168

бай Бончо

преди 11 години

До Фен Слушай и се ослушвай!Иначе--какалашка!

167

Анонимен

преди 11 години

Това е истината - *** отказват да живеят според законите на приемната държава! А Брюксел ги насърчава чрез измислени фрази като "интеграция", "приемане на различните", "етническа толерантност" и пр. Така че, никакви европари и програми за интеграция няма да свършат работа. Целта на Брюксел не е интеграция на ***, а само да ги разкарат от чистите улици на Зап. Европа.

166

Анонимен

преди 11 години

До Мислещ 229Немците почнаха да пропищяват от тях. В Берлин, Дортмунд, Дуизбург, Кьолн и Мюнхен са като напаст. Заселили са се около 10-15 хиляди и вече има проблем... А ако станат 500.000 ?

165

Анонимен

преди 11 години

Разпространяваме информация, че на Марс са открити огромни находища от "джилязо" и мед и купуваме на всички *** еднопосочн билет за следващия полет до червената планета.

164

божел

преди 11 години

Браво! Само така Брюксел ще разбере грешката си. Не може да толерираш паразитния начин на живот на шепа хора.Хора ,които не искат да се интегрират,да учат,да работят.Кражби,измами, не спазване на законите са им в кръвта.Това са *** в болшинство,без значение в коя държава живеят.Проблемът е един и същ за цяла Европа.Какво значи дискриминирани?Дискриминирани са останалата част хора,които са принудени да търпят безчинствата и наглостта им на техен гръб.

163

Анонимен

преди 11 години

6 дена съм живял в Будапеща и не видях никакви проблеми с *** там. Считай ако нашите нагли *** се заселят там, унгарците направо ще ги линчуват без изобщо да се допитват до ЕС.

162

Мислещ

преди 11 години

Всичко има много лесно решение!1) с европейски пари за интеграция се строят два МНОГО големи ВЛАКА.Първият пращаме към Индия, където +/- 100 000 *** няма да се забележи. Ще им кажем, че отиват на ГОЛЯЯЯМА прожекция на "Слона, моят приятел"2) Вторият влак пращаме към ЕС, към НАЙ-толерантната държава, за тях това ще бъде като ваксина, която ще събуди човешкото в тях и ще се отърсят от тази толерантност.Една ваксина със 50 000 - 100 000 роми. !!!!!!

161

Подкрепа

преди 11 години

"Напрежението между ромите, които са най-бедната и дискриминирана част от населението на страната".Веднага вкарват думичката "дискриминирани"-Е какво са дискриминирани като за тях все има и за тях неважат законите в Европа.Ако не плаща българин,турчин те санкционират,ако не плаща ***-той е беден,не може да работи защото не иска,но е най евтиния гласоподавател/две кибабчета и една бира и готово пак сме на власт/-все е гладен .

160

Анонимен

преди 11 години

никаква аванта на ***

159

do 208

преди 11 години

До коментар от друг Za teb dano da vzemat da ti se razvalqt zybkite ot sega ta da ne mojej da hrupash pove4e s tqh. I kolkoto pove4e ne go mislish tolkova pove4e kryv shte ti kape ot ustata , kolkoto pove4e ne go 4etesh tolkova pove4e mesata shte ti se vmirisvat, kolkoto pove4e me mrazish tolkova pove4e ezikyt shte ti gangrenqsva, kolkoto pove4e ne go 4etesh tova tolkova pyti da ti se kysa gyza dokato seresh i kryv da kape, ako mi otgovorish na tova da ti okape kosata i o4ite ti da se ishu6at

158

Анонимен

преди 11 години

Позната картинка, тя показва, че тези хора никога няма да се интегрират. Тук в едно близко на километър селище, застроено преди години от българи, но без план и разрешение за строеж, през няколко дни буквално изчезва цяла къща за една нощ. по тъмно идват няколко бригади *** с каруци, едни свалят оградата, други керемидите, трети вече са започнали да изнасят покъщнина, до сутринта са натоварили и откарали и тухлите, къщата е изчезнала само за една нощ.

157

.

преди 11 години

както казва другаря Сталин: има *** има проблем, няма *** няма проблем !

156

Hess

преди 11 години

Ей, аман - евреи, ***, турци.... какво става с Европа - люлката на цивилизацията е принудена да лиже *** ***, вместо да се съюзи с Китай и Арабския свят и да изличи тези гнойни пъпки на лицето на Земята - САЩ и Израел.

155

Анонимен

преди 11 години

*** над всичко !"*** са бъдещето на България според Американския посланик Уорлик".За което той беше награден от МВР Цецо, за ГОЛЕМИ ЗАСЛУГИ !

154

Анонимен

преди 11 години

Това ще се хареса на всеки истински българин :"Трябва да ги помолим (ЕС) да приемат неколкостотин хиляди от нашите граждани (***), за няколко години и да се опитат да ги научат на европейска култура. Ако успеят, ние ще ги приемем обратно"

153

Мариана

преди 11 години

Лошото е че тези малцинста се правят на дискриминирани , лапат парите на всевъзможни организации и държавата , раждат и неработят .След като броят им достигне определен процент,( % ) вече не се правят на дискриминирани , а протестират за независими ТЕРИТОРИИ !!!

152

софиянец

преди 11 години

всичкото *** в сошоа и изсраел!

151

кзкс

преди 11 години

да ги изпратят в българия тука е рай за ромите дори родната полиция ги пази когато кръдът и убиват...няма да плащат никакви данъци и докато са живи ще получават помощи...

150

НФСБ

преди 11 години

Браво на Габор Вона!Това е истината! Не може 20 % да издържат 80 % и държавата да се прави, че няма проблем! Да се гласува незабавно закон за семейно планиране - след 3-то дете никакви помощи, а да се плаща данък, а който не владее отлично български език да няма право на вот!

149

Анонимен

преди 11 години

Ако работиш плащаш данъци, а ако не работиш получаваш пари. Какво означава това? Означава, че учим българите как да бъдат бедни!