17

Анонимен

преди 11 години

до24.като не ти пречат фаровете,вземи да носиш и каска да не падне някоя цигла ,аман от тапаци.

16

До 9

преди 11 години

Абсолютно вярно. Писна ми от демагогията на управляващите. Всичко било за опазване живота и здравето на хората /забрана на тютюнопушене на закрито, с включени фарове целогодишно и т. н./ Списъкът е безкраен. Пълни глупости. Ако скапаните политици бяха действително загрижени за живота и здравето на населението щяха да предприемат мерки за редовното изплащане на заплатите и тяхното увеличение, за по-високи детски надбавки, пенсии, намален работен ден и много други социални придобивки.

15

insomnia

преди 11 години

Следваща "Ивропейска" мярка - задължително каране с дръпната наполовина ръчна спирачка - увеличенето на разхода ще бъде също "незначително" ама ще голям рИзултат по-голям от фаровете! Защото така е в Ивропа !

14

Анонимен

преди 11 години

Лошо възпитание, лоши пътища, стари коли! Има и фактор - миг невнимание, което на всеки може да се случи - не дай Боже. А за фаровете какво Ви пречи, не разбирам?! Правило ми е впечатление, че когато е облачно, по-тъмните коли се забелязват по-трудно, ако са без фарове. Аз съм за фаровете, защото и един човек да спасят си заслужава! А колко точно повече гориво ще изхарчите! Това си е в стил БСП заяждане - харчело се повече кориво - стига тъпотий!

13

срещу национализма

преди 11 години

Който иска да напише възмущенията си от забраната за слушане на чалга ,да прочете указанията на *** ! Натиснете линка България,после Страната ,намерете заглавие "Без чалга на Петрова нива" и прочетете указанията на *** ! Не бъдете пасивни ,иначе ще ви тъпчат !

12

родител

преди 11 години

|Стават катастрофи за съжаление, въпреки малоумното решение да се кара посред жегите и лятото на фарове.Ама нали са ни такива дупетатите /албански реотани/.

11

200гр

преди 11 години

Алкохола не е за деца.

10

Анонимен

преди 11 години

Поне да бяха *** нямаше да съжалявам

9

ан

преди 11 години

до 12нека се трепят ,но знаете ли колко от утрепаните са невинни жертвиако някой *** се забие в твойта кола или на семейството ти нямаше така да пишешповярвай миа болката е много по голяма ,защото няма никаква вина ,а така нелепо си отива и остават страданията на останалитекато ги чуя да плямпат разни адвокатчета и кесякови подобни ми прилошавакакви фарове какви условни по невниманиезада се дисциплинират задължително затворили плащане доживот а не разни фондове да обезщетяват мин

8

ЩО ,БЕ...ХА,ХА,ХАААА

преди 11 години

....НЕКА СЕ ТРЕПАТ *** В БЪЛГАРИЯ ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААА...!ХОРА --КОИТО УПОРИТО БЪРКАТ ШОСЕТАТА И ПЪТИЩАТА НА СТРАНАТА ....СЪС СЪСТЕЗАТЕЛНАТА ПИСТА ----ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩАТ!СУЕТАТА,ГЪЗАРИЯТА, ПРОСТОТИЯТА И ТЪПОТИЯТА ......ВИНАГИ ИЗЛИЗАТ СКЪПО!!!!

7

Анонимен

преди 11 години

И фарове, и високи глоби-нищо не помага-бугаристанеца от нищо не се трогва.

6

do 9

преди 11 години

стига рева ***, и без тва се возиш в градския, скапан пешеходец!

5

До 1

преди 11 години

За жалост,никой не може да присажда МОЗЪК!Всяка простотия и безотговорност се заплаща!

4

Анонимен

преди 11 години

Няма ламба, дето да спасява от простотията и безотговорността.

3

саса

преди 11 години

е поне ще се ръсите за нови акумолатори...

2

ВОЙНАТА

преди 11 години

На пътя не спира ни за миг дори! В БГ за година измират по пътищата толкова хора колкото в една цяла война не измират. Ще се топим като нация усилено докато тия процеси не престанат. Толерантност на пътя - НУЛЕВА! Да не изпревари някой някого....лелееее...и оня по4ва да надува газта до дупка щото видите ли - как тъй ще ме изпреварят мен?! те знаят ли кой съм аз?! Или пък купил запдна таратайка на 10 години и давай сега да ме видят как ЛЕТЯ. И резултата е налице!

1

fggnm

преди 11 години

ami to ne bqxa globi to ne bqxa zapaleni farove,to ne bqxa kameri i rezultata nikakav