248

333

преди 11 години

Брайвик е съвремения Нелсън Мандела...но това ще стане ясно след 10-15г...когато *** Европа разбере каква грешка е направила с мюслитата...че мястото не им е тук.

247

един

преди 11 години

От него лъха злост! Ако му предложат условия ,като в нашите затвори няма да се усмихва.

246

ES do 666dqvolsko:)

преди 11 години

Dokato nevqrva6tite germanci predadoha teritoriqta si na myusulmanite,to vqrva6tite ISTINSKI i EDINSTVENI hristiqni /ISPANCITE mnogo lesno gi cerqt/idvat,ne im davat rabota i...si otivat!Gorda sum,4e jiveq tuk v Ispania,mainata i na kirilicata vi,mainata i na "durjavat",koqto otdavna q nqma,mainata vi i na vas strahlivi bokluci,moito skoro 6te obuete 6alvarite,vmesto da se izpravite pred zloto/ISLQMA!.Nie tuk se borim,a vie/produljavaite da si barate u6ote,strahlivi plqmkalovci!.

245

Анонимен

преди 11 години

Какъв поздрав бе !? "Педито" показва с какъв да е "компаньона" му в килията !

244

666

преди 11 години

СВИТИЯ В ЮМРУК ПОЗДРАВ НА БРАЙВИК НИ НАПОМНЯ ЗА ТОЗИ ОТ ИСПАНСКАТА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА : "РОТ ФРОНТ" Така са се поздравявали другарите от червения интернационал.След Втората световна война този жест е символ на организации борещи се против Фашизма.Но пасаран ***. Тези които виждат знаят чии поздрав е този. Той няма нищо общо с изпънатата напред дясна ръка с която е поздравяван Цезаря. "АВЕ ЦЕЗАРЯ" НЯМА НИЩО ОБЩО С "РОТ ФРОНТ" Умните са разбрали чии интереси представлява Брайвик

243

Eli

преди 11 години

Хахаха бял талибанин.

242

stanislav

преди 11 години

НЕ Е първия осъден в историята на Норвегия, който е получил максималната присъда от 21 години, не се излагайте в "журналистическите" си напъни.Чудя се на възмутените коментари - как сте очаквали по-сериозно наказание, след като това е най-голямото според законодателството в Норвегия.

241

муспи

преди 11 години

Докато този Бройвик е избил тези 75 чифутстващи либерали, геноцидът на бялото население си върви с неизмиримо по голями темпове. След като такива предопредителни изтрели се окажат недостатъчни за спиране нашествието на варварите, ще остане последното средство - генетично оръжие, - и всичко това от мароко до гуанджун и от афганистан до африка, и от мексико до перу, заедно с водачите на тази *** евреите ще се изтреби!

240

Анонимен

преди 11 години

баси палячото е тоя , не е истина че има такива *** в 21 век...

239

Анонимен

преди 11 години

До Анонименне са респектирани, а ги е срам

238

Озадачен

преди 11 години

vbox7/play:6f7a631985

237

славянин

преди 11 години

нямам нищо против ислямизациата,докажете , че християнството е отнело по малко човешки жертви *** недни комплексирани

236

СЕЛЬО

преди 11 години

Казусът е сложен. Не оправдавам насилието на Брайвик и не знам защо е "десен екстремист" (внушението е, че "левите екстремисти" са по-добри). Не оправдавам и експанзията на мултикултурализма, левите подривни движения, неолибералните утопии и всякакви феминистки сбърканячки (*** Riot например), финансирани от световното правителство. За тази *** трябва да се развъртят палките на полицията и да се понапълнят арестите. А иначе - каквото повикало, такова се обадило!

235

Анонимен

преди 11 години

кой беше казал, че последната обител на неудачника е патриотизма и национализма?

234

maria kaneva

преди 11 години

след 20 години и аз ще науча камилата да говори:).

233

Хектор

преди 11 години

Какви 20г. кви 5 лева?само след 2 г.ще го пуснат защото името му ще е патрон на някоя СС част на норвегия,бореща се със ислямските пълчища.

232

С.П.И.Н.

преди 11 години

Ей, то тънкана бе! 20 г. за 80 човека си е офертичка! Да не е имало промоция няква?

231

Елена

преди 11 години

А замислете се,тези араби и всякакви мюсюлмани завладяват европейските държави,а и други цивилизовани държави.Не виждате ли тероризъм, ислями и не знам какви още други простотии девотии идват от тези народи.Не го оправдавам този Брайвик,но той вижда,че отива държавата му народа му,традицията ,навиците и т.н каквото щете вземете.Това е един човек обичащ държавата и народа си -патриот.А те мюсюлманите нали не ни харесват ,защо не ходят там по тяхните аборигенски държави,а се заселват из европата

230

до 308

преди 11 години

В свят като днешния,където решаването на конфликти е поставено на вниманието на всички замесени държави +великите сили е очевидно,че спогодби се взимат и със съгласието безспорно в случая с Кипър на НАТО и САЩ в частност,след като Гърция и гръцкото мнозинство,която тогава е водено от военна хунта,известна с престъпленията си срещу човешките права,нарушава тази спогодба е дело на другите участници да възстановят баланса,в случая американска намеса не е била нужна,тъй като турците ги наритаха бърз

229

do 308

преди 11 години

Кемал Ататюрк е баща на турската нация и абсолютен критик на Османската империя и исляма,от негово време датира забраната на арабския шрифт и въвеждането на латиница в турския език ,както и редица други забрани ,свързани с облекло и начин на живот на турците,забранени са бурките и хиджабите и т.н, не виждам нещо лошо в това,че Ердоган прилича на Ататюрк.