406

-10

преди 11 години

Не само осъдени - трябва и отлъчени!!! Като са толкова смели, що не го направиха пред Кремъл ами в храма. АКО ТОЗИ КЛИП СЕ СНИМАШЕ В ДЖАМИЯ, ТИЯ МЪРЛИ ВЕЧЕ НЯМАШЕ ДА СА И ЖИВИ!!.Малко им е-----------Не съм разбрал църквата да ги е отлъчила. Май, май народната власт ще излезе по-набожна от духовниците в Русия.

405

-10

преди 11 години

Храмът не е нито място за политика нито място за палячовщина.За всяко нещо трябва да има някакви граници които не бива да се прекрачват.Защо мислите ,че божият дух трябва да харесва простотии в домът му за молитва ?------------Не съм останал с впечатлениете, че Божият дух ги е осъдил на 2 години поправителен труд!

404

fuck off

преди 11 години

Информация за размишление на тема ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА:ПО ОФИЦИАЛНИ ДАННИ: В САЩ има 2,2 млн затворници В комунистически Китай - 1,6 млн - при 4 пъти по-голямо население.. При "кървавия" Путински режим в Русия - 640 000 .... В СССР през 1937 - 38 г. през мрачните сталински репресии - в ГУЛАГ - 1,4 млн.. Изводи всеки може да си направи сам....Да живее демокрацията!!

403

az

преди 11 години

Храмът не е нито място за политика нито място за палячовщина.За всяко нещо трябва да има някакви граници които не бива да се прекрачват.Защо мислите ,че божият дух трябва да харесва простотии в домът му за молитва ?

402

а

преди 11 години

Не мога да разбера, по каква причина руските власти сами си създават проблени? Този техен протест трябваше да мине по-незабелязано. Зега м Русия и по света ще се цовори адски много, а присъдата ще се коментира като страх, злоба и желание за мъст към три пикли.

401

християнка

преди 11 години

Нямат нормална външност.Май са поредните шизофренички.

400

Анонимен

преди 11 години

Държавата къде е регламентирала как и за какво трябва да се молят гражданите? Не се ли усещаш, че говориш глупости?

399

Анонимен

преди 11 години

Обаче им е малко това и се съблекли да "пеят" голи в Църквата???---------------------- Не, не са се събличали, ***. Някой те е излъгал, че са се събличали, а ти понеже си ***, му вярваш. Пусниси клипа да видиш, че са не само облечени, а имат и качулки на главите, както се полага за жените в църква.

398

Анонимен

преди 11 години

Aбе, юрист, ти гледал ли си клипа? Къде видя оскверняване? Та те изобщо не са се докоснали до нищо в храма, само се кланят и се молят. И ти си толкова юрист, колкото аз съм космонавт.

397

Юрист

преди 11 години

Както и да го погледнеш има извършено престъпление. Чл. 164 (2) Който оскверни.. религиозен храм.. се наказва с лишаване от свобода до три години или с пробация, както и с глоба от три хиляди до десет хиляди лева. Това е наказанието по българския НК - чисто,просто и ясно. Опитите за политизация на проблема е една спекулация да пълни главите на чукундурите. Аз ако убия някого в символ на протест пак ли ще съм мъченик като дойде справедливата присъда ?

396

Даниел

преди 11 години

До Патриарх Кирил. Аз пък вярвам в силата на свободното слово. Т.е. както църквата има правото да осъжда каквото си иска там, така и аз имам правото пък да осъждам самата църква. ( и не само нея разбира се , не се ласкайте))

395

ER_Dr

преди 11 години

Че за какво им е това помилване? След два дни ще ги забравят.

394

Патриарх Кирил

преди 11 години

Тези хора не вярват в силата на молитвата.Те вярват в силата на пропагандата, в силата на лъжата и клеветата, в силата на Интернет и масмедиите,в силата на парите и оръжието. Ние вярваме в силата на молитватаТе люди не верят в силу молитвы. Они верят в силу пропаганды, в силу лжи и клеветы, в силу Интернета, в силу СМИ, в силу денег и оружия. Мы верим в силу молитвы.

393

Българин

преди 11 години

Тия, дето ги защитавате тия извратенячки, знаете ли, че правят публично секс с мъртви животни??? Замразени пилета и *** и всякакви гадости???? Обаче им е малко това и се съблекли да "пеят" голи в Църквата???Тия не са за затвора, ами да ги набучат на кол и живи да ги изгорят!!!!!

392

Анонимен

преди 11 години

В клипа няма никакво хулиганство - момичета с качулки се молят и кръстят в храм. Ако има някой недоволен, това може да е тяхната църква, защото не са спазили дрес кода, затова и гардовете ги изведоха. Смешни ***.

391

ГМО

преди 11 години

Като гледам тия така наречени певици ми е жал за генетичния материал, който е похабен Ама това са последствията от Чернобил

390

Анонимен

преди 11 години

Сталин никога не е затварял църкви, той ги е ВЪЗСТАНОВЯВАЛ.---------------- Сериозно? А този храм, в който са се молили пуситата кой го е взривил и извозил през 1935 година?

389

да яхнеш протеста

преди 11 години

В Русия хората правеха политически протести през тази зима и тия шоугърли решиха да яхнат протеста, за да станат известни

388

сметки без кръчмар

преди 11 години

Не е сигурно обаче, дали ще срещнат само любов в затвораТам има жени, които се оповават единствено на Бога, за да оцелеят и никак не е ясно, дали ще им е приятно присъствието на тези затворнички, ако съдим по това ,как посрещат педофилитеТака, че има и възможност да не им излязат сметките, ако смятат , че в затвора ще ги посрещнат с бурни овации

387

шизофрения

преди 11 години

Недоумение буди реакцията на Външното ни министерство,което защитава тия жени, които са проявили неуважение и брутална липса на толерантност към вярата на хората в Бога и то в мястото, определено за почитане на мъртвите, което е и мястото, където хората се молят на Бог за изцеление.Не може да искаш толерантност към гейовете и да потъпкваш правото на хората да изповядват християнската религияТове е шизофрения