28

:-)

преди 11 години

До 21Това твойто си е направо заяждане. Прав е човека, че там са по-учтиви и мили отколкото тук. Какво българско гостоприемство, какви пет лева. То и с розовото масло сме известни, ама никой не го произвежда вече. Само седим на стари лаври и нищо не се случва :-)

27

Манго

преди 11 години

Братчета,ади да одим в Индонезия много кабел има за крадене.

26

Бахурчо

преди 11 години

Доктор Йозеф Менгеле ги оправяше такива.Първо безплатна разходка с влак,после им пускаше ток,без ограничение,а и газ също.

25

До 14

преди 11 години

Къде Индия, къде Индонезия, за една празна кратуна е все същото - ясно. Това може да се каже и за прабългарите, че са ги изгонили. Срам ме е, че имам общ генетичен материал с тесногръда и проста твар като тебе...

24

аз до 21

преди 11 години

Ти си ***.

23

Berlin до 21

преди 11 години

Българите, казваш, са гостоприемни хора! Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 11 години

abe to mai krajbata na nafta 6te dokara bdj do *** ane ***- FAKT ot realnosta akoi li krade nafta ot bdj BALGARI

21

Христо

преди 11 години

в Бангладеш как ли е?

20

Далавера

преди 11 години

Голям наплив на *** към Индонезия се очаква, давайте там има кабели за крадене.Втори път надали ще ви се отвори парашута.

19

до 18

преди 11 години

А добрите и гостоприемни хора в Бали също биха висяли гратис като маймуни,ако живееха в Джакарта.Българите,ако не си чувал са известни с гостоприемството си,много по-впечатляващ факт от небостъргачи и храмове на фалшиви богове.

18

Анонимен

преди 11 години

Нашето БДЖ не може да напълни и трите вагона, а тяхното чак по покрива се качват :)

17

Жо

преди 11 години

КОНТАКТНАТА МРЕЖА на железниците е с напрежение от 25 до 33 хиляди волта! При влажно време и дъжд електромагнитното поле достига до 1 метър в радиус около проводника. Опасността от токов удар е много голяма. Дори при сухо време доближаването да контактната мрежа на 30-40 см може да завърши фатално.

16

Berlin

преди 11 години

Ходил съм в Индонезия, на остров Бали. Спокойно мога да кажа, че това е раят на земята и неслучайно го наричат "Островът на боговете"! Спираща дъха природа, целогодишно лято, замайваща главата тропическа разстителност. Древните хиндуистки храмове създават усещането, че си действащо лице във филма за Индиана Джоунс, а хората са невероятно добри и усмихнати. Нямат нищо общо с лъжливите и негостоприемни българи. В Джакарта пък има такива шосета и небостъргачи, каквито Бойко може да само да сънува.

15

Манго

преди 11 години

Жица бате, жица! Само така се оправа проблема гратисчаните!

14

Анонимен

преди 11 години

Ако мръсните *** раждат още така ще стане и изгнилото БДЖ!!!

13

Българин

преди 11 години

Обърнете внимание - и там всевъзможни "защитници на човешките права" защитават маймуните, които се возят на аванта - т.е. за сметка на хората, които си купуват билети !!!Крайно време е подобни организациики да започнат да бъдат забранявани и преследвани по цял свят.

12

Анонимен

преди 11 години

В Индия е същото. ***.

11

от 8 до 10

преди 11 години

Точно в това е приликата - катерят се като маймуни на палма по влаковете

10

До 4

преди 11 години

Не си разбрал - Милен иска някой да го .... ама няма кандидати и той протестира.

9

До 8

преди 11 години

Те са маймуни точно колкото и българите са маймуни... А ти най-вероятно няма да можеш да си вдигнеш шкембето до покрива на вагона даже. :)