operi, olustenite jilistni blokove i kasti, razrushenite falirali fabriki, zavodi, izostavenite bg nivi, poleta, gradini,gori , lipsata na jivotni po bg livadite...nebrasnatite i mrasni bezrabotni hora, vmirisani na tzigari i alkohol depresirani debeli bg hora?!?!

210

Анонимен

преди 11 години

За какво мислене говорите? Сития на гладния не вярва. Ако един пенсионер получава 150 лв.пенсия, има сериозни заболявания,за лечението на които са нужни доста пари, как си представяте живота на този човек,а? Има семейства,в които няма пенсионери,всички са безработни - как мислите съществуват /не живеят/ тези хора? А в България реално 2/3 от населението живее в бедност. Защото българските алчни капиталисти трупат богатства за сметка на тези бедни и гладни хора. Вдигат цените на всичко.