101

До 112 мариянка

преди 11 години

И като смъкнаха цената от 700 на 160 лв с колко ти смъкнаха сметката за ток бе, Мариянке? С колко намалиха цената на тока?! Как да стане тая работа като най-намазалите от ВЕИтата са следните:Валентин Златев - 18 млн.лв годишноИво Прокофиев - 9,4 млн.Цветелина Бориславова - 9,1 млн Май до един сол таша.и на един дето му викат Тиквата, а?!?!

100

???

преди 11 години

Ама то отдавна е ясно - на Тиквата все някой му е виновен. И 5 мандата да има, пак ще намери някой "предишен" за виновен. Може и да обвини някой ден Аспарух, че точно тук е създал България.Ай сектир от тиквенските номера - да го изритяме в панделата заедно с Цецо, Цецка, Цветан (Василев), Цветелина и пр. пиявици, дето смучат като вампири народна кръв.

99

Анонимен

преди 11 години

...ТЕЗИ НЕ СЕ ЛИ УДАВИХА ОТ ПЛЮНКИ БЕ...ПЛУВАИ СИ ПЛУВАЙ СИ НЕ Е РИБА...

98

ДО 102

преди 11 години

УТОЧНЯВАЙАМЕРИКАНЦИТЕ ОТ ВАРНА С ГЛАВЕ ОФИС ЗАД СТАРИЯ ЦИРК С ТАНЦУВАЩИТЕ КРАДЛИВИ ЧУЧЕЛА ОТПРЕД,ПРЕД ОФИСА.БЪДИ ТОЧЕН ЗА ДА ЗНАЕМ ТОЧНО ЗА КОИ АМЕРИКАНЦИ СТАВА ЧУМА.ПА НАПИШИ И ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ,НА КОИТО ПОДАРИ НЕФТОХИМ БУРГАЗ И ПЛЕВЕН...СЪЩИТЕ АМЕРИКАНЦИ ПРИДОБИХА И ЛЕОНИД ИЛИЧ БРЕЖНЕВ,РАЗБРАХТЕ ЛИУВАЖАЕМИ ЧЕРВЕН ЛАЧЕН ***...МАЛКО КОНКРЕТИКА ДА ИМА,А ИНАЧЕ НИЕ СИ ЗНАЕМЧЕ АМЕРИКАНСКИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ ВИ Е ВИНОВЕН,ЧЕ СТЕ КРАДЛИВИ ЛИЦЕМЕРНИ ИВЪРХОВНО НЕКАДЪРНИ КРЕМАЛСКИ *** ***

97

Анонимен

преди 11 години

ХОРА БДЕТЕКОМУНИЗМА ЯКО СТИСКАЗА М'ДЕТЕПОСЛЕ ПАКЩЕ МИ РЕВЕТЕ...НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ЛИЛИПУТКИТЕ В БЪЛГАРИЯ.

96

Анонимен

преди 11 години

КОМИНИСТИ--НЕПРИЗНАВАЩИ СИ,ЕДИН И СЪЩИ ЧЕРВЕН КРЕМЪЛСКИ БЪЛВОЧ,НЯМА ЛИ ДА ВИ РАЗРЕШАТ ОТ ПОЗИТАНОНЕЩО ПО--ТАКА ПОНЕ ЗА ПАРЛАМА ИНАЧЕ НА ВАС НЯМА КОЙ ДА ПОВЯРВАИ БОЙКОВИТЕ И КОСТОВИТЕ И ЧЕРВЕНИТЕ ФЕСОВЕ=НАД 200 ПАРТИИ И ДВИЖЕНИЯЛИЦЕМЕРНИ КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ И НИЩО ДРУГО. НО ВИЕ ПАККАТО ТОЗИ КОМУНИСТ НИКОЙ НЕ Е КРАЛ ДЕМЕК НАШИТЕ КОМУНИСТИ ИНАЧЕ КРАДЯХА.КАТО ПРИ ТЕЗИ КОМУНИСТИ НЕ СМЕ БИЛИ ТОЛКОВА ЗЛЕ,А КАК ДОБРЕ СИ БЯХМЕ ПРИДРУГИТЕ КОМУНИСТИ,А ТО ДРУГИ НЯМА ВСИЧКО Е БЕКАПЕ +КРЕМЪЛ...

