44

марко

преди 12 години

НЕДОДЯЛАНИ ХОРА КОЛКОТО ИСКАШ. СПРЯ РУСКИЯ ПАЗАР ЗА НАШИТЕ СТОКИ - ИЗДЪХНАХА ЗАВОДИТЕ НИ И ЯДЕМ ТУРСКИ ЗЕЛЕНЧУЦИ. АКО СПРЕ РУСКИЯ ТУРИЗЪМ НЕ НИ ЧАКА НИЩО ХУБАВО. НО ТЕЗИ НЕЩА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБИРАТ. ПЪЛНО Е С НЕДОДЯЛАНИ ХОРА.

43

русотуристо

преди 12 години

нагли, пияни, надменни, вече неплащащи, това са новите ***

42

ДО 41

преди 12 години

ДРАГИ ФОРУМЕЦ, ТИ СИ ПЪЛЕН Г******. РУСНАЦИТЕ НОСЯТ ПРИХОДИ ЗА ХАЗНАТА, А ТИ ИМ КАЗВАШ ДА СИ СТОЯТ В РУСИЯ. ТЕ ПРОСТО ЩЕ ОТИДАТ ДА ПОЧИВАТ НА ДРУГО МЯСТО, А ТУК ЩЕ СЕ НАПЪЛНИ С ВСЯКАКВИ НЕПЛАТЕЖОСПОСОБНИ ХОРА.

41

Анонимен

преди 12 години

До aston villa РОЗОВИ СЪНИЩА.

40

NRZ

преди 12 години

Не разбирам защо е този вой. И без това никой не ходи на "почивка" в септичната яма наречена "Черно море". Там е само за *** - *** потни чалгари. И смрадта на канализация и собствената им пот се допълват, създавайки една "задушевна" (и задушаваща) атмосфера...За нормалните хора - Халкидики е на 400 км и то по нормални пътища. За същите пари получавате несрванимото удовоствие да не виждате вкиснати мутри и *** чалгарки наоколо, за *** - да не говорим. И обслужването е на 6.

39

Анонимен

преди 12 години

Я си стойте в Русия, свинчета!

38

БИЗНЕСМЕН

преди 12 години

Наръчник за водене на бизнес със руснаци . 1 част. ПРИ ДОГОВАРЯНЕ НА ЗДЕЛКА СЪС РУСКИ МАФИОЗИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗИСКВАИТЕ ПЛАЩАНИЯТА ДА СЕ ИЗВЪРШВАТ ПО ТРИ НАЧИНА .КЕШ .НА РАКА ИЛИ В БРОИ . Не вземете ли това във предвид търсете Арменският поп да му се оплачите че сте изгорял.

37

HY

преди 12 години

Тия руснаци по морето са големи простаци. Иначе имат пари, да им вдигнат цените и да пускат само младите, че аман от руски лелки дебелани тая година.

36

aston villa

преди 12 години

Да довърша - лежат на шезлонгите в хотела пред басейна и си кибичат за закуската и блок масата слетобяд. Ако някй направи плитки - прическа на детето си е голямо постижение. Ходят до варна и в евтините хранителни вериги си купуват най-измислените *** и алкохол разбира се. По плажа ако знаете като се освинят какви неща правят. Английските и други чужденци и те не са по-назад. Ех море..Затова някви *** като си счупят крака ще но осъждат хотелите, защото ги защитаваме. Давайте+ на другите!

35

не са случайности

преди 12 години

Е, не можаха ли да изчакат туристическия сезон да свърши, че тогава да обявяват фалит. Какво са виновни туристите? Има нещо гнило - не може всяка година все да се случват фалити и да се излага българския туризъм по тоя начин. Има сили в България, които правят всичко възможно "нещата" да не вървят. За мене това не са случайности. Трябва да се въведат задължителни застраховки от туроператорите, в случай, че фалират, застраховката да изплаща, а туристите да не се пипат

34

aston villa

преди 12 години

Руските туристи, които идват не са от най-"дашните". Като ходих на Златни Пясъци тази година се пазаряха от Златни до Варна със таксиметровите за 1 лев. Смях. 409 (автобус) возеше за 3 лв. Таксито ни искаше за мен, един приятел дето с него ги порехме рускините и още двама руснака по 4 лв на човек. Те голямо пазарене му удариха да е по 3 лв. на човек. Приятел, който държи заведение ми разказа как Украинци и руснаци също си поръчват по едно кафе и изобщо за една седмица не излизат от хотела.

33

до 31

преди 12 години

Аз пък съм много дояволен от обсулжването в Гърция- нищо общо с мизерниците тук

32

Бл.Благов

преди 12 години

Би трябвало да има застраховки за туристите. Би трябвало дори да има спогодба между държавите и всичко това да е в защита на туристите ,които са си платили!

31

Ганьо умника

преди 12 години

Българския туризъм всяка година се излага.Давайте,давайте само така.

30

бай Ганьо Хотелиер

преди 12 години

Истината е в Турция.В Гърция също има красиви местано гърците са студени и отблъскващи хора.Нашето Черноморие беше рай преди 1989 годинасега е пълна ***.

29

Анонимен

преди 12 години

..."Ростуризъм към София: Не гонете руските туристи от хотелите"... Е какво да направят хотелиерите ни,а? Да им запишат сметките на тефтера, вересийка, по "бедност и милост", защото руският оператор не превел парите? Безплатно обядче, заради руската "Капитал тур"!

28

Dan

преди 12 години

Вчера четох, че руската страна която е фалирала е дължала 2 млн. дали евро или долари все в...., та този призив дето го отправят братята руснаци да го отправят към техните си туроператори , да си плащат редовно на нашите че стават бели!

27

туристка

преди 12 години

Затова ще ходят в Турция и Гърция.Там туриста е бог и се чудат как да ти угодят та да ти измъкнат всичките пари които носиш.

26

ШПГ

преди 12 години

Запор на цялото имущество на собствениците и забрана да работят в туристическия бранш за винаги! За уронване престижа на България трябват жестоки мерки. Сулювците в бизнеса станаха твърде много.

25

hes

преди 12 години

Туристи по никакъв начин не биа да се гонят! След миналогодишния прецедент бе създаден специален гапанционен фонд, който да изплаща на хотелите или на авио-привозвача сумата за съответната дейност в случай, че фалира тур-оператора. Не разрешавайте простотии да сринат туризма ни - това е едно от малкото работещи неща в тази страна!