155

Иван

преди 11 години

до 179: Някакво противоречие схващам - Махалевски говори за рехабилитирани 6000 км а ти се оплакваш че пътищата са зле.БСП оправиха вси1ки пътища и оставиха на ГЕРБ дс довършат магистралите.А жалки са онези хора които вечно са недоволни.Да бяха дали 2-та млрда дето си разпределиха за 72 часа в навечерието на Коледа 2008 г тройната коалиция да запушат всички дупки.Никой не разбра за какво ги изхарчиха.

154

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен: В Бг винаги има кой да разказва вицове и да дава акъл, когато не е засегнат пряко!

153

azz

преди 11 години

Магистрали трябва да има и това, което се прави е добро...но защо оценихте моите 2 декара земя, през която минава магистрала "Струма лот 1" на 102 лева ???/5 ст. за кв.м./Това ли е цената на българската земя?

152

Анонимен

преди 11 години

Имаше една песен "и какво ще се роди - от кратунка кратунки, от маймунка маймунки".И това изказване на премиера е БИСЕР. Но те станаха толкова много, че кой да забелязва.АЕЦ Белене е нещо реално. И ни поставя в зависимост от Русия само за това, че трябва някак да се отървем от отработеното гориво. НАЛИ НЕ ИСКАТЕ ДА СТОИ У НАС!!! А газ и нефт в морето може да има, но може и да няма. Това НЕ Е РЕАЛНО НЕЩО. Дори пещерният човек е бил енергийно завиим от жена си, че като се върне от лов да има събрани дърва за огънят. Въобще в светът колко са енергийно независимите страни. Но тук има хора, които ще са съгласни да е 10 пъти по-скъпа централата, но да е от братският американски народ. Както със 7-ми реактор на Козлодуй. То даже още проект няма. КОЛКО ГОДИНИ Е НЕОБХОДИМО ДА МИНАТ?! И реактор, който струва колкото два като него плюс инфраструктурата на цяла АЕЦ. И най-богатата страна не може да си позволи такава екстра. Но ..... българинът вярва на това, което му се иска да е вярно, а не на това което е в дсействителност.

151

Дянков 2009 г.

преди 11 години

Освен това не бива да се правят големи инфраструктурни проекти, какъвто е, най-общо казано, планът Станишев. Той казва, че ще се влеят 6 милиарда евро в магистрали. Това и в България, и по света не е добра мярка, бяха точните думи на Дянков.Този цитат е ако се чудите защо в България нещата са зле...

150

иван

преди 11 години

Михалевски не може да дава оценки защото е не компетентен и е голям разбойник .Вашата партия СПИН ли е и ако сте носители на спин какво чакате -бавна но сигурна разруха.Михалевски е спинаджия.Станишев водач на спин групата.Честито болест.

149

Анонимен

преди 11 години

Oт ***,глупост пак!

148

ККклан

преди 11 години

Добре че е Бойко да пооправи малко пътищата, че много хора се утрепаха. Къв си ти бе Михайлевски че говориш като знаеш че лично ти взимаше чакълък, мълчи и не говори, да не пусна документите и снимките по нета. Млък, и да те питат ще казваш че не разбираш, че двамата със Станишко сте яли, крали и заспали.

147

Иванов

преди 11 години

Не съм фен на Станишев, но истината трябва да се каже. Участъка от "Струма" бе с пусков срок 2004 за олимпиадата в Атина, но се завърши по-късно. Така Станишев може да е хванал само финала.

146

до бб

преди 11 години

като четеш написаното за теб не ти ли става гадно-самовлюбен високомерен,устат комплексар,нагаждач е те такъв премиер не сме имали

145

до бокич

преди 11 години

бокич тия магистрали ги строиме ние останалите все още в България,нашите родители с мижавите си пенсии ,всички ние с немотията и тъжните лица ,нито ти строиш,нито станишев -чу ли -ние,ние с безкрайното търпение,тръгни по другите пътища на България и свят ще ти се завие,тръгни през нощта самоков-ихтиман джипката няма да ти помогне ,трябва БТР не може ли гръм от ясно небе да падне да онемееш,сигурно в тоалетната си мериш и оная работа с хората и ги одумваш ,жалко човече

144

Зигмунд Фройд

преди 11 години

Бочко, още царя плати имотите на "Тракия" и бе трасирано 20 км. преди Карнобат.А сега се асфалтират разни турски села в Еленския балкан, паланките около Омуртаг и Търговище... Бъдещият електорат трябва да се глези, нали Бочко?

143

както и

преди 11 години

тъпотата герберска

142

ттттуууууутт

преди 11 години

.... НЯМА край наглостта комунистка ....

141

ей 173

преди 11 години

ти верно си много ***. Ползвай повече вазелин да не те боли

140

Тиквонтий

преди 11 години

кога ще дойдеш да откриеш и нашата улица, че вече не може да се ходи между дупките

139

Анонимен

преди 11 години

ДА НЕ ПОВЯРВАШ- БОЙКО СЕ ЗАМИСЛИЛ ЗА СТАНИШЕВ- ТОЙ КАТО МУ ЧУЕ ИМЕТО САМО ТРЕПЕРИ. МНОГО ГО Е СТРАХ, МИЛИЯ!

138

Явно тоя главоч

преди 11 години

е свършил отпуската и сега пак ще досажда на всички. От 10 новини 5 са с името МУ

137

Alex

преди 11 години

Kakoy haroshinkiy premiershik

136

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов: С това, което правим сега, след десет години хората ще ни помнят повече, отколкото всички останали