55

Анонимен

преди 11 години

Нина благоразположен съм към теб , но ми се струва че пишеш от посослсвото , не съм сигурен и за пола ти , може да използваш женския ник чисто от психологияеска гледна точка и всичко това ме кара да мисля че събитията предстоят и че ти си част от кибер агитацията нека я наречем , може и да се лъжа няма как да разбера, но съм с такова чувство.

54

Нина

преди 11 години

До АТИЛАХа...ха...даа.. БГ е вече не държава, а психиатрия!

53

Анонимен

преди 11 години

морски ти сещаш ли се за друга страна обградена отвсякъде с врагове които искат едно да я няма.

52

морски

преди 11 години

Няма по - военизирана напаст от евреите,затова целия свят ги мрази и навсякъде ги избиват!!!

51

Анонимен

преди 11 години

До 74 ами ако Княз Борис беше избрал юдаизма , какви щеше да ги плещиш сега , или пък мюсулманството , защо не , така или иначе Византия е била враг тогава , аз личо бих предпочел да са се сбили ориентирали към западната църква малко по късно де , можеше и да ни се спести 5 века османско владичество , а и днес много ясни си личи демаркационната линия между изтока и запада по църквите ще ги познаете.

50

АТИЛА

преди 11 години

Тук се сбраха бая Чайфутски ***, но не от оргиналните които са Симити и не са лоши хора, а от тези Хазарските Ментетата дето приеха Юдеизма, Кланят на Фалоса и бяха в основата на разпада на Кубратова България.Един път братята Иранци да пуснат тръбата от Набуко и като ги насмукаме с ЦИКЛОН Б по известен като Юдо Хазрски Райски Газ ще им изгърмят Сапунерките от Кеф!!!КАЗАХ !!!bulgarya.co.cc

49

FAR

преди 11 години

Ядрено оръжие имат :УСА,Франциа, Русиа ,Индиа,Пакистан ,Израел.Разоражаването ,триябва да е за всички.Израел е бастиона на УСА.

48

losovelamigusi

преди 11 години

До Анонимен"...избиването на много евреЙ..." Поредният анонимен алитерат. Абе, вас в Столипиново, кой ви учи на четмо и писмо, бе!

47

Анонимен

преди 11 години

Когато Дамаск бъде разрушен,тогава и "Израел".Исая 17: 1-10.Ционизмът е най-големия враг на евреите.

46

Анонимен

преди 11 години

Нина - Натаняу е и изключително умен мъж и тарикат - така че братята на някои ''българи'' ще го вземат на спати - до изборите в САЩ !!!!!!!!!!!!

45

до 64

преди 11 години

Нинче,"Израел"се самопровъзгласи едностранно за държава.Имаше мнозинство в Общото събрание на ООН но не е гласуван от Комитета за сигурност.Абас ще иска същото за Палестина през септември,уверявам те,че ще има МНОЗИНСТВО.

44

Анонимен

преди 11 години

Нина - защо обръщаш внимание на тези полу-*** - иран -ще бъде - като ирак -либия и тн -още 3-4 седмици и - изяди гиврека без ляП !!! Ще ги смачка Израел за 48 ч - е *** - ще писка -но -бяха са и ще си останат горна волта с ядрено оръжие и никой в нормалният свят не ги Е-е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

43

Анонимен

преди 11 години

ей - ти първо не можеш да бъдеш Атила - атила е бил мъжко момче - а ти си една от шматките тук - и казах ! - са казвали индианците -когато все още са били .....нещо- а ти си балък и балък ще умреш - пийни каменЯрка - сложиго на противната си дебела жена и не влизай в неща,които не са ти ясни !!!

42

до Нина

преди 11 години

Ха ха ха,кои инвестиции момеее,зелените без покритие ли?Всички имат избор,въпросът е кой ще го направи и ще осъмне после.

41

Нина

преди 11 години

Аткила, скъпи, мили изградена е чрез решение на ООН, напълно легитимно.

40

losovelamigusi

преди 11 години

Do kolekcioneraИзраел базспорно е въприеман в световните икономическите и бизнес среди като "много по-стабилен, честен и предвидим партньор" от Русия.И още нещо, прочети за грандиозните израелски планове да се построи скоростна железопътна връзка между Червено и Средиземно море и по този начин да се съкрати с хиляди мили транспортния път между Европа и Азия(товаропотока през Суецкия канал се очаква да спадне в пъти).

39

Башар

преди 11 години

Смачкай ги,Ахмадинеджад !

38

losovelamigusi

преди 11 години

До kolekcionera Oткритите залежи от газ в източното средиземноморие са достатъчни на Израел да покрие нуждите си от газ за 200 години напред. Според повечето проучвания касаещи евентуалния ефект на тези открития върху световните енергийни пазари, голяма е вероятността зависимостта на Европа от руския газ да започне прогресивно и силно да на намалява с появата на най-новият играч на световния енергиен пазар-Израел(първите промишлени количества от находището "Тамар"се очакват през средата на 2013)

37

охлюв

преди 11 години

Обикновените евреи може и да не искат да се води война с Иран ,но главозамаяните им държавници ще ги направят изкупителна жертва рано или късно !!!

36

Нина

преди 11 години

Реално е възможно тези похвати да дават резултат, още зимата бях чела една статия, когато беше поредната силна психологическа атака над Иран /не в бг медия/ озаглавена "Тревогата в Иран в голяма, като на определени места дори избухва и паника"