76

История

преди 11 години

До ХА ХА ХА - Не, това са мирните кюрдски терористи.

75

_Ястреб_

преди 11 години

Затруднявам се да разбера българите, които изпитват такова удоволствие от смъртта на 9 невинни жертви - някои от тях деца! Вече губя надежда, че от това племе нескопосано и злобно, нявга може да стане свестен народ! И една пикла в един от блоговете тука ми разтегля локуми, че българите били най-древния и най-културния народ в Европа! Ай сиктир ***!

74

ХА ХА ХА

преди 11 години

"мирния" ислям

73

Поклон

преди 11 години

пред паметта на тези невинно загинали хора. Светът е в хаос. Има сили които подклаждат расовата и етническа ненавист, наливат масло в огъня на отдавна забравени конфликти, за да започнат хората да воюват по между си. Сега повече от всякога е валиден принципа "Разделяй и владей". Помислете си кой печели от цялата тая работа - Продавачите на оръжие, естествено. И докато ние воюваме и се избиваме, те доволно потриват ръце. Нека не им даваме повече поводи за радост.От една българка

72

kireza

преди 11 години

Турция сама си вкара колчето в з...... с желанието си да нападне Сирия,принуди Асад да изтегли армията си от кюрдските райони и сега сирийските кюрди са свободни и ще защищават териториите си от турската армия!Иракските кюрди са обявили че ще подкрепят сирийските,вече се водят и преговори за кюрдска държава с 55 млн.население,която ще включва и турските и иранските кюрди.Така че Турция сама ще си е виновна ако загуби територии!САЩ и Израел поддържат тайно кюрдите,така че бъдещето на Турция е ...

71

Анонимен

преди 11 години

който нож вади от нож умира

70

Антимюслем

преди 11 години

Новината е супер хубава , дано има по-често такива хубави новини да ни радват. Знаете защо...

69

Кунчев

преди 11 години

Турската полиция действа май яко:4'има са арестувани по случая ...

68

123

преди 11 години

вие чувате ли се какво говорите бе хора? ако Турция даде територията си в ръцете на кюрдите, да не си мислите, че след някоя и друга година същите атентати няма да се случват и в България, имате ли си на представа колко много кюрди има и в България?И още нещо ако Турция даде автономия на кюрдите, това е все едно че България да даде автономия на ***.

67

Анонимен

преди 11 години

Ne Bulgaria, a mangaliq zuxaxaxaa mislqt za problemine na velika Turciq vas koi 6te video opravi be pachiii:)

66

до всички от Ботев

преди 11 години

глейте некой да не ни направи революция у назе. у добруджата у делиормана и тъй нейде ...д'ба смотаните им, революция а...ква революция кви пет лева веаре си пиете хапчетата

65

Анонимен

преди 11 години

Нима косовските терористи не извършваха атентати, ама естествено американците - най големите терористи на Земята застанаха зад тях. Защо не застанат за кюрдите сега. Какво Косово е населено с Албанци, така и тази част на Турция е населена с кюрди и има право на автономия. Ето защо - защото в единия случай става дума за Сърбия а в друга за Турция. Затова да си проамериканец означава да протурчин, проциганин и антибългарин.

64

Анонимен

преди 11 години

КАК ЗА КОСОВО ИМАШЕ АВТОНОМИЯ. ЕТО ГО ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ. ЩОМ СЪРБИТЕ СИ БРАНЯТ ТЕРИТОРИЯТА ТЕ ИЗВЪРШВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО, А ЩОМ ТУРЦИТЕ БТАНЯТ ЗЕМЯТА СИ ПРОБЛЕМ НЯМА. *** ЗАПАДНИ ***, ДО ЕДИН.

63

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩОТО РУСИЯ Е БЪДЕЩЕТО РУСИЯ Е ВСЕЛЕНАТА А ВСИЧКИ ДРУГИ НАРОДИ СА МИНАЛО . И РУСИЯ МОЖЕ ДА ОТИДЕ КАДЕТО СИ ПОИСКА ВЪВ ВСЕЛЕНАТА .

62

Анонимен

преди 11 години

ДОРИ И ГЕРМАНЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ НА СТРАНАТА НА РУСИЯ .

61

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

"Турция ще стане като Сирия кйрдите ще направят революция" ! Ами още по-хубаво за турската армия ,така поне ще трепят наред и ще се отърват веднъж завинаги от кюрдските сепаратисти! А така както е сега в момента на турската армия й са вързани ръцете защото терористите се прикриват сред "мирното кюрдско население" и армията няма право да прави нищо ,защото много терористи не са в регистрите на полицията и армията !

60

Анонимен

преди 11 години

ТУРЦИТЕ НЕМОЖАХА ДА СЕ УСЕТЯТ ,ЧЕ РУСНАЦИТЕ ПРОМЕНИХА ХОДА НА ИСТОРИЯТА КОГАТО ЮРИ ГАГАРИН ИЗЛЕТЯ В КОСМОСА ТОЙ Е ТАМ КАДЕТО ТУРЦИТЕ И МЮСЮЛМАНИТЕ МОГАТ ДА ГЛЕДАТ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА НА ДЖАМИЯТА КАКВОТО И ДА СТАНЕ С РУСИЯ ВСИЧКИ НАРОДИ СА ЗАД РУСИЯ ДОРИ КОГАТО ПАДНА СРРР НИКОЙ ЕДНА ЛОША ДУМА НЕ КАЗА ЗА СССР

59

ДО ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

ТУРЦИЯ ЩЕ СТАНЕ КАТО СИРИЯ КЮРДИТЕ ЩЕ ПРАВЯТ РЕВОЛЮЦИЯ .

58

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Кюрдите ще си останат с тези антентати ,при които не загиват военни ,а цивилни хора !!! Ще им п.ръднат на х.*** на турските военни ,нищо друго не могат да направят ! С такива атентати армия не се сплашва !!! Да искат автономия от Иран,Ирак или Сирия !!! В Турция си имат достатъчно права ,партия ,ТВ ,учат и говорят майчиният си език ,дори не са дискриминирани от турските работодатели при започване на работа за разлика от България ,където хора с турски имена трудно си намират работа !!!!

57

Анонимен

преди 11 години

АЗ АКО СЪМ НА ПКК ЩЕ ОТИДА ДА КАЖА НА РУСНАЦИТЕ ДА МИ ДАДЪТ 5 000 ТАНКА 1 5 00 САМОЛЕТА РАКЕТИ Ц 300 Ц 400 1000 БРОЙКИ ПОСЛЕ ЩЕ ГИ ПЛАТИМ СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОДИНИ НА РУСНАЦИТЕ АМА ЩЕ СА СВОБОДНИ КЮРДИТЕ.