95

Анонимен

преди 11 години

Айде, холам! Догодина нова тройна коалиция, че да ни вдигнат малко доходите - то от Боко направо ще изпукаме от глад! Ама тъй се кефя на ДСБ - догодина и последния десен глас ще е за ГЕРБ, а ГЕРБ - в опозиция завинаги! Пък ДСБ - завинаги мъртви! Ха-ха-ха - нещастници такива!

94

Мариянка Станева

преди 11 години

Вярно е, че през пролета на 2010г. се издадоха най-много разрешителни за ВЕИ. Беше грешка. Но пък компенсираха с това, че цената на електроенергията от фотоволтаиците я намалиха от 700 лв на 160 лв. Независимо кои са са най-големите инвеститори във ВЕИ и на кого са приятели. А тези, които величаят Костов, да погледнат как са били сключвани договорите по негово време. И да замълчат! marystaneva.blog.bg/politika/2012/07/09/koi-sega-e-lyjlivoto-ovcharche.977336

93

Анонимен

преди 11 години

А защо Костов поккрепя безумното решение на Бойко да спре АЕЦ Белене и да строи АЕЦ Козлодуй ??????????

92

Анонимен

преди 11 години

През пролета на 2010г. се издадоха най-много разрешителни за ВЕИ.Това се изнесе по данни на МС.Имаше комисия в парламента която го потвърди.3-та коалиция е виновна за много неща.Най-много,че не успя да вкара в панделата Костов,Божков и компания.И на тях обаче им идва времето.Чустват го и затова се репчят.

91

дзвер

преди 11 години

десен, въобще не ми пука за Костов.Не ме интересува к'во прави.Той к'вото беше намислил и к'вото му наредиха- направи.Е, над седем милиона българи разбраха, че не чини лула тютюн и му обърнаха гръб.Да кажеш, че е разочаровал 100-200 хиляди...а то милиони.

90

реалист

преди 11 години

Единствено от ДСБ излизат разумни , смислени предложения . Колкото и да злобеете , истината е една - Костов е сериозен политик , с визия за бъдещето на България ! Всички други са еднодневки !

89

десен

преди 11 години

Е, този лош Костов! Хем е "политически труп", хем всички ги е страх от него!

88

kukoto

преди 11 години

Това правителство убива не само малкия и среден бизнес в сектор енергетика,но и във всички други сектори . То създава условия единствено за олигарсите и монополите ,което е пагубно за България. Жизнено важно е това да се промени ,когато му дойде времето-догодина.

87

анонимен

преди 11 години

ВИНОВНИ СА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ДО ЕДИН КОИТО СА НИ УПРАВЛЯВАЛИ ДО ДЕН ДНЕШЕН!! ВИНОВНИ СА ЗА БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ АКО ЩЕТЕ ..ИЛИ С ПОГРЕШНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ..ИЗБИРАМЕ ГИ ДА РАБОТЯТ ЗА НАС..А ТЕ ОЩЕ СЯДАЙКИ В МЕКИТЕ КРЕСЛА..ЗАПОЧВАТ ДА РАБОТЯТ..ПРОТИВ НАС..ЗАЩО?????

86

Анонимен

преди 11 години

Най-важното което разбрах от скандалите около ВЕИ е, че цената на енергията от ветрогенераторите ще е почти същатата както от великатата непостроена АЕЦ Белене.

85

fuck off

преди 11 години

ДО 101: Само дето при "ония" комунисти - преди 89-та, тока беше 2 ст пък сега наближава 20..Изтърка ви се оправданието с комунистите...И като са такива що ги търпи американския посланик бе? Всички знаем кой управлява България като генерал-губернатор - наште са само изпълнители...Ама кво да обяснявам на човек с една гънка на мозъка - и тя от фуражка...

84

дзвер

преди 11 години

100, да прочиташ и ето...145 лв/МВт без ДДС за 15 години напред.Това е подписал другаря Костов.За справка-ТЕЦ-(държавния) продава на 64 лв/МВт без ДДС...К'во има да говорим.*** бе, това са.

83

Анонимен

преди 11 години

*** от Драгалевци е най-големия благодетел на комунистите. Няма български премиер след 10.11.1989г., който да им е подарил токова много държавни пари - милиарди. Какво да прави - нали спи с партийна секретарка.

82

www

преди 11 години

45 г. ВСИЧКИ БЯХА КОМУНИСТИ - СЕГА ПАК СА КОМУНИСТИ САМО ЧЕ С РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ ТАКА ЧЕ УПРАВИЯ НЯМА ДА ИМА СКОРО .