33

Нерон

преди 11 години

Естествено, че сега ще се обадят.... идват избори все пак и какво по-добро от това да се вдигне шум за нещо, което между другото е прието и с тяхна подкрепа след като мълчаха до сега. Пълен популизъм е БСП......идват избори все пак..... за съжаление няма за кой да се гласува всичките са един дол дренки.... една година кеф им да са в БСП следващата губят и айде в ГЕРБ или някоя друга партиял За съжаление БСП ще спечелят следващите избори, просто няма за кой да се гласува.

32

Софиянец

преди 11 години

Синя зона няма и не трябва да има. Очакваме отмяна на наредбата и цялостно преосмисляне на начина на паркиране в центъра. Този е време да си ходи, както и да се даде пълен отчет на Паркинги и гаражи за последните 10 години!

31

Софиянец

преди 11 години

Синя зона няма и не трябва да има, а този да си ходи.Искаме паркинги в центъра, а не боя и пълен отчет на Паяци и скоби за последните 10 години.

30

до 33

преди 11 години

Това с престоят 2 часа винаги го е имало. И в момента го има - погледни първия знак за синя зона, покрай който минеш днес - пише го изрично. Въпросът е, че това е неприложимо правило, защото може да си направил едно кръгче за десет минути и да си паркирал пак - никой не може да го докаже. Затова и няма глобени по това правило. Дори с SMS-ите не важи, защото ми се е случвало да пускам по 4 смс-а един след друг и пак - нищо.

29

до 33 ":-)"

преди 11 години

Нещо друго си чел, приятелю. Първо винетката не е 100, а 150 лв. И второ, това е само за първа кола. Втората вече струва 450 лв. Аз и жена ми работим такива професии, които са немислими без личен автомобил. Минавам до 100 км на ден само в града. Кажи ми точно какво да правя?

28

:-)

преди 11 години

Освен, че спора се концентрира върху това, че винетката е 100лв (8,33 на месец) обърнахте ли внимание на другите промени? Мисля, че има по-стряскащи неща като скоба за 30лв, престоят вече е до 2часа (тоест могат да те глобят дори и да си си платил) и разни други такива красоти. Да не се окаже, че всички се борите за правата на собствениците в центъра и накрая да се изненадате. Чети българино, чети :-) Айде със здраве и лек уикенд

27

:-)

преди 11 години

Тия от БСП много популистки действат - една седмица преди да влезе в сила наредбата надигат вой, хем знаят, че нищо не могат да направят. Ама после ще се тупат в гърдите и ще разправят, че мислят за хората.... избори идват все пак :-)

26

революция

преди 11 години

Незнам и какво се делите на такива от центъра и такива, дето не им дреме, при положение, че вече се знае, че до 1 година вече ще се разшири това и ще има "синя", "зелена" и "жълта" зона. Съответно за 3, 2 и 1 лв на час. В жълтата зона влизат квартали като Стрелбище, Хиподрума, Гео Милев - ще има престой само до 3 ч. Я си представете какво ще стане. Половин София ще трябва да плаща 5-и данък и да продължват да не ни чистят улиците през зимата и да се трошим в бабуни и дупки. Бой до край!

25

до 9 ";)"

преди 11 години

А ти бе, провинциалистче (щом говориш за софиянци на вие, значи не си оттук), къде си паркираш колата? Да не би да я паркираш на околовръсното на Карнобат и да ходиш до къщата на баща си 2 км пеша?Колкото до европейскитре градове - не само, че си паркират пред къщите, но и плащат много по-малко,отколкото предлагат тук.30 евро на месец е съвсем нормален месечен абонамент за живеещ в центъра в ЕС.Ако не може да си паркира пред дома, най-много на 200-300 метра има паркинг. Тук къде са паркингите?

24

Анонимен

преди 11 години

Не само, че е сменил няколко партии, ами беше издател на пентхауз преди 2-3 години. Сега е "сериозен" политик от консервативна парития. Гад ***!

23

иван

преди 11 години

Червени ***.Повечето хора -Български граждани ви научиха мръсните изкривени номера.Вие не защитавате Българските граждани .Окрадахте всичко до което се добрахте .Това е Станишев Р. Овч.Гоце и останалите червени ***.

22

BG

преди 11 години

Само вижте снимката! Този човек е допуснат до комисия, че дори я оглавява и то само защото баща му е *** на Държавна Сигурност! Пфу!

21

Анонимен

преди 11 години

Горките ***. Джафкат като палета.

20

martin

преди 11 години

Комедията продължава... БСП вместо да защитава хората които имат нужда - бедни, пенсионери, безработни, се хванала да защитава богатите от центъра на София. Утре като дойдат пак на власт и пак ще се почне - 300 милиона на батко, 300 милиона на братко ....

19

Учен

преди 11 години

Ми тоз гербер от снимката беше от Гергьовден; преди 3 години...Освен това е първороден син на Тошо Тошев-редактора на в-к Труд и бивш преподавател в АОНСУ.

18

РЕТАРДЕН?

преди 11 години

Tоя от снимката е СУПЕРИНТЕЛЕГЕНТЕНА необръсната мутра.

17

На снимката

преди 11 години

На снимката: ***-то Радослав Тошев!

16

Ха ха хаааа

преди 11 години

Тези смешници яхат всеки протест без да осъзнават че никой не им иска подкрепата. Най им отиваше гей парада на който имаха и представители.

15

до 16

преди 11 години

Защото е криза! .. И така ти се струва.

14

Анонимен

преди 11 години

Toz na snimkata e ***. Misliq, 4e e ot GERB.Zna4i, dvoen ***!!Koga li koga li shte go sre6na da mu razbiq mutrata gadna.