59

Анонимен

преди 11 години

taka taka trepi trepi byntovnicite machkai machkai s tankovete troshi glavite.bravo asad.

58

Анонимен

преди 11 години

опозицията в сирия е са слуги на мосад и цру които я финансират -така че ще има много жертви

57

Анонимен

преди 11 години

q da ne lajite xorata che redovnata armia ybiva narochno xorata .mislete dali e taka i ne pishete glyposti.

56

Анонимен

преди 11 години

Пълен смях! Армията е слязла в мазетата и там "убивала" мирни жители. След тези "новини" едва ли има мислещи хора които да вярват на Ройтерс и др. западни медии.

55

СТАЛИН

преди 11 години

Башар, избий бандитите/бунтовници/!!!!!!

54

Анонимен

преди 11 години

Юсуф Салах ад-Дин ибн Аюб (или Саладин) (на арабски: - صلاح الدين) е султан на сарацините в Сирия и Египет през втората половина на XII век. Роден е през 1137 година в кюрдско семейство в Тикрит, Ирак и умира на 4 март 1193 година в Дамаск, Сирия. Остава в историята като предводител на ислямска завоевателна кампания в Арабия, а по-късно и на мюсюлманската съпротива срещу експанзията на кръстоносните държави в Близкия Изток. Запомнен е от средновековната западноевропейската литература като най-силния и благороден противник на кръстоносците. Дава фамилното си име на основаната от него династия Аюбиди.

53

Гази кръстоносците!

преди 11 години

Мачкай, Асад, повтори подвига на Салах Аддин!

52

до 57

преди 11 години

Теб кой те излага че режима в сирия е светски вярно че не е ислямистки но и далеч не е свестки .

51

Анонимен

преди 11 години

GOD BLESS SYRIA AL-ASSAD! Гледайте канала Syria Tube в YouTube. Bashar Al- Assad няма да падне. Ционистите вече не определят играта.

50

юнака

преди 11 години

давай Башар,избивай утрепките,да живее светския режим в Сирия.

49

прилика

преди 11 години

Иракският външен министър е посочил прилика в терориктичните актове извършвани в Сирия и Ирак и смята,че АлКайда стои зад тях.От 21 юли до 18 август в Ирак са убити 711 души и 1590 са ранени.

48

до 50

преди 11 години

Да,има голямо значение дали са убити от терористични наемници,които се наричат"борци за демокрация"водени от страни като С.Арабия,където жената даже няма право да кара кола .

47

Дидо

преди 11 години

до 46Много си прав. Избирателно и режисирано се предава информацията от Сирия. А какъв репортаж даваха в Турция! Така наречените "бунтовници" влизат в пощенска станция и изхвърляха работещите служители от прозорците. И тълпата гледаше труповете равнодушно. Защо никъде не бе отразено тази новина у нас?

46

fuck off

преди 11 години

Elektra, именно това се опитваме да правим - да тъсим виновните, за нещастията по света ,политици и все повече хора по света се обединяват около мнението ,че виновните са във САЩ , Англия и Израел...И на тях въобще не им пука ,че някъде умират хора - стига да е в техен интерес...

45

Еlektra

преди 11 години

Какво ви става? Умират хора.Рушат се домове. Седнали сте тук и коментирате кои са били и кои не. Има ли значение от чий куршум и кой го е изстрелял? Или каква вяра изповядват? Те са жертви на политиците. Тях трябва да обвиним и да им търсим сметка за ставащото по света.

44

Анонимен

преди 11 години

БАШАР И МАХМУД СА ВЕЛИКИ БОЙЦИ СРЕЩУ ОСТТА НА ЗЛОТО : САЩ-АНГЛИЯ-ИЗРАЕЛ-ТУРЦИЯ !

43

120-те

преди 11 години

Днес в Техеран се открива среща на 120-те необвързани страни,където се очакват също генералния секретар на ООН,египетския президент и палестинския Абас,Сирия ще бъде една от темите,как ли ще ни осведоми световната преса?

42

fuck off

преди 11 години

От началото на конфликта били убити около 25 хил. а бежанците били 200 хил.. Само толкова ли бе? Че в Ирак, от началото на американската инвазия убитите са над 200 хиляди, а бежанците са 2,2 млн. души...Аз бих се засрамил да правя такива сравнения , но не и американците - щото иракчаните са избити "демократично", пък терористите в Сирия - не...

41

Ъ222

преди 11 години

"Нашите демократични медии"продължават да бълват лъжи.Само зомбитата от Соросовите организации им вярват.В Сирия е пълно със спецназ от региона+терористи от Ал КАЙДА,диверсанти подготвени в С.Арабия,Катар,Турция,Англия,либийски ***-***,чеченци и всякаква ***.Жертвите си представят като мирни граждани.Току що гледах репортаж...

40

АНТИ

преди 11 години

РЕСПЕКТ ПРЕД СИРИЙСКАТА АРМИЯ! ПРЕЗ ПОЧТИ ЦЕЛИЯ ПЕРИОД НА НАПАДЕНИЕТО НАД СТРАНАТА ТЯ НЕ ОКЪРВАВИ СВОИТЕ РЪЦЕ С КРЪВТА НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД. НАПРОТИВ, ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ОПАЗИ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, НО БЕЗМИЛОСТНО ИЗБИВА ТУРСКО-КАТАРСКИЯ БАШИБОЗУК!!!