53

Мирка

преди 11 години

Почивай в мир, мила Маринче! За кратко те познавах, малко дори, но за мен винаги ще останеш незабравима ;( С тази лъчезарна усмивка, артистичността ти като работихме заедно ;( и какъв ангел на утехата беше, изслушваше ме,а казваше, че аз съм хлътнала повече от тинейджърка по моя любим, а ти ? ;((((( Защооооо не трябваше,а аз очаквах нашата среща скоро, а вчера нау4их ;((( Винаги ще те помня и ще ми липсваш.......;((((

52

lilly.alex.35

преди 11 години

miriwe na ubiistvo.kak pak tazi mlada zena ostanala bez rabota i priqtel e izbrala to4no da se hvarli ot tretiqt etaz po vrme gostuvaneto i na priqteli.zawo ne go e napravila u tqh naprimer. samoubiicite se samoubivat skriti a ne pred o4ite na pala4ite si

51

Мирко

преди 11 години

Горката жена не е искала да яде гъби.

50

Мислещ

преди 11 години

Избиват ни като кучета! На революция братя, да изколим всички политици и частници!

49

една

преди 11 години

Защо толкова политика, толкова клевети, толкова въпроси..? Защо една лична трагедия бе така оплюта? Вашият живот е прекрасен, вие сте безгрешни, вие сте "забавни", пускайки безсмислени шегички... Тя беше прекрасна. Тя беше добра, твърде добра за вас! Имаше сърце, дори и разбито ИМАШЕ! Вие, критици и мислители по форумите, имате ли? Какво за вас е нечий живот? Явно нищо. Тя е там, където не боли, където всичко е любов. А вие плюйте, за друго не ви бива.

48

Полет - продължение

преди 11 години

Попей с планетите... ти знаеш как звучат,скрибуцат някои, други пък шумят...Свободно падай и издигай се високо...а като срешнеш ангел... смей му се широко...Накрая бавно някъде се спри...Крилете... пак в ръце ги превърни... хвани си облаче във форма на сърцегушни се в него ... да те възнесе.

47

Полет

преди 11 години

На Марина"Часът на тръгването знам. Не знам кога ще се завърна"и във криле... ръцете си превърна...Приятен полет..., лутането свърши...и на целувката дъха... привърши...Лети си... леко... към оназ звезда,която бляскаше във твоята сълза...Носи се, рей се ..., искаше пътуванетой ПЪТЯ... бе поредното бленуване...Събирай звезден прах... прави букети...и думите подреждай във... сонети...на слънцето на гости отиди...,но не го пипай... ще те изгори...Попей с планетите... ти

46

Анонимен

преди 11 години

Ах, какви форумни детективи, ах, просто изумително.

45

Усмивката

преди 11 години

Да не са и предложили пари и утеха посреднощ? Когато е осъзнала какво я чака да не е избрала грешния изход? Да не би да са я "подтикнали" към такова решение?

44

Бургазлия

преди 11 години

разделила се с приятелят си и отишла при 2ма 40 годишни в 2 вечертатова трябва да се разследва не е логично

43

Винкел

преди 11 години

бургАДИДАС си е като Перник на морето ;)) Бой, eбaн, селяния, *** и много турци.. много богати - и много бедни също ! Селски презобали 'мутри' от фитнесите по 1 лев, малки кypвeтa, нощен живот на Съни-то и Поморие..

42

???!!!

преди 11 години

Че се е хеърлила жената от терасата, хвърлила се е.Че е била отчаяна, била е.Ама как веднага повярваха на тези двама юнаци, че вижте - те излезли за малко от стаята, и хоп...тя се метнала от терасата.От какво ли е искала да се спаси, дали от опропастения си живот, или от тях двамата?!

41

МИ

преди 11 години

От всякя рубрика-.ЖЕСТОКО НО ФАКт МОЖЕ ДА СЕ УБЕДИТЕ;За убийците жената е роб *** майка и жена-нищо повече!КАКВО ЛИ ПРЕДСТАВЛЯВА МАЙМУНСКОТО ОБЩЕСТВО ВСТРАНИ ОТ НЕЯ!

40

У-у-у

преди 11 години

Бог да я прости женицата !!

39

У-у-у

преди 11 години

В морския Перник,много ги експлоатират,големи офци са всите там ????

38

mlad6ito

преди 11 години

жените на около 30г. възраст са много уязвими и повечето са отчаяни някои даже имат и деца а аз си мислех че ще ми е трудно да ги зарибявам.

37

х

преди 11 години

Не се упражнявайте заради тази трагедия.Не знаете какво е в главата на човека срещу вас.Скоро и мен може да ме няма.....

36

селянин

преди 11 години

Брех ,че ме подкрепят тези хора.Значи на прав път сме.Да раздаваме пушките и де що видим управляващ стрелба до дупка.Ама няма чакайте ,ама ние сме другари моля ви.Стрелба и бой до посиняване.Нали така другари Гербаджийски маймуни.

35

Анонимен

преди 11 години

опит за изнасилване ,завършило с убийство...

34

хм..

преди 11 години

Някои тук се упражняват в остроумие върху една лична трагедия, което не им прави чест.Да останеш без работа и да се разделиш с любим човек са две от най-стресиращите събития в живота на човек. Третото е смъртта на някой близък. А когато са съчетани две от тези събития, няма гаранция кой как ще реагира. Някои са по-слаби психически и рухват, други са по-издръжливи и постепенно преодоляват шока. Всичко е много индивидуално.Така че се смирете малко пред трагедията и се молете да не ви се случва.