13

до ФЕН

преди 11 години

Нали се радвахме на "радостта" на *** ,какво можем да искаме повече от една Олимпиада.

12

фен

преди 11 години

Къде се скри инж.Лазаров на предната олимпиада ,че и агент Гоце не можа да го открие

11

TE40

преди 11 години

който краде или се облагодетелства - следствие, съд , изземване на имущество , затвор . Това е . Държавен служител, полицай, военен, лекар на държавна работа и длъжност за кражба , рушвет оставяш го без пари , без осигуровки с мизерна пенсия....................

10

възмутен

преди 11 години

Съд и затвор за присвоилите средствата, начело с Данчо Лазаров, които опетниха името на Р.Стойчев, Казийски и Жеков, защото се осмелиха да въстанат срещу тях!

9

попо

преди 11 години

мен Любо Ганев ме дразни повече

8

Рени

преди 11 години

Този шмекер - Данчо заслужава затвор,но както виждам у нас за жалост НЯМА ПРАВОСЪДИЕ, престъпниците са на свобода!

7

Михаил

преди 11 години

Данчо Лазаров и мазния Любо Ганев с дебелите ланци - в затвора!

6

Анонимен

преди 11 години

Реших да погледна в сайта на агенцита за обществени поръчки, колко федерации са обявявали обществени поръчки, резултата е невероятен - цели 8 поръчки от 2007 до сега. Почвам да се чудя, дали всъщност федерациите знаят за това свое задължение.

5

*

преди 11 години

Сега ще видим какво ще стане... дали този "незабелязан" човек за толкова време, ще бъде съден. Съдиите и системата там, за жалост са малко пробита работа.

4

ФЕН

преди 11 години

ТОВА"НЕИЗВЕСТНО" ЛИЦЕ СЕ ВИЖДА НА СНИМКАТА!ЗА 20 ЛВ. МОЖЕ ДА ЧОВЕК ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА,НО ЗА 1,5 МЛН. ДАНЧО ЩЕ ПИЕ САМО ЕДНА СТУДЕНА ВОДА!ДА СЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА,КОЛКО ОТ ТЕЗИ ВОЛЕЙБОЛНИ КЛУБОВЕ СА ИСТИНСКИ И НА КОЛКО ОТ ФАЛШИВИТЕ СА ДАДЕНИ ПАРИ ЗА ДА ПОДДЪРЖАТ ДАНЧО ЛАЗАРОВ!

3

Анонимен

преди 11 години

Чиста симулация за привличане на внимание

2

Анонимен

преди 11 години

От както Бойко е на власт гр. Банкя постоянно ни се набива в очите! Ето на снимката инженера пие не какво да е а БАНКЯ! Общо взето като при комунистите"В града на Димитров сме ний родени..." и тогава Перник беше всичко!

1

Искам присъда!

преди 11 години

"Образуваха досъдебно производство срещу БФВ"Това нищо не означава! Общо взето всеки срещу който е образувано досъдебно производство е на свобода!