24

Анонимен

преди 11 години

до 22, да Вера, за съжление, нашите сънародници, са толко завистливи и комплексирани, че не могат да разсъждават. Колко български майки и бащи, роднини, изкарват насъщтния и пращат пари до роднини в бг. но никой не го е еня за това. болна нация

23

Анонимен

преди 11 години

браво на днес.бг, избрали сте най-красноречивата снимка, която ни показва, бедственото положение . Питам се, не ви ли хваща понякога малко срам. И това ми било професионалисти. Много добре знаете, какви коментари се очакват. не сте никакви професионалисти, просто още едни комплексари.

22

666

преди 11 години

СЛЕД "ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО" В ИРАН ДОЙДЕ И "УРАГАНА" АЙЗЪК.За онова което предстои да се случи в тази варварска държава САЩ аятолах Али Хаменей би казал:Аллах Акбар мин кули шай (Бог е по велик от всичко).ПО ВЕЛИК Е И ОТ ТЕЗИ КОИТО СИ ПРЕДСТАВЯТ, ЧЕ СА БОГОВЕ.

21

Вера

преди 11 години

Нямам думи относно нещата, които прочетох в коментарите. Последиците от този ураган може да са катастрофални, а вие се базикате на расова основа. А да не говори, че там има и българи. Просто нямам думи.

20

морски

преди 11 години

Да ги отнесе дано!!!

19

Снимката - мега яка

преди 11 години

То на снимката се вижда каквото трябва за америка - съвсем красноречиво... Там отдавна бушува генетична буря, която забърква една хубава кашичка... :)

18

до 8

преди 11 години

за съжаление обаче тия бели господарки от много зяпане на Сексът и градът вече са готови и за една усмивка да налапат чернио ,каква ***......

17

коко

преди 11 години

Тези тримата отзад ако ги лепнат.....такъв ураган ще стане................

16

Анонимен

преди 11 години

Тия двете от снимката бегат и си викат ,, дали не бегаме много бързо ,,, а чернилкити отзад си викат ,, бегай бегай и гледай да се спънеш ,,

15

на снимката

преди 11 години

тия двамата дали не "бройкат" белите какички :))

14

анонимен

преди 11 години

хайде де.. дай боже да ги затрие от лицето на земята..ама не..калпаво семе не се губи уви

13

Spdr

преди 11 години

в Майями ...*** !

12

Коко

преди 11 години

До АловАма си ***

11

Гошо Тъпото

преди 11 години

Ако някой...хамериканец,намери...изхвърлена тиква на брега от...урагана,да ми се обади вКривунделово;ще дойда да си ги...прибера.(платено съобщение)

10

Анонимен

преди 11 години

Да ги брули бе, мен какво ме интересува.То остана и за американците да се притеснявам и вълнувам. Ако някога се случи ще се притесня особено много за психическото си здраве.

9

Конспирация

преди 11 години

Тва щото Американците атакуват със тайното и сиезмично оръжие Япония и им правят тайно земетресения сега Япония ги е атакувала с тайното си оръжие за урагани да им праи тя пък урагани.Прдполагам много умни глави споделят тия теории :)

8

Леонсио

преди 11 години

На снимката: Кандидати за работа в тръстикова плантация гонят бели господарки.

7

Напращял

преди 11 години

Ама какви са сочни тия пички на снимката

6

Алов до 4

преди 11 години

ами спрямо ъмериканците няма как да не съм такъв. Нито ми купуват ракийката ,нито ми изпращат средства както правят на много тук фондации. Кой не е с мен,той е против мен.Да ги дуе ветера тогава.

5

Ай Вай

преди 11 години

Ай Зък е новото суперреалистично приложение за Ай Фон, Ай Пад и Ай незнамсикво... Само сега безплатно от маркета за 4 щата...