40

тошев и сие

преди 11 години

Френски сенатори: България и Румъния пропуснаха възможността да използват еврофондоветеБългария и Румъния имат най-ниските равнища на усвояване на европарите сред 27-те страни членки на ЕС

39

Kris Chuhov

преди 11 години

Егаси министъра дето го "командироват" за 2 месеца на... 20 минути от София. Ако толкова си няма работа в министерството, за какво е? И не може ли да пътува да наглежда ситуацията вместо и командировъчни да плащаме???

38

Анонимен

преди 11 години

ТАКА ПРАВЯТ ТЕ- ПАРИ САМО ЗА ТЯХ ИМА

37

За кое по-напред

преди 11 години

По случай откриването на втори метродиаметър в София дават 60 000 лева на Фандъкова за ... концерт. За пострадалите от земетресението - т. нар. министър по Евроромовете.

36

Черен Петър

преди 11 години

Що бе! Кметицата там нали се справи блестящо с фондовете и парите. Вароса всички комини, даже и резервни сложи.

35

ДО 34

преди 11 години

ТЕЗИ УКРАСИТЕЛНИ РЕФОРМИ СА ПО ПРОГРАМИ- ОТ 10 ГОДИНИ ВЪРВИ КРАСИВА БЪЛГАРИЯ, СЕГА И ДРУГИ ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ- НЯМА ВРЪЗКА СЪС ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО. ЩОМ МОГАТ ДА СЕ ДАВАТ ПО 26 МИЛИОНА ЗА БЕЗСМИСЛЕНО МЕСТЕНЕ НА МИНИСТЕРСТВА, КОЕТО ЩЕ ЗАТРУДНИ ЖИВОТА НИ НЕИМОВЕРНО- ЩЕ ОБИКАЛЯМ АЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ , АКО ИМАМ РАБОТА В ДВЕ МИНИСТЕРСТВА, НАПРИМЕР, ДА НЯМА ПАРИ ЗА БЕДСТВАЩИ- ИМА ФОНД ЗА ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ- КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТТТАМ?

34

МиГ-23

преди 11 години

Какво е това летище на снимката.

33

Пирот

преди 11 години

КАТО ПЕРНИЧАНИН ВИ ПИША : ТОЗИ ДА НЕ СТЪПВА ТАМ. НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ НИТО ХОРАТА КОИТО ПРОСТО СЕДЯТ И ЧАКАТ ПАРИ НА РЪКА И ОТДЕЛНО НЯКОЙ ДА ИМ ПОСТРОИ И ПО ЕДНО ЖИЛИЩЕ , ОТ ДРУГА СТРАНА КРАДЛИВАТА КМЕТИЦА И ИЗГЛАДНЕЛИТЕ И ПРИЯТЕЛЧЕТА. ТОВА Е ОБЩИНАТА С НАЙ-ГОЛЯМО ЗАДЪЛЖЕНИЕ КЪДЕТО И ДА Е , НО СМЕНЯВА БОРДЮРЧЕТА НА БЕЗУМНИ ЦЕНИ , САНИРА МРАМОРНИТЕ СТЕНИ НА ОБЩИНАТА , ОПРАВЯ КАБИНЕТИТЕ НА ХОРАТА ... С ПАРИТЕ ОТ ЗЕМЕТРЪСА И СЕГА РЕВАТ ЧЕ НЯМАЛО И НЕ ДАВАЛИ.

32

горко им на перничан

преди 11 години

***-то Томислав Дончев командирован в Перник за 2 месеца - горко им на перничани!

31

Министри - бол

преди 11 години

... ама пари няма. Пострадалите хора в Перник имат неотложна нужда от средства за да не зимуват на улицата. Прашат им този на еврофондовете. Хората нямат нужда от *** за зеле, а от материали за да могат да спят спокойно.

30

Койчо

преди 11 години

важното е че БСП стои плътно зад Янакиева и прибира парички. Нале наближава купуването на гласовете. Спряха им дрогата и търсят варианти

29

Анонимен

преди 11 години

до 12, прав си! Преди време писах,че ние имаме най-скъпо платените инспектори в лицата на нашите обичани министри.. И тогава писах и сега пак пиша - има структура, инспекторите - инспектират дали се спазват постановления и процесури, а министрите управляват ресорите си от експерти и инспектори...

28

Aнонимен

преди 11 години

Как ги подбра Бойко само , всички гледат с поглед "Аз съм неустоим/а,просто по-добър от мен няма"...Боже, Боже...

27

Анонимен

преди 11 години

"Хубава работа, ама ГЕРБава"!

26

Анонимен

преди 11 години

Тоя безмислен министър, с голата кратуна, за *** на каца не става!

25

ха ха ха

преди 11 години

Баси честно,тоя пич толкоз ли да няма работа,че да му измислят такава:)))))

24

RED

преди 11 години

края на март, 2012 на сайта на МИЕТ беше публикуван доклада на HSBC за АЕЦ Белене Референция [1]. Този доклад е недовършен и не дава изричен отговор на въпроса за икономическата ефективност на проекта АЕЦ Белене. По тази причина някои анализатори допускат грешки при тълкуването на доклада на HSBC за АЕЦ Белене и оттам правят неправилни изводи. Дадените данни в доклада обаче дават възможност с елементарни пресмятания да се изчислят параметри, които да дадат отговор на въпроса за ефективността на проекта АЕЦ Белене. След сваляне на данните от графиките в доклада на HSBC и изчисление на икономическите параметри бяха формулирани три основни извода:1. Според данните на HSBC дори и най-песимистичният вариант е положителен за АЕЦ Белене. Това гарантира че при всички положения централата е печеливша и конкурентноспособна. 2. Производствената цена на тока на АЕЦ Белене ще бъде два пъти по-ниска от пазарната цена през целия срок на експлоатация, което прави АЕЦ Белене равностойна на АЕЦ Козлодуй. 3. Има сериозни съмнения, че върху HSBC е оказан натиск за прикриване на изключително положителните резултати за АЕЦ Белене. Забелязани са тенденциозна подмяна и манипулиране на данните за анализа. Въпреки манипулациите обаче докладът е положителен и за най-неблагоприятния вариант.Забелязва се, че водещи политици допускат нелепи грешки при тълкуването на доклада на HSBC за АЕЦ Белене:

23

1

преди 11 години

и този ще го играе тежка артилерия. Хайде, няма нужда, филмът вече го гледахме в МЗ.

22

Анонимен

преди 11 години

Те като гледам и Днес.бг са написали същата глупост, че бил министър на еврофондовете. Но това само показва, колко струват като журналисти.

21

Анонимен

преди 11 години

tuk 6te se krade dosta!!!!!!!