64

до Епълчето

преди 11 години

Е сложи си още две плюсчета де, какво те е срам :)))

63

Анонимен

преди 11 години

made in Japan - това е качественна електроника

62

martony

преди 11 години

до 70-ти пост. Точно: Маркетинга и иновацията са различни неща. Пример мога да ви дам марките за телевизори Samsung и Sharp. Sharp изобретява и вкарва иновации, Samsung не предлага нищо ново, но има добра маркетингова стратегия. От заклет фен на Айфон чух изречението: "Добре, че успях да се отърва от Айфон 2, сега с новата си Нокиа имам икони видни от високо, достъп до батерията, мога да я сменям, правя HD клип и 8 мп снимки с две светкавици, Wi-fi то има два пъти по-голям обхват и др....

61

makita

преди 11 години

до 67 пич, не се коси. Стандартна ситуация е на айфен като му изредиш 5 - 6 факта да започне да гледа неразбиращо, изумено, странно и с това да се опитва да демонстрира интелект. Истината е, че те не могат да боравят с факти и затова гледат изумено. Те могат обаче да боравят перфектно с твърдения, изказани от някой айгуру. Лошото е че в общия случай тези твърдения са глупава маркетингова измама за балъци. А и наистина *** и определението за иновация в пост 53 :)

60

Ракия и ШопскаСалата

преди 11 години

Искрено се надявам тия огризани ябълки най накрая да ферментират. :)))))

59

Анонимен

преди 11 години

Хм, добра атестация за корейското и китайско производство!

58

Анонимен

преди 11 години

Епъл са много над всички останали. Ти що не си ползваш бъгавото Андроидче и не се завреш там, откъдето никога не е теябвало да излизаш???

57

Анонимен

преди 11 години

@54И какви отрития са направили Епъл че не ти се разбира? Освен да продават добре изобретенията и откритията на другите.@ Не само в БГ са ви взели на майтап и се забавляват с вас, а по целия Свят.@ За качеството при Андроис, си има флагнански модели и удрят в земята продуктите на Епъл. А от няколко години Епъл е финансова пирамида крепяща се само на iphone и на баламурниците които де що има тарикат, ги цица.

56

Анонимен

преди 11 години

Куха компания крепяща се напоследък на само един телефон и то овехтял и камара фанатизирани зомбита.Просто спекулантите гледат да си направят мангизите на гърба на простотията им. Като при всяка пиранида!

55

Анонимен

преди 11 години

Да сравниш 625млрд сега с 618млрд през 99г е смешно.

54

ilko

преди 11 години

не знам какво е за теб иновация, но това не е нещо съществуващо на което му се вдъхва живот.Иновация значи разработка и приложение на нови решения - справка WikipediaА за тоя пич дето твърди че на Ipad-а нямало нужда да се сменя батерията щото работила - имаше цял филм за тоя проблем и компанията успешно е осъдена преди години. А в африка има тонове *** на епъл - в момента текът дела за невъзможност за рециклиране. Не е толкова зелена компания колкото твърдите. Проверете и тогава говор

53

до 55

преди 11 години

добре де, но не правиш ли точно това с поста си, срещу което е насочен ? Като не изпитваш нужда да се обясняваш, защо го правиш ? Май за де изтъкнем колко сме "напред" ?

52

Анонимен

преди 11 години

Тук е БГ, страната на неудачниците, на които освен да плюят друго не им е останало. Нека си плюят, ние си ползваме продуктите на Епъл и за разлика от тях не изпитваме нуждата да обясняваме на всеки колко по-яки са телефоните или компютрите ни и колко по-евтинко са ни излязли :)

51

N.B.

преди 11 години

Много от вас сигурно не съзнават, че ако не беше конкуренцията на Епъл, другите компании нямаше да са напредкали толкова, колкото са.А голямата печалба не означава - МНОГО ПАРИ ЗА ХАРЧЕНЕ, а инвестиции за нови открития в по кратък срок. Какво ви пречат Епъл, че плюете, те са играч на пазара, който работи по свой начин и явно успява - най малкото ,което може да се отбележи е ,че една фирмичка стига до такива висоти, аз Българска фирма толкова напреднала не съм чувал,няма и да чуя.

50

N.B.

преди 11 години

Зависи на кое казвате ИНОВАЦИЯ, тъй като има много изобретения върху които не се работи за популяризиране и развитие. Епъл правят това, хващат нещо, което вече съществува и му вдъхват живот - за мен това е иновация. Не е тайна,че Adnroid излезе след iOS, че TOUCH screen екрани за телефони започнаха да се използват след появата на iPhone.Не е тайна, че първият персонален компютър за домашни цели е на Apple и чак след това на IBM. Не е тайна, че Правец 8 е копие на Apple 1.

49

Гост

преди 11 години

При Епъл не е нужно да се сменя батерията, защото всичко просто работи. А за качеството на Андроид и това, че бъдещето и при таблетите било в него, хах и отново хах :)))

48

ilko

преди 11 години

епъл не е иновативна софтуерна и хардуерна компания - тя е компания която предлага що годе сносно качество на колосални цени. Смята се че продуктите и са за хора с по-изискан вкус, или поне заблудените потребители така смятат. За всеки влак си има пътници.Епъл нито са измислили таблета (майкрософт) нито са измислили тъч скрийн телефоните (япония сони), но успешно налагат това мнение.Епъл те ограничава откъм свързаност (блутут) и хардуер+софтуер, а Ipad доскоро нямаха смяна на батерии

47

до 49

преди 11 години

какво му е на качеството на андроид?Това е система в пъти по-добра от iOS -много по интуитивна, по-лесна и с повече възможности. Това, че някои наизуст говори за това как андроид бил бъгав и с него се работи трудно значи само, че той никога не е пипал дроид. Понеже тук има ограничение за големината на постовете ще спестя примери ами ще ти кажа да потърсиш в youtube "Android Vs iOS The Truth about Apple and Google's OS" 5 части са в които един пич нагледано показва коя система е по-добрата и защо

46

до 47

преди 11 години

О да пазара го показваWindows заема около 95% от инсталираните OS в световен мащаб (OSX май заемаше около 2-3 %)Андроид заема близо 70% от пазарния дял при смартфоните и процента се увеличава (епъл и 25% дял нямат)Към момента епъл държат само фронта при таблетите, но и там положението ще се промени много скоро, защото бъдещето и там е в андроид и M$

45

Веско

преди 11 години

Епъл прави най яките неща и това е факт пазарите го показват.