318

e

преди 8 години

Cio-izprazhnenia.

317

Анонимен

преди 11 години

"Мошенник" от "Моше" ли идва?

316

Наближава края ви.

преди 11 години

Да се национализират всички предприятия, продадени на чужденци. Да не се продават повече земи на чужденци, а да им се върнат парите за закупените вече. Да се направят национални дебати по всички телевизии и медии за Ран-Ътовия план. Ние искаме отговор - защо продадохте и разсипахте България? Защо служите на чужди интереси, в ущърб на българските! Смърт за предателите на България! Смърт за разрушителите на родината ни!Наближава края ви.

315

120-те

преди 11 години

В Техеран в момента се провежда среща на 120-те необвързани страни и се очаква генералния секретар на ООН да направи реч,обръщение на тази среща.

314

до Гурбетчия

преди 11 години

Хитлер не е причината за унищожаването на"50 млн.души",а на него беше първо обявена война.Ню Йорк Таймс 1933г."Юдея обявява война на Германия".Хитлер и ционистите също сключват договора Хаавара позволяващ евреите да се изселят в Палестина,на кой пробутваш пропагандата си.Научи как Сталин нападна първо Балтийските републики и когато Хитлер си взе откраднатото от Полша,Сталин нападна Полша от другата страна.

313

Исус е Месията

преди 11 години

Като чета статията виждам,че още са останали честни журналисти на земята. И разбира се всички знаем какво талмуда казва за всички,които не са талмудисти.

312

swordfish

преди 11 години

BYASNITE KU4ETA KATO VAS LAYAT,A KERVANA SI VARVI!!! A SLED TOVA, BYASNITE KU4ETA ILI SE SAMOIZYAJDAT ILI GI UBIVAT ZA6TOTO SA OPASNI ZA OB6TESTVOTO!!! ZADAVETE SE V SOBSTVENATA SI BEZSILNA ZLOBA.....

311

Анонимен

преди 11 години

убави ора са *** ама за ....... трепане убави

310

морски

преди 11 години

Израелските равини постоянно се молят за унищожението на всички хора по света,с изключение на евреите.

309

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Колкото повече чета и научавам за евреите ,толкова повече разбирам защо Хитлер е искал да ги унищожи ! Въпреки ,че мразя Хитлер ,понеже е предизвикал 2-рата св. война и е причина за смъртта на над 50 млн. души в рамките на 5 г. Няма нормален човек ,който да обича и да одобрява Хитлер ,но дори и в действията на най-големият звяр има нещо логично и умно ,а това със сигурност е отношението му към евреите !

308

Анонимен

преди 11 години

Това за неевреите че са родени за да служат на евреите е цитат от талмуда и всички равини го повтарят, не че го е заявил тоя! После се чудят че не ги долюбват по света.

307

Баце

преди 11 години

Браво на равина много хубаво нещо е направил ! Сега всички че и децата ни знаят що за зла *** населява таз държавица . Благодарение на такива като него човек осъзнава колко вредна зган живее по тази земя . Аз лично невярвам вярващ човек независимо от каква вяра е може да желае смърта на друг човек е освен ако не е ционист . Забелязватели че няма никакъв международен отзвук

306

666! СУПЕР...

преди 11 години

Бог е любов!"...ТОВА Е ЛОЗУНГ ПОЖЕЛАНИЕ...ИСТИНАТА Е ДРУГА...!

305

666! СУПЕР...

преди 11 години

...А НАИ ГУУУЛЕМИО ПРОБЛЕМ НА ИЗРАЕЛ Е ЧЕ Я НЕМА АРМИЯТА ОТ ВРЕМЕТО НА МОШЕ ДАЯН...!....АИДЕ АДИОС...!...ЗАСЕГА ИРАН ПЕЧЕЛИ...И ТО БЕЗ ВОИНА...!

304

Бог е любов!

преди 11 години

Никой вярващ /независимо от религията си/ не бе се молил на Бога за унищожение и смърт на друг човек или друг народ. В този смисъл самият факт, че някакъв си техен равин го прави говори красноречиво що за хора са. Не е трудно човек да си направи изводите.

303

666! СУПЕР...

преди 11 години

...израел остарява...това е лошата новина за евреите...те си заминават у небитието...а това е сууупер добра новина...!

302

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ПОДСКАЗВАМЕ:...НЕЕ БАЦЕ...!

301

666! СУПЕР...

преди 11 години

...КОИ ИЗМИСЛИ НОВИО СВЕТОВЕН РЕД...?

300

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ОТ 200 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ ЕВРЕИТЕ СА СИ АРЕСАЛИ РУСИЯ ...*** НЕШТО ЦЪ...НЕ СТААА...СЛЕД КАТО ПРЕВЗЕА ФРАНЦИЯ ШВЕИЦАРИЯ ГЕРМАНИЯ ХОЛАНДИЯ... *** У СКАНДИНАВИЯ...*УРАЦ...НЕ СТАНА...!...С ОСНОВНИ СЛУГИНИ ПОЛША И УКРАИНА...!

299

666! СУПЕР...

преди 11 години

....СИЧКИ БОЛЕСТИ ИДВАТ ОТ ЕВРЕИТЕ...ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО...ПОСЛЕ ТЕ ВАДАТ ЛЕКАРСТВАТА И ПАК ВАДАТ БОЛЕСТИ И ПАК ЛЕКАРСТВА...!...А КОИ Е УСПЕЛ ДА ОЖИВЕЕ ОТ БОЛЕСТИ И УБАВИТЕ ЛЕКАРСТВА ВОИНА ИЛИ РЕВОЛУЦИЯ...ХААХАХА...!... АИДЕ ДА ПЛАТИТЕ НА КАСАТА ПРИ РОТШИЛД...ХИИИХИХИХИ...!