76

тошев и сие

преди 11 години

Др. Фандъкова , иска диалог и ще ви отговаря на въпросите! Мейла и е публичен, има и телефони. jfandakova***sofia.bg

75

Чичи

преди 11 години

Егати човекоподобната ***, и тоя ще решава кое влиза и кое не?! Може ама само в задния му двор!

74

краси

преди 11 години

този е син на Тошо Тошев от в."труд"доносник на ДС и собственик на 5-6 огромни апартамента -комунист и голям крадец!

73

Столично

преди 11 години

Е такива управляват София - сутениори, автокрадци и квартални далавераджии.А черешката на тортата - кметицата, учителка от село.

72

ф-1

преди 11 години

ГЕРБ са по-голяма напаст от природните бедствия!

71

Кмета

преди 11 години

Само мога да кажа, БРАВО - ВСЕ ОЩЕ ИМА ОСТАНАЛИ ТАЗУМНИ ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!!! На тях им е ясно, че този път няма да мине и тази статия го доказва - това е като тест за да се види реакцията на народа, а той този път ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА ДА СИ ЗАМЪЛЧИ!!! Май е време да изхвърлим *** от общината! Протести до скъсване и само до победа, а на ГЕРБ ако са толкова глупави нека продължават да нервират вълците, пък да видим кой ще излезе победител накрая. Горе главите БЪЛГАРИ - ПРЕД ПОБЕДА СМЕ!!!!

70

аз

преди 11 години

Аз съм Софиянец и съм ТВЪРДО ЗА цивилизоването на Бай-***, т.е. кореняците Софиянци. Като децата - Може да ритат и да не искат да се връщат обратно в първи клас, но няма начин - за тяхно добро е. Някой ден ще бъдете на нивото на западните клошари, но за сега драги кореняци Софиянци, вие само и единствено доказвате с бунтовете си че доста ГЕРБерски Евро-шамари трябва да ви се бият белким ви се накове в задръстените ви Соц. кратуни прогресивен начин на обитаване на една т.н. Европейска столица

69

Анонимен

преди 11 години

Софиянци! Тоя не го ли избрахте вие с листата на ГЕРБ миналата есен! Защо ревете сега?! А духайте супата, да не съм ви я надробил аз, я?! Искахте ГЕРБ - на ви ГЕРБ!

68

Анонимен

преди 11 години

Егати държавата! Всичките герберасти имитират прическата на вожда им - простата Тиква. Няма значение, че някои от тях, като тоя на снимката, изглеждат толкова жалки, че чак ти става мъчно за това, че са се родили същите безмозъчни тикви като Боко!

67

Софиянец

преди 11 години

Ето на всички заинтересовани да четат какво представляват Паркинги и гаражи, истината за синята зона лъсна. Чете между 13 и 23 пост, как ги осмиват!

66

кики

преди 11 години

Тошев-комшу...подаде ли заявление за винетка?! И за офиса и за жилището...

65

Шоп

преди 11 години

По принцип аз съм склонен да подкрепя недоволните граждани, които искат да си изгорят колите в знак на протест. Това е едно похвално начинание.Нека общината им отдели един изгорителен терен накъде извън София, ще адмирирам.

64

Шоп

преди 11 години

Такааа...Значи трябва да забранят и на наемателите да паркират по улиците и точка.Ако иска собственика да си прехвърли правото на паркиране и точка.Но не и двамата.

63

Хектор

преди 11 години

Добър ден,може ли личната карта-благодаря...........такааааааа,роден в София-заповядайте паркирайте където пожелаете.Добър ден,може ли личната карта-блаодаря.....такааааааааа,роден в Каспичан-заповядяйте пакирайте във някой от подемните паркинги...............

62

Анонимен

преди 11 години

Toshev e urod.Pogledneto go samo!

61

Анонимен

преди 11 години

Който иска да живее в центъра да плаща. Щом има пари за скъпи имоти - бълха го ухапала за някаво си паркиране. Не мога да рабера защо е този вой. Повечето от протестиращите бяха селски мутри и хлапета-най-вероятно платени. Ако всички селядурски мутри се изнесат от центъра на София, то каквъв е проблемът с цената на пркирането? Имаш работа в центъра с кола - плащаш си. То ако всеки ден ходиш в центъра е проблем. А вие с коли ли ходите в центъра?

60

Пипи

преди 11 години

Този пък за какво се има? Много ми е интересно какво образование има ако изобщо е ходил на училище.

59

лина

преди 11 години

Алъш-веришът заради винетките за паркиране на пъпа на София вече е в ход. Работещи в центъра ИЛИ ТЕЗИ ,КОИТО ЧЕСТО СЕ СПИРАТ ТАМ, сключват фиктивни договори за наем на жилища и така си осигуряват по-евтино място за колата.*** и Пульо ,от където се сетиш, ще си уредят паркиране за 100-150 лева и няма да плащат по 2 лева НА ЧАС.ЦЕНТЪРА ЩЕ СЕ ЗАДРЪСТИ ПОВЕЧЕ! Ето до това ще Доведе ПЛАТЕНОТО ПАРКИРАНЕ!

58

Анонимен

преди 11 години

Този ли е шеф на транспортната комисия? Ами милия изглежда като съдържател на квартално кафене! :D

57

Софиянец

преди 11 години

Както на Фандъкова, така и на Борисов им е ясно, че този път няма да мине.Защо не се намесват, защото има лош имидж и води до срив, след няколко дена ще излезнат и ще се измият ръцете с Радко прашката - то е видно, че е *** и е оплел революционно конците.А ние ще сме тук да им го напомняме постоянно!