36

Лалугер

преди 11 години

Само се чудя, там в това министерство правят ли им редовно психотестове, имам предвид поне 1 път годишно. Защото много хора там нещо не им е в ред психически и бивши и настоящи служители, дали е от стреса и натоварването незнам, някои са пълни пияници. Отделен е въпроса че някои твърдят, че за да те вземат там за служител трябва да се изръсиш некоя и друга хилядарка, та кой знае какви се мотаят там особи..

35

Елвина

преди 11 години

Еее, Цецко, не се ли нахрани?

34

Гергьовка

преди 11 години

Алал да са му на ЦЦ! Това е защото много работят и малко почиват!!!!Все пак трбва да се компенсира този къртовки труд и...смешници!

33

до 36

преди 11 години

не съм от Столипиново че да мисля за твоя проблем

32

лекар от Александров

преди 11 години

В България има 35 800 изоставени деца./до 14г./За 1 храноден държавата отделя 3,26лв.Пита се какво да правим с исканията на чекиджиите от МВР?

31

Уточнение

преди 11 години

"Допълнителнителните средства, които се отпускат на МВР, ще се използва за погасяване на стари задължения." - Сигурно сега, като лапнат и тия 18 мил., ще решат казуса с летище Бургас.На кого ли са КИХАЛИ, че чак длъжници излязоха?

30

гергьовец по душа

преди 11 години

Не им стигнаха онези 999 млн. от бюджета та сега им дават още 18. Как не се засрамиха при растящата безработица и беднотия в тая държава. Ама за всички е ясно - колкото е по-бедна една държава, толкова по-голяма полиция има тя.

29

Анонимен

преди 11 години

Срам нямат тия, не може да говорят, че пари за помощ на общини, болни и нуждаещи се няма, а в следващия момент да отпускат 18 млн. на кухавелниците в МВР-то... Нагло до не знам къде!

28

Анонимен

преди 11 години

Май на Цецо му трябват свежи пари за инвестиций в недвижими имоти.

27

селянин

преди 11 години

Дянков паднеш ли от власт само един път ще те шибна с арматурното желязо .Повече няма да е нужно.Това ще ти е благодарността ми!

26

Анонимен

преди 11 години

Мръсни ГЕРБЕРИ!

25

яя

преди 11 години

яяя

24

Х

преди 11 години

Г-н Дянков! Симеоне! В бюджета на МВР сумите за данъци са заложени, но изхарчени! Вкарай одит и разбери къде са отишли , ако някой ти разреши. Тези пари са достатъчни за излекуването на 98 болни деца/ по 100 000 евро на дете/, както и обещавахте преди изборите! Ако ти стиска напиши нещо!

23

БоСимеонов

преди 11 години

Нямам думи просто. Цецо е поискал от Боко да му се дадат още пари. И това се случи. А иначе Боко казва, че нямало пари да се организира референдум.

22

до 24

преди 11 години

не 126, а 621 ....абе ти *** ли си или се правиш на такъв ??

21

Анонимен

преди 11 години

Я МВР имало стари задължения - Дянков, каква е тая липса на фискална дисцилина? Защо на общини които имат стари задължения се отказват пари с този мотив (фискална дисциплина), а на МВР - не?

20

анонимен

преди 11 години

полицаите имали 126 дни платен отпуск.браво тези са построили комунизма нищо не работят а пари вземат.призовавам всички българи да се осъзнаят и най-после да излязат пред парламента.вижте гърците някакъв не издавал касова бележка и целият остров го брани.ние седим и викаме на герб давайте още и още ние сме ваши роби.

19

долу герб

преди 11 години

и на нас не ни стигат парите гнусни гербаджии такива ама вие само вдигате цени и данъци.стачка бе хопа докога ще ги търпим цецо крадецо и боко.докога.днес във франция са свалили акциза на горивата а наште крадци само лапат .долу герб

18

Борис

преди 11 години

А колко животоспасяващи операции на деца с тежки заболявания могат да се направят с тези пари и на колко хора в тежко състояние може да се помогне. Това е връх на цинизма.

17

Анонимен

преди 11 години

DO KOGA SHTE DAVAT NA TEZI NEKADARNICI PARI EIII MUTRI SMOTANI