51

дришльо

преди 11 години

Израелските туристи се завърнали у нас, значи се завърнаха проблемите и смъртната угроза. Хвала на този мини сър.

50

mo

преди 11 години

Тоя пък, мине се, не мине и ни обяснява за еврейските туристи - били намаляли, били се увеличили... То направо от морето, на ски ще ги качваме...

49

ИВАНОВ

преди 11 години

ТОЗИ МИНИСТЪР НАДМИНА БОЙКО.ТО НЕ НАМАЛИ ГАЗТА С 15%,БЕНЗИНА .СЕГА ВЪРНА И ЕВРЕЙСКИТЕ ТУРИСТИ БЕЗ ДА СА ВЛСЗЛИ В БЪЛГАРИЯ.МНОГО ЛЪЖЕШ ДОБРЕВ,МНОГО.!!

48

Анонимен

преди 11 години

в българия тече същата тенденция.огледай се!

47

Анонимен

преди 11 години

предстои и цяла Русия да мине също под техен контрол.на първо време търговията и паричните потоци,а после...виж кои и какви са най-богатите хора на руската държава.не са ли евреи?

46

до 62

преди 11 години

в грешка си!САЩ са под контрола на Израел.

45

ЛОШ

преди 11 години

Да идват да си оставят парите и да си вървят в израел Могат да идат и на друго място щото и израел не е техен

44

Анонимен

преди 11 години

Колко българска земя Бойко продаде на евреите?И какво е участието на този джукест недораслек?

43

Анонимен

преди 11 години

Джукестото недоносче, пак се показа като послушна ***.

42

Жълто цигане

преди 11 години

konspiracii.ucoz/index/programa_za_iztrebvane_na_blgarite/0-70Това момче похарчило 180 000 долара за 18 хиляди потенциални туристи от Израел. *** те не дошли. Едрата девица като разбра че няма реакция взела 300 милиона да рекламира България и тя по света. Може би възстановяване на смъртното наказание ще спре престъпниците и ще върне част от парите.

41

ГХ

преди 11 години

Е, щом тоя специалист по икономика, енергетика и туризъм с не съвсем висше образование го е казал, може и да е вярно. Бойковите протежета са велики като вожда си!

40

Пак ви казвам

преди 11 години

НЕ бъркайте ТУРИСТИТЕ с ТЕРОРИСТИТЕ!!!На нас ТЕРОРИСТИ не ни трябват.ЗАТОВА!!!Всичко що е евреин или американец да си ходи час по-скоро. Нямат работа тук.Където са стъпили само смърт, мизерия и разруха.НЕ ГИ ЩЕМ!

39

Анонимен

преди 11 години

Това е опашата лъже, отлива на евреи е повече от 50%, джуката инфант да не лъже, че става смешен!

38

азз

преди 11 години

предопреждават ни,че,ще има атентат!!само се чудя,сега каво ще взривят!?хотел,джет,обстрелване на плажната ивица с минохвъргачка....и,от сега знаем че иран и хизбула ще са виновни!!!само кажете кога ще гърмите,да не сме наблизо!carcass-оле!

37

До форумците

преди 11 години

Най добрите туристи са народите на бившия Съветски съюз.За какви евреи и американци ми говорите?МОЛЯ!!! Не бъркайте ТУРИСТИТЕ с ТЕРОРИСТИТЕ!!!

36

Анонимен

преди 11 години

всички туристи са добре дошли . по хубаво ли ще ви е да четете - отлив на туристи, фалирали компании, ръст на безработицата, и празна хазна ?

35

ГЕРБ са НЕЩАСТНИЦИ

преди 11 години

КОЛКОТО ПО-ДАЛЕЧ ОТ ЕВРЕЙСКО-АМЕРИКАНСКАТА ***, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ.И ЩО НЕ МАХНЕТЕ ВИЗИТЕ ЗА РУСКИТЕ ТУРИСТИ?- ЩОТО ОНОВА ЧЕРНИЧКОТО ТЕРОРИСТЧЕ ОТВЪД ОКЕАНА НЕ ВИ ПОЗВОЛЯВА, НАЛИ?ПРОДАЖНИЦИ ГЕРБЕРАСТКИ.

34

Анонимен

преди 11 години

в фб страницата на Израелските отранителни сили са озаглавили един албум със техни снимки от посрещането на ранените от атентата в Бургас - "Българският терористичен акт" .

33

ANONIMEN

преди 11 години

DOBREV KO SE KEFI6 TI OT EVREIN DA SI VZEL STOTINKA GLUPAKO.NE IDAT BEZ POLZA TE ZNAQT 6TO IDVAT A Q OBADI KVO VIE IM PRODAVATE NA BEZCENICA RODNO DIVAKO

32

Анонимен

преди 11 години

не разсъждавайте толкова глупаво бе , важното е от където и да са туристи да си оставят парите тука . само без араби и други ***