61

Анонимен

преди 6 години

като взимат децата от родителите, това ще получат Осло и всички, които се правят на много големи демократи! Възпитават психопати, педофили и убийци

60

rosen.p.panayotov

преди 10 години

Глобализаторите на деца У нас приемно семейство се оплака, че институциите не му позволяват да осинови приемното си дете, а вместо това дават българчето за осиновяване в Италия. И то при изнесена информация в Русия, че от руските деца, осиновени в Италия, 1200 са изчезнали напълно и следите им се губят, когато след 1 година са потърсени отново. Годишно 100 българчета се осиновяват в Италия. Много повече в САЩ. Не можем да не си зададем следните въпроси: - Кому е нужно да създава такава широк

59

Сокола

преди 12 години

21 години затвор за масово убийство и атентати срещу държавата и правителството?Това си е чиста политическа присъда,а не криминална на справедливото и хуманно норвежко правосъдие с възможности и за бъдещо помилване! Да не се окаже след някоя година, че на Брайвик му предстои и лидерска политическа кариера?

58

Анонимен

преди 12 години

*** уби 77 човека , повечето младежи с бъдеще и мечти , а те му дадоха 21 год , затвор !!! Да им имам ш**аната демокрация на тия !!! И ние натам сме тръгнали , към светлото бъдеще !! Тоя чи**джия бих го късал парче по парче !! Пикал съм им на демокрацията !!

57

SS

преди 12 години

Като написах -,, На обрана круша никой не се качва ,, .На някои циментени глави не стана ясно , какво искам да кажа . Ама нейсе ....То ,акъла идва бавно и болезнено , а може ивъобще да не дойде !

56

SS

преди 12 години

Като написах -,, На обрана круша никой не се качва ,, .На някои циментени глави не стана ясно , какво искам да кажа . Ама нейсе ....

55

Анонимен

преди 12 години

Минава време и палачинката винаги се обръща.Тоя патриот не след дълго ще стане знаме на свободна Европа.

54

SS

преди 12 години

До Защитната речКой те пита тебе или този професор ?Момче запомни - на обрана круша никой не се качва .

53

Анонимен

преди 12 години

***, взел се за някой друг

52

До 56

преди 12 години

Бе не го слушай тоя. То в цялата история на Норвегия вероятно няма общо толкова изнасилени, какво остава от 1960 година. Ти как я виждаш тая работа? По 4 изнасилени на ден, ей така...глупости, престъпността(включително сексуалните посегателства) в Норвегия е изключително ниска. Хората нямат проблем с престъпността, това не е проблем на тяхното общество. Там проблем им е алкохола, защото като дойде зимата и тъмнината и се изпонапиват, с това се бори обществото им.

51

svetlio

преди 12 години

Ако тази статистика прилича на нашата от 90-те години на миналия век.Тогава беше много модерно някое момиче да е изнасилена...момчетата плащаха и плащаха!Мине не мине пак изнасилена,бах му късмета!

50

redordead

преди 12 години

според статистиката, че от 1960 година насам в Норвегия са изнасилени 90 хилдяди жени, това означава, че на ден са зинасилвани по около 4 жени, струва ми се абсурдно, някой има ли идея до колко вярна е подобна статистика?

49

Хасан

преди 12 години

Като съкилийник е кротка,тиха скромна .....

48

svetlio

преди 12 години

До Млада булка русокосаТези млади ''чесни'' българки вече ги няма.Много моми си мислят че този ден им е последния...

47

svetlio

преди 12 години

Това момче направи нещо което много искат да сторят,но на никой не му стиска.Жалко за загиналите,но ако този излезе от затвора след 21 години,ще сее още смърт.Е,то не е проблем да се случи нещо в затвора,я инфаркт,я друго,но това е съвсем друга работа...

46

ES

преди 12 години

Az su6to te obi4am sEbahtin4o ,kakto i vsi4ki s podobni na tvoeto imena.........i to MNOGO:)!

45

Млада булка русокоса

преди 12 години

Наздраве с блага ракия. По стар български обичай, младоженците се осамотяват и след като приключат със осямотяването младоженеца изкарва чаршафа, показвайки няколкото капки кръв, доказващи, че булката е била "честна". После се пие блага ракия!Довечера ще пием блага ракия, въпреки, че като гледам младата булка Андерш, не ми изглежда много честна...но кръв по чаршава ще има доста!НАЗДРАВЕ ЗА БУЛКАТА БРАЙВИК!

44

Себахтин

преди 12 години

Ние също обичаме Брайвик !

43

азз

преди 12 години

ползата от турците,а,и не само тях,е евтината работна ръка!не смятам че ще има някакво обединениеще се нарушат правата на хората който искат да са единтични с своя пройзход, реч,кривопис,традиции и обичаи!затова очаквам още изпълнения тип брайвик и подобни,на всякъде!което от своя страна ще даде повод да се гласува още един закон ограничаващ някакви права на не свободния обикновен гражданин...след 100-200 години,има вероятност да не съществуваме...гълфстрийм намалява движението си,всички араби в европа,европейците в азия и африка..ще консервирват арабите-.....нещо такова се очертава!

42

баба му на Брайвик

преди 12 години

От Норвегия откликнаха - пратиха нов вазелин,от него ще му дам на Брайвик,иначе не се смогва