105

Кинг

преди 11 години

До кога ще делите хората на мюсюлмани, християни, атеисти, будисти ... Хората са си хора независимо от раса и религия и всичко друго е пълна глупост, която ни дърпа назад и ни прави слаби, за да могат тези отгоре да ни експлоатират, а ние да се трепем по между си. Римляните са го казали "Divide et impera"- разделяй и владей! Хора, отворете си очите или още дълго ще теглите каиша!

104

Анонимен

преди 11 години

ФАШИСТ! Това е Брейвик - той не го и крие. И нищо расистко - той е избил само норвежци. Като чета коментарите обаче виждам, че и тук той има подражатели.

103

Анонимен

преди 11 години

Бесило или вазелин - кофти избор :)

102

Анонимен

преди 11 години

И понеже принадлежах и аз на светлата раса преди да ме осъдят, мислех си дали да не попитам същото за онези хора през 2004 година на площада в Упсола, които оплюваха срещу мен, тогава луди ли бяха те, или здрави?

101

до 120

преди 11 години

Защо мислиш, че е грешка ? Може би това , именно е целта ;)

100

Анонимен

преди 11 години

OTIDETE V EVROPA SBLASKAITE SE S CHERNIAT RASIZAM S ISLIAMSKIAT RASIZAM I TOGAVA VSICHKI SHE STE SIMPATIZANTI NA BRAIVIK GOVORIA ZA CHISTITE ETNICESKI BALGARI PRAZNI PRIKAZKI DA SE GOVORIAT I PISHAT E BEZMISLENO

99

varg

преди 11 години

Всичко в световната история се повтаря.Когато през 14 век османските турци навлизат в Европа не само,че не се обединяват срещу тях ами и дори някои от владетелите пречат на други за да възпрепятстват тяхното навлизане.Сега когато те са на наша територия бъдеще ни е поставено под угрозата от унищожение.Всеки сам избора съдбата си.Аз избирам да не бъда роб.

98

kireza

преди 11 години

до 120Наистина жалко за децата!!!Трябваше да изтреби министрите и депутатите,тогава щях да кажа "Браво момче"....А у нас наистина щяха да го убият,но затова пък истинските бандити си се разхождат с по 2-3 убийства,но коцукали горкичките и ги пускат под гаранция,а те в това време убиват свидетелите!!!

97

кorleone

преди 11 години

Голяма грешка на норвежко-българското правосъдие,тоя трябваше да го свитнат още първия ден,сега вече сами ще си го направят икона,герой,Хитлер,Дуче или каквото тоя *** се определи.Жалко за тия дечица...много жалко !!!

96

Анонимен

преди 11 години

samo BRAIVIK.....BRAIVIK.....BRAIVIK...........MARINE LE PEN.....MARINE LE PEN

95

Добро утро

преди 11 години

Както бях сънена, по заглавието заключих, че статията е за Бойко Борисов

94

муспи

преди 11 години

Масон, възможно *** - щом е против емиграцията той е полезен.

93

Анонимен

преди 11 години

Миите се и лягайте да нанкате! Наближава първия учебен ден. Влизайте в ритъма на училищният живот! Учетер се добре, и няма да имате проблеми в живота.Лека нощ деца!

92

Юсеин до Фен

преди 11 години

Няма етническа омраза.Ако барна *** и я оправя това не е омраза а любов.

91

до 112

преди 11 години

Брейвик щял да стане"идол"на младежда като Хитлер?Може на тези младежи с промити от ционистката медия мозъци но не и на всеки МИСЛЕЩ човек.Брейвик-масон,Хитлер-забранява масонството,Брейвик"Да се бием с нашите ционистки братя против всички антиционисти".Единственото споразумение между Хитлер и ционистите"Хаавара"отбелязано с монета-от едната страна свастика,от другата звездата на Дейвид е било за да се заселят евреите извън Европа,поради съвпадащи мнения,че не принадлежат там.

90

kireza

преди 11 години

Жалко че не пускат там нашите ***,а ги върнаха,капитално щяха да им подобрят расата и тогава *** "викинги" щяха да тръбят че имат "български" корени:)))))))))))

89

kireza

преди 11 години

Норвежците са пред дилема - да признаят Брейвик за луд за да не дава интервюта и да не публикуват негова книга,където ще докаже че основният проблем на Норвегия са емигрантите!Ако го признаят за вменяем тогава ще стане идол на младежта,както Хитлер бе в миналият век за германците.Хиляди норвежки девойки са изнасилени от наглите емигранти,както това се случва и в Швеция!Не пиша какви са тези емигранти,които бяха поканени от либерастите да подобрят викингската раса:)))))))))))))

88

До Брайвик

преди 11 години

Обичаме те друже и се надяваме скоро да вкусиш дъхът на свободата!

87

Анонимен

преди 11 години

kakvi balgarski turzi i pomazi tuka stava vapros za VKARVANE NA IMIGRANTI OT AFRIKA I AZIA,IMA I JUJNOAMERIKANZ ABE POLOVINATA OT NASELENIETO SA V ZAPADNA EVROPA ILI KAM150 MILIONA NALI VIJDAM NAJIVO KAKVI HORA OBITAVAT GERMANYA,FRANZIA ESPANZITE DA BLAGODARIAT NA BOGA CHE STANA KRIZATA

86

pl

преди 11 години

До Българин МюсюлманинНе си българин, а неграмотен *** с промит мозък, г-н "неможе". Не се научихте, неграмотна ***, че "не" се пише отделно от глагола!