66

Ама

преди 11 години

Много глупава статия.

65

шшш

преди 11 години

Заплашени са ми гащите! Ама като човечеството е свикнало на лошо идеята да живее по-дълго и да е по-здраво го ужасява.

64

Анонимен

преди 11 години

Аз пък си мисля, че хамериканците ще измислят някоя ГМО царевица специално за изхранване на населението в Африка, Индия и прочие ***, която ражда по 10 и повечедеца, и която царевица ще ги направи стерилни...Друго спасение няма.

63

Химик

преди 11 години

Ако си мислите ,че като си купите салам от магазина и ядете месо, жестоко се лъжете.То в момента повечето хора са си вегетариянци без да го знаят.

62

Васо

преди 11 години

А глупаците продължават да си продават земята останала от баба и дядо. Пък се и набутват в едни схеми на изплащане на бутафорни апартаменти докато фалират съвсем, и останат без нищо.

61

Анонимен

преди 11 години

Ако трябва и на захранване от слънцето ще минат! Не е толкова страшно!

60

konan

преди 11 години

Е, голяма работа, щели да минат на вегетарианство. Таман ще бъдете по-здрави и ще доживеете до дълбока старост. Дядо ви едно време на село да не е тъпкал три пъти на ден пържолки с тройка кебапчета и камембер за мезе. И да е висял с часове пред компа за да прави *** коментари на хора, които не се интересуват от тях. А е доживял до 100 години..Я се замислете малко.

59

До 59

преди 11 години

Абсолютно вярно! Причината за глад ще бъде единствено лакомията и алчността на богатите, които черпят богатствата и ресурсите на всички народи, трупат все повече и повече, вдигат цени с извинения като финансова криза, висока раждаемост, недостиг на суровини и т.н.

58

Мими

преди 11 години

Да минаваме на насекоми !

57

Вегетарианец

преди 11 години

Че какво му е лошото на вегетарианската диета: тялото се изчиства, мисълта просветва и живеем по-дълго

56

hunt

преди 11 години

Под такива статии не мога да се въздържа да не цитирам Р.Ранкин: "Поне две трети от човечеството трябва да се избият. И това не е защото аз го казвам, а защото така трябва."Ако в света останат само бялата раса /европейската й популация, да уточня/ и жълтата, ще е повече от чудесно. Всички останали са негодни за друго, освен да консумират и разхищават.

55

скубличка

преди 11 години

А пък според мен хората с кафяви очи са п*тки.

54

Анонимен

преди 11 години

Който не яде месо е п*тка. Иначе съм за постите и е важно да не се прекалява, за да не се натрупват токсини. Но който не яде месо е абсолютна, безапелационна п*тка...

53

Анонимен

преди 11 години

Значи тези,които разчитат на внос на храни са най-зле.Следователно направи всички държави зависими относно вода,храна=пълен контрол.

52

Не, не и не!

преди 11 години

Не съм съгласна с това, което пишат.Монопол на храните има САЩ. По всякакъв начин ще се стремят да наказват човечството, войни, глад, ...В Русия няма суша. Не е валяло само първите две седмици на август. През останалото време вали по три пъти на седмица. Къде е сушата? За България реколтата на царевица и слънчоглед е слаба, но затова пък имахме невероятни добиви и качествена пшеница. Миналата година имахме много добри добиви също. Днес.бг, стига сте повтаряли като папагали каквото чуете

51

и..к'во

преди 11 години

"и може да има драстично въздействие върху хранителните навици". ..има разлика от навик до нужда.Аз също не ям месо от доста време точно защото премахнах навика да ям *** защото нямам нужда..съгласен съм с Къро но само с едно не съм..никой няма право да определя кой да живее кой да умира за да е по широко на другите..освен това земята не е пренаселена просто се управлява със омраза от алчни същества които си мислят че са в кланница и решават..днес ще заколяме тези и тези щото така сме решили

50

Едно прасенце

преди 11 години

Урааааа!

49

Мис

преди 11 години

Писна ми от ***, които мислят само за храна! Да ви имам проблемите, "заплашени" сме, все едно ще свърши светът, ако човечеството спре да яде месо. Голяма лиготия, голямо нещо!

48

Константин

преди 11 години

Не ям картофи/ориз/брашно/захар и всякакви други подобни прости и сложни въглехидрати, освен пресни зеленчуци от близо 6 години. Никога не бих се върнал назад - имам енергия за всичко, вкл. тренировки всеки ден. Не съм боледувал, изчезнаха ми разните брадавички от папилома, спряха да ме болят коленете, спрях кафето (нямам нужда от него). Повече от 50% от дневните ми калории са от мазнини, предимно животински. Ако трябва ще заживея на село, но от месо няма как да се лиша :)

47

Шишка

преди 11 години

Олееееее как ще живеем без протеини!!! Не може без месо, ние сме хищници....Протеинииииииииииииииииии, ще умрем! Малеееееее