22

БоСимеонов

преди 11 години

Ако няма допълнително ограничение за височината на МПС, то стандартната е 4 метра. Повечето товарни автомобили, ремаркета и полуремаркета са под тази граница. Ако водачът не е карал извънгабаритен товар и пътя няма допълнително ограничение за височина...общинарите да си берат гайлето.

21

Анонимен

преди 11 години

Пловдив е много селски град, майна

20

Анонимен

преди 11 години

Тролейбусите в Пловдив са под всякаква ктитика- мисля, че са от времето на Първата Световна, движат се прекалено бавно и само правят задръствания! Толкова е некомфорнтно и гнусно да се возиш в тях, че единствените пътници са онези, които не искат да си купуват билетче, понеже при тях няма кондуктори!

19

Анонимен

преди 11 години

Най-лошото е, че и тази сутрин / 22.08 /жиците са провиснали толкова ниско, че ако от там премине по-висок автобус, ситуацията ще се потрети. Същевременно така и не видях някакво ограничение за по-високи превозни средства. Автобуси на градски транспорт се движат по т.нар. булевард. Поредния вдигнат люк или преминаващ от там междуградски автобус са потенциална поредна заплаха.

18

UFO

преди 11 години

До 9Много горещо стана и не ти се ходи до аптеката?Недей така, мойто момче, без лекарствата ще станеш още по-зле...Те се приемат редовно и в големи дози.

17

Анонимен

преди 11 години

Тези *** още ли не стоплят, че проблема е в жиците след като 2-ри камион ги закача? И този път даже не е извънгабаритен ! И пак ще прехвърлят отговорността на шофьора, нали?

16

Миледи

преди 11 години

А бе хора! Не сте ли учили физика? Когато е ГОРЕЩО жиците провисват!!! Забранете да минават оттам временно високи коли - докато стане по-хладно, а и да се опънат поддържащите кабели би помогнало! Не ги ли знаете тези работи??? Лелеееей!

15

Анонимен

преди 11 години

Toва е конспирация! Виновни са САЩ, ЕС, Русия, и всички други, само не отговорните инститиции в Пловдив! Няма кой да слага знаци. Определено са воновни конспираторите по света, които имат за цел да унищожат България!

14

Анонимен

преди 11 години

Това само в България го има- да се случи някоя трагедия и да не се вземат никакви мерки. И да има голяма вероятност да се повтори...

13

до Пловдив

преди 11 години

Не може да бъде! Та нали др.Иван Костов ни учеше,че "държавата е лош стопанин" и всичко трябва да се приватизира. На всяка цена,щото частникът милеел за своето...Така е,другарю Костов,милее ама ако се е блъскал да го направи! Като му го харижат гледа какво може да изкяри без да влага нищо! Затова нарязаха всичко на скрап и живеят на принципа "след нас и потоп"!

12

До 12

преди 11 години

Ти си ***!

11

Жицата

преди 11 години

И уличните кучета разбраха, че в Пловдив жиците са прекалено ниско монтирани. Само общинската управа и кмета не са разбрали още.

10

666

преди 11 години

Това е заради фаровете. Сега вече светят по цял ден и заслепяват водачите...

9

до10

преди 11 години

Balgarski I go karal balgarin

8

Chief

преди 11 години

Внимавайте като ходите в Пловдив да не се блъснете в някоя тролейбусна жица.Там да не ги слагат жиците на 2 метра височина?

7

Анонимен

преди 11 години

С жертви...без жертви...шофера сляп ли е де кара ? После било имало смартни случаи... Ми кат шофират ***

6

бай Иван

преди 11 години

И в София има контактна мрежа и в София се движат камиони, защо това се случва само в Пловдив, не мисля че водачите на МПС са виновни. Да си търсят отговорност от поддържащите фирми

5

провокатор

преди 11 години

Турски ли е тира?

4

Анонимен

преди 11 години

"Прокуратурата разпореди проверка на цялата контактна мрежа в Пловдив, която на места е увиснала, и възложи на КАТ и ДАИ да контролират извънгабаритните превозни средства."Чудя се кое е направено от заръките от предната статия

3

Жо

преди 11 години

СТИГА С ТАЗИ АБРЕВИАТУРА -ТИР. Не може да наричате всеки голям камион ТИР. ТИР е Конвенция за международни автомобилни превози- съкратено TIR.Контактната мрежа за тролейбусния транспорт трябва да е с височина най-малко 5 метра. Габарита на повечето големи камиони по стандарт е височина 4 до 4,5 метра. Трябва много да е провиснала контактната мрежа от горещините, за да "слезе" на 4,5 метра. По вероятно е контактната мрежа на това място да не отговаря на изискванията.