10

Mitt

преди 11 години

(тук можете да си припомните визията й на концерт в Австралия), Не е Австралия, а Австрия ... Макар и "малка", има разлика! Интересувайте се, спрямо събитията, които публикувате!

9

Пешо

преди 11 години

До фенчето на Мими: Аз написах няколко неща за начина, по който вече 20 години медиите фаворизират една певица. Песента й е клише, клипът е ***, Мими отново е в роля на полудебела нимфа снимана отдалече. Нямам нищо против вида. Адел също е дебела, но е чаровна. Адел не я снимат в профил, Адел не я снимат в далечен план. Адел явно няма проблеми със себе си и теглото си. Мими е комплексарка. Ти с к'во ме обори? Повярвай ми при този апетит никой не би искал да знае какво има в кофата на Мими :))

8

fen

преди 11 години

Боже, колко злобен и *** е бг народа. Злобейте, ама на Марая на върха на кофата й за *** дори не може да стъпите. Комплексари задръстени, маайте кючеци и си представяйте, че ставате за нещо. Егати простотията...

7

До Пешо

преди 11 години

"агресивна сланина"АХАХАХАХАХАХАХАИ у фирмата имаме една такава "агресорка", на обяд става страшно! :)

6

Анонимен

преди 11 години

Кога ли ще експлодира?

5

Пешо

преди 11 години

Да. Храната е проблем. Както винаги никой не снима Мара под кръста в близък план щото бутовете ще закрият всяка камера. И този клип е така или близо до кръста или далече цялата тая телесна маса. Другият трик на Мимето е да застане изкривена, настрани в профил, та белким изтънее. Как се крият има-няма 80 кила агресивна сланина. Песента е пълно клише в стил Мара от 90-те та чак досега. Вече второ десетилетие Марчето произвежда един и същ шит. Пеперудка, ама тежка категория. Що така бе Миме?

4

Кючек

преди 11 години

Убава е ... като *** майка с великолепен глас.Само за кючек. Що не метне един дует с ромския славей Азия. Марая и Азия - големи като два континента.

3

мишо

преди 11 години

ква е убава

2

Гошо

преди 11 години

Пешо следиш ли ги откъсо :D

1

Пешо

преди 11 години

Давай Марче, колко е ненаситно меркантилна тая. Отказа да е съдия в X Factor щото не й дали достатъчно пари. Онези си намериха друг съдия, *** Марчето не се оставя така. Почна да ухажва и да се пазари за съдия в Американ Айдъл - и хоп нави се на 18 млн. долара. Междувременно през 2011 се чудеше как да продаде снимките на двете си бебета, после ги засне ги в клип, разкарваше ги от студио в студио, за да я покажат къде ли не. Бионсе, и тя като нея - и двете като *** на пазар.