44

Judge Dredd

преди 11 години

Целта е да се унищожи каквато и да било класа различна от "Беден" и "Богат". Това е в световен мащаб. Пари намиращи се в ръце различи от еврейски = Опасност! Илюминати имат интерес да има крайно бедни и необразовани = лесни за контрол и определена група от свръх богати и влиятелни, на които да им бъде подчинено човечеството.

43

муспи

преди 11 години

Интересно какво разбира дявола под средна класа? Богатите навсякъде са под 5%, явно това е опит да се скриват бедните. В САЩ те са към 70%, при нас 96%. В САЩ с 10,000 се живе по бедно от в България с бачкерска заплата, тъй като българите имат собствени жилища, а там няма апартамент на нивото на нашите панелки, да е с 10,000 рент.

42

Анонимен

преди 11 години

Най-бедните и средната класа обедняват прогресивно, богатите стават още по-богати. Ще има скоро световна революция, на там отиват работите...мда ------------------ Просто Щатите за 40 години са приели 30-40 милиона бедняци от Третия свят, които изкривяват статистиката.

41

100

преди 11 години

капиталистите нещо да кажете неможе да живееш на гърба на другия рано или късно трябва да плащате по сметките

40

до пънчо

преди 11 години

чудя ти се на логиката - данните показват какво става при тях, как средната класа става бедна класа, а у нас нито има кой да направи изследване нито нищо у нас средна класа просто няма та министър взема колкото чистачка на запад (ако не краде)

39

пънчо

преди 11 години

Колко коментари има на таз партенка изтекла по инфо(пропагандните) канали(анали)! Сега с кеф трябва да цъкаме с език и да мислим -Колко са зле американците и колко сме си добре тук в Бойковата кочинка. А има ли такова изследване за България. Колко % от средната(бедната) ни класа имат същия или по висок стандарт от 2009г.? Околко 5-10% колкото са ръководството на ГЕРБ и тяхното обкръжение. А останалите ни върнаха обратно в 2004г. а скоро и в Костовото време. Но нас туй не ни вълнува нали?

38

Анонимен

преди 11 години

Имат нужда от такава криза. Не е зле отвреме навреме човек да се събужда и да осъзнава, че използва много повече отколкото има нужда, че изхвърля храна, че хаби вода, че има gsm, лаптоп, таблет, плазма и не знам още какво, от които му трябва всъщност само едно, че прахосва електричество и че само ламти за още. Даже тук имам много познати, които не осъзнават, как похабяват и в същото време не спират да реват как искат и това, и онова и са все недоволни.

37

акуд

преди 11 години

До ***, приятельо с 3250 долара месечно в щатите какво можеш да си позволиш според теб ?

36

Прост

преди 11 години

Най-ниските доходи при средната класа били 39000 (годишно) това прави по 3250 долара месечно. Като стигнат 325 долара месечно тогава да се обаждат.

35

Анонимен

преди 11 години

А в България изобщо я няма средната класа......

34

Анонимен

преди 11 години

комунистите са виновни, че паднаха от власт и затова богатите там не се нуждаят от средна класа, вече революция от комунисти в УСА не е на дневен ред. Затова и печалбата се максимизира от лъвовете. Средната класа в ъгъла.

33

до 31

преди 11 години

Не, тУалетните са запазени за неграмотници като теб. Я марш от лаптопа на шефа и отивай да бачкаш, кенефочистачо!

32

Някъв ПРОСТ

преди 11 години

Добра новина Златният милиард се свива!

31

чичо Митко

преди 11 години

"Делът от националния доход на САЩ, който отива при средната класа, сега е 45 процента спрямо 62 процента преди 40 години. При най-богатите обаче този дял се е увеличил от 29 процента преди 40 години на 46 процента днес. При най-бедните делът е намалял от 10 процента на 9 процента."Няма смисъл да си математик, учен или статистик, за да си направиш страшните изводи, само като прочетеш този цитат. Най-бедните и средната класа обедняват прогресивно, богатите стават още по-богати. Ще има скоро световна революция, на там отиват работите...мда

30

Анонимен

преди 11 години

Да разбирам ли че американците ще почнат масово да имигрират в Бг за да си изкарат хляба с миенето на чинии и туалетни?:)))))))))))

29

акуд

преди 11 години

:) ама има ли в америка средна класа????

28

Един

преди 11 години

Който се интересува от чуждата паница ходи гладен и бос

27

Анонимен

преди 11 години

А инфлацията отчитате ли я, защото тя е една от основните причини +покачващите се лихви по кредитите за обедняването на всички, не само на американците? И сега ми кажете още колко време ще се пропагандира, че САЩ са страната на неограничените възможности? Без война в Сирия, Иран или накрая с марсианците тези чучела не могат да закрепят икономиката си. А зелените хартийки ще продължават да се обезценяват, докато американските капиталисти продължават да изцеждат ресурсите на завоюваните нации.

26

do 5

преди 11 години

4e sa po evtini taka e ama ne pi6i bez da znae6!edno bmw m3 ne struva 47 000 $ a zapo4va oy 60 000$ i stiga do 68 000$ edna nai obiknovenna 3ka 2012god s nai malkiq dvigatel za USA koito e 2.0L twin turbo s 240kc zapo4va ot 35 000 $

25

Анонимен

преди 11 години

Ами да хрантутят още *** и мексиканци като са неолиберални - до това води всяка 'социална държава'. Има един процент на бедност, който НИКОГА не може да бъде стопен, а дори и да бъде - то е временно и парите отишли там са за сметка на друго. Затова и Европа е в криза - имате ли представа какво бреме за икономиката са социалните помощи подхранвани от високи данъци? А, забравих, за вас е важно доматите да са по 5 стотинки и асфалт не ядете... От 200 години всички предричат края на САЩ - къде го?