183

Официоза

преди 11 години

В 16,30 ч водосвет ще отслужи Неврокопски митрополит Натанаил, след което Борисов ще пререже лентата на пътя от Гоце Делчев до Петрич. В 17,00 ч ще бъде открит официално и обновеният градски парк, който беше ремонтиран по проект "Подобряване на уличната и парковата инфраструктура в Гоце Делчев". Чак след това министър-председателят ще посети ремонтирания стадион, за да го открие официално. За обновяването на съоръжението правителството отпусна половин милион лева.

182

Премиерче 2012

преди 11 години

Премиерът Бойко Борисов няма да бие път до Гоце Делчев само за футболния мач в събота между местния "Пирин" и шампиона "Лудогорец". Неговата визита ще бъде свързана и с откриването на няколко инфраструктурни проекта.

181

заглушаване

преди 11 години

По тази "афера кораб" има много ПРЕМЪЛЧАНИ неща, които да се кажат е задължително:1.КОЙ е ЧАРТЬОРЪТ- човекът със стоката, който ИНИЦИИРА товарене, разтоварване и наема кораб и екипаж.2. Не се каза, КАК е опакована стоката- в НЕЩО ли е? подхвърлят се "товарене на море", НО Тогава ПАК ЧАРТЬОРЪТ е важен! Нещо е МНОГО ВАЖЕН, не се споменава и всичко се прехвърля на моряците.Дано Цветанов като се върне разкаже нещо СЪЩЕСТВЕНО. Освен това се казва,че ТРЯБВА да се изслуша и другата страна- капитанът

180

radioprestilka

преди 11 години

До 187 qwerЗапитайте се чия собственост е БМФ! С какво пари е закупен БМФ! какво произвеждат собствениците на БМФ! Относно недоизпраната престилка и афектираният човек, дано на него не му идва до главата това което моряците преживяват! Защото живота е кръговрат! Днес си горе утре долу! Правителството трябва да си прибере моряците, друг е въпроса защо не искат или самата Испания им прави въртели! Запитайте се също, защо Испанците не връщат моряците, може би ги защитават? Въпросите са много.

179

Анонимен

преди 11 години

В мен напира и друг въпрос- ще стане ли ясно кой е ИЗПРАТИЛ стоката...Аз така и не разбрах има ли документи , като коносамент например?

178

Питащ от Варна

преди 11 години

Аз такова, ъ да попитам за кое по-напред да кажа.За амфетамините ли или за 3-те тона кока.Щото каквото каже партията, аз съм съгласен.

177

Анонимен

преди 11 години

Nqma narko boss, koito da dade stoka za stotici milioni na nqkakvi morqci. Prosto ei taka-bez nishto. A norqcite ne mogat da obezpechat takava sdelka dori i da iskat. Mnogo sa ***. Ne sluchaino v BG nqma vinovni...

176

Анонимен

преди 11 години

Анонимните сайтове като този са много готини.Сам си пишеш и после сам си отговаряш на дивотиите и помпаш бутафорно самочувствие. Когато нормалните хора са на работа, шепа непризнати бездарни писарушки сменят никове и бълват празнословия.

175

Анонимен

преди 11 години

Бойко, преди да зовеш всеки да казва каквото знае и т.н... Вземи се запознай с процедурите по които се товари кораб!!!! Защото според мен ти си го представяш по следният начин: Седят моряците на палубата на кораба и товарят стоките на ръка в товарните отсези,нали? Е не така, Безпогрешни... Както и ако не знаеш корба акустира в Пристанище "каран" от служител на Пристанището, не от Капитана...

174

Анонимен

преди 11 години

Как се прави максимум?

173

Анонимен

преди 11 години

На боко му отидоха парите за ФАЛШИФИКАЦИЯТА на следващите избори

172

lyka

преди 11 години

dolen lazec izvinavam se na vsi4ki balgari 4e glasyvah za gerb

171

БоСимеонов

преди 11 години

Слезе ли Боко от власт и към него ще се отправят подобни призиви в ареста.

170

Ф.С.В

преди 11 години

Много е просто-казано им е че ако си мълчат ще си получат заплатите за 3 месеца назад-понеже компанията е в тежко финансово състояние--това е --въпроса е кой им е казал от собствениците--главният механик го познавам един доста интелигентен и на възраст човек- Българската мафия която тайно купи БМФ сега ползва линиите на БМФ с същите кораби който държат Южна Америка -Европа и пренасят наркотици-Бизнесмени в БГ няма -има само бандити-

169

Ехо

преди 11 години

Предполагам,че всички ако не са знаели,то поне са се досещали,че вършат нещо нередно.С това "бяло вещество "се тровят и убиват нашите деца!Не са ли си давали сметка за това,та сега поставят държавата на колене за милост от Испания?Всяко нещо има своята цена и извършителят следва да я плати!Може да е жестоко ,но иначе докъде ще стигнем!

168

nespetel

преди 11 години

Едно време-дървени кораби с железни капитани.СЕГА-железни кораби и дървени глави вътре.

167

Анонимен

преди 11 години

BULGARISHE MATROSEN-GROSE BANDITEN

166

qwer

преди 11 години

Абе ей *** недоносени,кого защитавате вие бе скакалци африкански,било Бг територия,било незнам си какво,тея са трафиканти и испанците ще го докажат,борбата с наркотрафиците е международна и нема Б-я нема Киргистан,да ги окаушват и толкова да е.а тъпите ви обратни кратуни,съдбата ви е такава да живеете като скотове,защото си я заслужавате,защото сте заприличали на скакалци от неориентираните си мисли,също като африканските насекоми при буреносни облаци,особенно оная "радиопрестилка"неизпрана.

165

dedo Pelo

преди 11 години

Toa pa otde se izvadi takav akallia ? Da * i tapia Boyanski pojarnikar.

164

Мили Божев

преди 11 години

Четейки тази статия си задавам следните въпроси :1. Защо Цетанов а не Младенов е изпратен ? ( Не че на Младенов му се занимава с каквото и да е българско )2. Защо ли МВР не е разбило канала, при все, че си сътрудничи с Интерпол ? ( Все пак са знаели преди да пристигне кораба )Разбира се никой, никога, няма да изясни нищо !