132

Anonimen3

преди 11 години

Ако има алтернатива-това е НФСБ !

131

безработна

преди 11 години

ОТ 15 МЕСЕЦА СЪМ БЕЗ РАБОТА.НЯМАМ ДОХОДИ ОТ НИКЪДЕ САМО НА МЪЖА МИ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА.КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕРВИРАМ ВЕЧЕРЯТА МИ ИДВА ДА ИЗБЯГАМ НА КРАЙ СВЕТА . ПРЕДПОЛАГАМ И ГАНА СА ПО ДОБРЕ ОТ НАС. АКО ТАКА ПРОДЪЛЖАВА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ СТОКИ БЕЗРАБОТИЦА И БЕЗПАРИЧИЕ ВСИЧКИ ЩЕ СЕ*ЕМ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ И ГАЗ СЪС ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ

130

алоооо

преди 11 години

пък на ревящите тука ще кажа-ВИЕ си избрахте сикаджийчето-дето не успя да прогресира в бандитските среди-там се искаше топки...а ся всичко друго ви е криво-команези,сербези ,ванчо ***...ми кат не могат да се оправят-да се махат бе,кво стискат кокала и народа за гушата!

129

алооооо

преди 11 години

абе що се връзвате на гейчето *** наричащ себе си гурбетчия,ястреб,бозкурт...ай пи то му е софийско,хехехе,седи тука,и срещу опр заплащане ви дразни нарочно,арееееееееееее кокошкааа

128

Компенсаторчовци

преди 11 години

Пуснати за продажба над 1000 парцела и потенциални инвеститори, които не са предварително информирани, няма как да обходят всички парцели за 30 календарни и около 20 работни дни и то в отпускарския период в края на лятото. Парцелите са доста големи между 500 и 1000 декара и са в областите Варна, Бургас, Плевен, Кърджали, Пловдив и др.

127

БГ Реалноста

преди 11 години

От партия Зелените обвиниха министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов, че търгът, обявен от земеделското министерство за продажба на 154 хил. декара земеделски земи от държавния фонд, е нагласен и информация за него е изтекла предварително. По думите му има и проверка на Комисията за финансов надзор (КФН) заради бума в продажбите на компенсаторни бонове от началото на годината. Панев е категоричен, че е изтекла предварителна информация от ведомството на Мирослав Найденов.

126

lilly.alex.35

преди 11 години

na bedniqt narodec s galowi mu dai samo visoki ceni ta da nemoze da se zavarti ot e.......

125

Недвумяващ

преди 11 години

За какво бе тогава това освобождение от османско иго ,сега бягате от българско иго егаси българите ,какво искат и те не знаят. Не са бягали по време на османското владичество а сега бягат от българско робство (крепостни селяни)

124

PENSIONER

преди 11 години

ДА ЖИВЕЙ Г Е Р Б ,ДА ЖИВЕЙ ПОЖАРНИКАРЧЕТО, ДА ЖИВЕЙ ЦЕЦУ,ПАРТИЙНАТАСИКРЕТАРКА ЦЕЦКА, БЪЛИРИНАТА ФИДОСУВА И КЪСИЕРА МОНЧУ ДЯНКУВ

123

вече не патриот

преди 11 години

"България имала нужда от нас"! Не ,решил съм и заминавам ! България има нужда от нас за да ни кара да работим за 500лв. и да плащаме данъци ,да храним администрация,пенсионери ,соц. слаби ,мутри и пр. ! Дори да знам ,че Бг. ще остане без българи и българщината ще изчезне ,пак ще замина ,светът няма да свърши като се заличи българщината ! Хайде стига толкова патриотизъм и наивност !

122

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Чудя ви се на акъла ,нещастници ! Ади ние избягахме защото сме турци или *** ,не виждаме смисъл да си губим времето в тази държава па макар и наша родина ! Но вие сте българи ,България има нужда от вас ! Защо бягате ,предатели ?!

121

Анонимен

преди 11 години

kradlivo pleme ie

120

носеща колона

преди 11 години

в една държава е Здравеопазването!! За да се намали големия дефицит при болниците трябва пълноценна да се изполва човешкия ресурс в доболничната помощ.Най- ефективен и финансово изгоден е пътя през личните лекари ,но не като към диспечери , а като едни от най- компетентните специалисти ,които могат да обхванат цялостно здравния статус на пациента

119

до гурбетчия

преди 11 години

Нещас*ник, отишъл си в Германия и понеже си МНОГО щастлив, висиш по цял ден в БГ форуми ?Знаеш ли кои също така "избягаха" в германия - ***. Нищо чудно да си един от тях.

118

$!

преди 11 години

Напротив, Животът в България продължава да поевтинява!

117

Анонимен

преди 11 години

тотален гейберастки геноцид

116

пенсионерка

преди 11 години

А ние какво да правим? Младежи наместо да бягате борете се! Направете нещо за България. Във вас ни е надеждата!

115

Анонимен

преди 11 години

Пак гласувайте за гербаристите ,още един мандат им дайте !!! Малко ние , зимата ще караме на хляб и зъби ,а сметките ще трупат лихви !!! Ще носим старите си дрехи и скъсани обувки ,защото било криза ,и предишните са окрали парите ,и нищо не са свършили !!! Ще садим картофи ,и филии с мас /ако има / ще ядеме !!! Не съм БСПар , но такова неграмотно правителство ,събрано от кол и въже досега не е имало !!!

114

Изнасящ се

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ ДО 126Не! Изнасям се, с децата! Не искам те да работят ангария на мутри за жълти стотинки и да живеят сред чалга, *** и простащина. Майната ти гурбетчийо, пък ме наричай както искаш!

113

ей гурбетчийо

преди 11 години

С гладно д.упе българщина не се запазва ! Много ти е лесно от чужбина ! Я ела тука и работи за 500 лв. да те видя кво ще правиш ?! Взимаш си помощите които са повече и от максималната заплата в България ,купуваш свинско за 3 евро/кг. , а тук е 10 лв. ! Тарикат *** ей , да сме останели в България ! България ли , още при първата възможност стягам куфарите и повече и на картата няма да я погледна тая България !