92

Анонимен

преди 11 години

Анонимния за 7 апартамента , много си жалък и смешен ! Другите в България на палатки ли живея ? Твойте комунистчета доказаха ли си средства при изкупуването на държавата и за хотелите които имат ! *** !

91

silwiq

преди 11 години

Хванат български кораб с дрога - айде, пак Бойко Борисов виновен!!! Стига злоба, тя ви пречи да разсъждавате и да сте обективни! Има собственик на кораб, има капитан и ръководен състав - сигурно щяха да получат милиони , а и сигурно са получавали, но този път не стана....Там търсете вината, а Борисов колкото повече го плюете, толкова по-силен става - господа *** !!!

90

Анонимен

преди 11 години

Този "човек" се вживява във вечен министър МВР със 7 апартамена с не доказани средства за копуването им !!!

89

Анонимен

преди 11 години

ТРябваше и този на снимката да го закопчаят и да го съдят в Испания за 6-те апартамента и за разни други работи

88

Анонимен

преди 11 години

ТЕ ги хванаха,и тоя път ТЕ няма да ги изпуснат!И слава Богу,че ще е така.

87

kireza

преди 11 години

Напълно е прав 110,ако моряк откаже или съобщи някъде за наркотикотиците,моментално "нахранва" акулите в океана!Съдени трябва да бъдат собственника на кораба,клиентът и капитанът!!! А собственника на кораба и клиентът вече ги пуснаха - ега ти корумпираната българска съдебна система!!!Пуста ръждива гилотина....То и Испания не е "цвете за мирисане",но собственникът и клиентът трябва да ги съдят там а да пуснат редовите моряци!!!

86

БАБА ГИЦКА

преди 11 години

Абе как ще те натоварят с 3 тона хероин и никой няма да знае? Това да не са 3 кила? За пари, за пусти пари са се принудили хората да си сложат главата в торбата.

85

Анонимен

преди 11 години

ЦЕЦО СЕ РАЗХОДИ ДО ИСПАНИЯ ДА ЧУЕ ТОВА, КОЕТО МОЖЕШЕ ДА ЧУЕ И ПО ТЕЛЕФОНА- МАКСИМУМА МУ Е - ОБЪРКАНИ АДРЕСИ ЗА АРЕСТ, АРЕСТИ И БОЙ НА НЕВИННИ ХОРА, ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЗА ЛИЦА И ХОРА, ХОДЕНЕ С МЕГАФОН НА ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ В *** МАХАЛА КАТО МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ, ЧЕТЕНЕ НА СРС - ТА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА, РАЗБИВАНЕ НА РАЗУЗНАВАЧИТЕ, АТЕНТАТ, ВЪПРЕКИ "ОПЕРАТИВНИТЕ " ДАННИ, КАК ДА ГО ОПИШЕШ- Н Е К А Д Ъ Р Н О С Т !

84

Анонимен

преди 11 години

Никога се съм работил на кораб, но смятам, че не нося отговорност за действията на шефа си ! Ако шефа- капитанът и собственикът са решили да правят нещо- това си е тяхна отговорност !

83

Всичко се плаща

преди 11 години

Тука, във форума пишат близки до моряците или такива, дето не са се качвали на кораб. И какво мислите, че няма зрънца в екипажите, дето вършат контрабанда или посредничество. Запомнете: корабът без две котви тръгва, ама без ку*ва никога. Ясно е, че в аферата са замесени малък брой от екипажа - предимно от върха. По-голямата част ще бъдат освободени, дори и за свидетели не стават. Този път тарикатите ще го отнесат. Първо уважавай родния флаг, а после твърди че си Българин. А много не го правят.

82

Анонимен

преди 11 години

Испанският министър на Вътрешните работи споделил пред българския си колега Цветан Цветанов, че двама от моряците са подали съобщения до властите посредством "message in a bottle". Очаква се те да бъдат получени в близките няколко години и да внесат яснота в процеса на разследването...

81

Елена

преди 11 години

"Цецо отива в Испания да направи максимум"- обеща Бойко. Максимума можеше да го чуе по телефона- ще ги съдят в Испания. Ако това му е максимума, кое ли му е мининума?

80

Ескобар

преди 11 години

Тази цялата история е една пародия на борба с наркотиците.Защо не оставиха наркотика да бъде натоварен на камиона и да видят кой е получателя?Защо кораба бе задържан преди това?Защото това е една *** политическа игра!Е и?Хванаха 20 български моряци за изкупителна жертва,а къде са баш тарторите?На свобода и недосегаеми!Това е цирк и тотален фарс!Винаги хващат "мулетата",но не и босовете.В целия свят полицията е платена и всички го знаят.Няма значение кой плаща,а колко!Корумпирана планета!

79

смешници

преди 11 години

неможе да бъде ,все си мислих че щяха да бъдат съдени в бг

78

Мазен Съдия

преди 11 години

Язък, няма да мога да гушна поредния дебел рушвет. Ще трябва да разчитам на политици в опозиция.

77

Пешо

преди 11 години

Бойко им е казал какво да признават,то те не действат както са се разбрали щевземат да го изпортят накрая!

76

Анонимен

преди 11 години

Много ми е интересно как така я съобщават тази информация- до две седмици идвали и испански спеЦиалисти, ами те да вземат да им обявят и точния ден и час на пристигане да не остане някой замесен неразбрал.

75

Анонимен

преди 11 години

na besiloto taka trebva da stane da si pomislat drugite

74

Айде бе,75,Мадрид

преди 11 години

ти като си толкова пълен с комплескси и те е страх да не те подиграват,защо си тръгнал да си развяваш шортите по света,стой си там от където си излязал.Между другото повече и по гнусни подигравки и обиди от българите за избраните от самите тях политици,няма да срещнеш,особено в Европа.Пък и като толкова те бъзикат,ти не можеш ли да им отвърнеш подобаващо.Тяхните политици да не би да са манекени?!

73

Анонимен

преди 11 години

Яко мирише цялата история и си мисля, че целта е да изгорят моряците и да не се разбере от къде идва дрогата, щото е много близко до шефовете на ББ.