136

Evgeni

преди 11 години

До до 148 и другиТака беше ! Сега живота за възрастните е кучешки , а да отглеждаш дете е лукс ! Цареше и едно спокойствие !

135

факт

преди 11 години

Абсолютно на 200 % съм сигурен че АБСОЛЮТНО всеки човек в България познава минимум по 2-3-*** безработни

134

Тодор Живков

преди 11 години

Вървете и се молете на гроба на Тодор Живков да стане и да оправи държавата ,иначе няма кой друг който да се заеме със тази супер тежка задача !!!!!!!!!!!!!!!!

133

Анонимен

преди 11 години

нали дясната политика се правеше да създава работни места, силна икономика... дрън-дрън. Прави се едни държавни пари да отидат като обществени поръчки в едни частни фирми. И работещите/потреблението се свиват...

132

до 148 и други

преди 11 години

Страшните доносници не попречиха на комунистите да напълнят държавата първо с училища, детски градини и болници! Доктор, зъболекар и медсестри във всяко селско даскало, отделно доктор за бабичките!Стадионите и спортните зали бяха отворени за децата, треньори ходеха да се молят по класовете и да събират трениращи всякакви спортове! Я сега ходи да се запишеш на ски или тенис да видиш колко ще цакаш!Имаше си комунизмът кусури с икономиката, но жеше рай за децата и пенсионетрите - най-слабите!

131

до 148

преди 11 години

Абе аре стига с тая ДС и с тия доносници бре! Какво като са писали? Пред 98-*** успях да си видя досието - двама червеи от махалата бяха ме топили, че събирам приятели и слушаме до късно музика, а на ленинския съботник съм излязъл чак в 10 ч. И кво от това? Нито съм разбрал, нито нещо ми се случи! Даже през 1988 ме каниха в партията, ама не приех офертата. И след това пак нищо! Кво само разтегате легенди за страшните комунисти! Те заедно с това направиха живота на децата супер готин и безгрижен!

130

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

"Хората тогава били агенти на ДС"! Абе вие акъл нямате бе ,не си знаете интересите ! Естествено тези които бяха агенти на ДС бяха герои служещи на народа си ! Но за съжаление имаше и много агенти на САЩ и затова комунизмът се разпадна и сега бъркате в кофите за смет ! За вас най-изгодно беше комунизмът и СИВ да се запазят ! Глупави сте били и глупави ще си останете !!!

129

Гласоподавател

преди 11 години

както е тръгнало /втори мандат на герп/ член Първи се "пише вече". "Пропуските" от безобразията на първите избори цветанов ще "анализира" и няма да допусне - натегачи като дупетатите от герп разнасящи чували с бюлетини ще бъдат заменени със недупетати, и така пред света ще имаме честни избори. Това управление убива държавността - магистралите се строят с турски фирми зада не ги разследва ОЛАФ - Турция /все още/ не е член на ЕС. Краде се безобразно - по мутренски, а народа ГИНЕ!!!

128

На 148

преди 11 години

Не е било най-важното-кой на кого е донасял. В добрата държава ПОВЕЧЕТО хора живеят в собствено жилище, имат достъп до образование, здравеопазване и нямат необходимост от решетки по прозорците и да заключват пътната врата.Вижте колко души и кои са законно във властта от 23 години! Не е задължително да го пише в Конституцията. Лошото сега е, че тя не се изпълнява!Мамите се ако си мислите, че сега никой не донася.Клишето се изтърка.В България все пак повече хора живеят извън София.

127

Анонимен

преди 11 години

"От хубава България за 23 г. успяха да съсипят всичко..."В така наречената "Хубава България" всеки втори е донасял на Държавна Сигурност, а Член Първи от Конституцията на НРБ е най-глупавото нещо правено някога по нашите земи.

126

Анонимен

преди 11 години

Защо реве Нейков? Той е в социалната политика повече от 23 години и е един от авторите й! И плува като мазно л...о на повърхността! Докато законодателството е насочено към развитие на сива икономика тип "ден за ден", нищо хубаво няма. Защото сивата икономика е на управляващите-без цвят и политическа принадлежност. Ние сме"управлявани" 23 години от крадливи безскрупулни разбойници!Какви партии, няма такива! Няма ценности за партии и политики!Крадец и ценности!Абсурд!

125

мангото от Франция

преди 11 години

Ще *** от глад бе "мили българи" ! Много "съжалявам" на вас ,много "хубав хора сте и не заслужавате този мизерия" ! Ама дето се казва ,той Господ /Девла/ си знаел работата !Малко ли ни лъгахте ,построихме ви хотелите и вилите по черноморието без да ни платите за труда и като си искахме парите ,пращахте ни мутри да ни плашат ! "Много ви обичам" да знаете ! Поздрави от Лион !

124

Анонимен

преди 11 години

Те паднаха.. и няма веч да станат,споменът ще плува из житейските порои,жените им на други ще пристанат,те паднаха.., но паднаха като герои!

123

Анонимен

преди 11 години

децата им ще плачат под одеалото,ще кътат спомените за бащите във кутийка,бръсначът, гребенът и четката със огледалото,и снимчица увита във хартийка..

122

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Бг. е най-мизерната и най-долната страна на Балканите и в Европа ! За в света не знам ,не съм бил извън Европа , но за Европа и Балканите с две ръце гарантирам,че Бг. е най-долната и най-мизерната страна ,но с най-гордото и себенепознаващо се население ,население ,което няма чувство за самооценка !

121

Анонимен

преди 11 години

Те паднаха.. и няма никога да станат,незнайни, неразбрани и презрени,жените им на други ще пристанати за други ще се кичат във премени.. /из ода за българските мъже/

120

nabludatel

преди 11 години

Ei , horata imat pari , vecher diskotekite sa pulni s narod , daje klosharite si piqt bira sled bira , samo takiva zagubeni kato nas tuka v internet det kisnem i se naduhvame sme bez pari qvno ... qvno nqkoi izlezli ot relsi shte si umrat ot glad ili shte bqgat ot bg , no bg nqma da se promeni - na sledvashtite izbori za koi da glasuvam????

119

н;

преди 11 години

не само, че нищо не се прави за малките фирми, ами като ходих и в Бюрото по труда да разпитам за проглами за временна заетост ми отговориха нагло - ТАКИВА МАЛКИ ФИРМИ не са приоритет в нашата работа. Просто и ясно. Подпомагат се огромни фирми(с над 300 души персонал), защото са си изградили корупционната схема. А фирми като моята с 4 човека(която по принцип има по-голяма полза от подкрепа от държавата, заразлика от голямата) - кучета я яли! След това защо няма пари - ами те богатитие данъци не .

118

Анонимен

преди 11 години

колега, пише се 'спя', а не 'спъ', както и 'растат' а не 'растът'..

117

Ъц

преди 11 години

Не "може", а ще останат, летния сезон е към края си и времената заетост по туристическите обекти -също.За сметка на това, цените за електроенергия, вода,общественните услуги и хранителните продукти растът. Възможен е и ръст на цените на горивата, което допълнително ще увеличи цената на транспорта и като цяло на себестойноста на крайния продукт.С една дума запасявайте се от сега за тежките зимни дни които ни очакват.Живот и здраве на всички!