157

уууууу

преди 11 години

За какво ни беше този ЕС,ай ся те ще говорят-ние ще слушкаме и ще се дупиме...И да му пикая на най ниските данъци в евро съюза на премиера,хората нямат пари и тях да платят,камоли да гледаш имаш деца,колите поевтиняха,ама данъците им не,гражданските им не,за горива има ли смисъл да се споменава,когато горивото стана 2.50 всички полудяха,сега е 2.70 всички мирни и кротки...И как на никой министър не му се иска да поевтинее нещо в тая ограбена държава,държата на връзките,не на умните хора....

156

НН

преди 11 години

Този пак се отмята.Абе няма ли някой от това правителство ,който да държи на думите си.

155

Бобо

преди 11 години

Догодина и тези ще си получат заслуженото!Даже и да фалшифицират изборите са под 4%. Лошото е, че какво от това?! Кой ще управлява бардака със старите ку*ви, защото онези които могат не искат и бягат презглава от Булгармангалистан?! В резултат до няколко години българското население ще се стопи наполовина,*** ще побегне и то да паразитира на европейски гръб, а турското ще вика Турция да се върне при новия "болен човек"..... Европа отдавна иска да ни затрие и накрая май ще успее!

154

Анонимен

преди 11 години

То държавата на нищо не може да повлияе. Само върху повишаването на цените влияе. А за какво сте тогава г-да министри? За да си прибирате тлъстите заплати ли?

153

Tранспортер

преди 11 години

Правилно.Когато имаш специфично образование не можеш да обясниш точно това за което ти плащат.Ако го обясни и Тиквата ,ще го разберем след 2 месеца.

152

пипи

преди 11 години

колко долна държава докога ще мълчиме бе хора те ни направиха на болни мозъци стига толкова.............

151

Бръчков

преди 11 години

Честито поредно увеличение от тази нощ !!! Браво Бойко , браво бълрарски юнаци .... Тежко на обикновения човечец в таз държава !!!!

150

БОЙЧО

преди 11 години

Герб - некадърник до некадърник. Хората не ви искат цените, заплатите, крадците - с една дума ДОЛУ ГЕРБ!

149

Емска

преди 11 години

...защо тровят улични кучета!? ..защо палят коли!? ...защо саморазправата и хауса са навсякъде!.....................................................Отговора е ***: УПРАВЛЯВАЩИТЕ стоят БЕЗУЧАСТНИ, най-важните сфери и отрасли остават непокътнати, нищо не се е променило. Та нали трябва да "разбутат" нечии интереси, не могат да си го позволят. Вместо това ни "ХВЪРЛЯТ АСВАЛТ В ОЧИТЕ" , ама АСВАЛТ ЯДЕ ЛИ СЕ, ДРАГИ УПРАВЛЯВАЩИ ??

148

Емска

преди 11 години

На цените на ГОРИВАТА не можете да повлияете, на ТОПЛОФИКАЦИЯ и НЕЛБО пак не можете да повлияете, нито на качващите се цени на ТОКА ,... да не говорим как влияете на БЕЗРАБОТИЦАТА и цените на ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ ??? ВЪРХУ КАКВО ВЛИЯЕТЕ ДРАГИ УПРАВЛЯВАЩИ ?ХАЙДЕ ЗАСРАМЕТЕ СЕ, ХОРАТА НЕМОГАТ ДА ИЗДЪРЖАТ ВЕЧЕ !!!

147

Бензин

преди 11 години

Днес заредих 95 на 2,74лв и вече очаквам да достигне 3,00лв, защото алчността и безкруполноста на монополите става все по голяма и безгранична.Дано да се спрат преди хората да ги спрат кой с каквото може. А пък другите наглеци всеки ден казват че няма инфлация и всичко е наред и т.н. Те са си със служебни коли и им дреме дали е 2, 3 или 5лв така и така им е безплатен.

146

Безсрамници!

преди 11 години

ОСТАВКА!!!

145

Пешо

преди 11 години

Този *** го кръстили Московски!Баща му е бил *** комунист!

144

Ф-1

преди 11 години

Този от кой клан беше...?

143

овце си останахме

преди 11 години

ВСЕКИ *** НАрод си заслужава правитеЛството! акциз 1? на 1 литар бензин + 20% ДДС = гарантирано от ГЕРБ.

142

БоСимеонов

преди 11 години

От три години насам ГЕРБ демонстрират, че управляват. Те не могат ефективно да управляват. Нямат достатъчно мозъчен потенциал. Те са глупави и вместо да си гледат работата ги гледаме само по медиите да режат ленти и да правят гръмки изказвания в опити народа да продължи да им вярва. Но това не променя нещата и държавата, оставена на автопилот, започва да затъва. Оставения резерв вече е изчерпен, цените започнаха да хвърчат на горе и никой от ГЕРБ няма идея какво да прави.

141

баба ви

преди 11 години

Повярвах на герб и мисля,че това е последното ми голямо разочарование.Чувствам се предадена.Съжалявам,че се оказаха поредната част от онази върхушка,която се облагодетелства на гърба на народа. Народе,събуди се и да изметем тая ***!!!

140

ДАНЪКОПЛАТЕЦ БГ

преди 11 години

В ГЕРБ има човек слънце който помага на футболните клубове да си намерят спонсори - да се обърне към същите си приятелчета мафиози и да регулират цената на горивата.Е комисионната няма да е като тази от футболните трансфери и залагания, но пак ще капе по някой цент и в касичката на ГЕРБ.Иначе да дойдат други които могат да регулират цените на горивата.ОСТАВКА!

139

Smurf

преди 11 години

Верно трудно може да повлияете на цените на горивата. Но много лесно може да повлияете на монополното положение в доставките на горива от приятелчето на Бойко , като отмените тъпите наредби на Дянков които на практика разрешават само на Лукойл да търгува с горива на едро. Всички други са принудени да купуват от приятеля на Бойко и той си прави каквото иска. Не всеки може да си построи база като в Росенец че да задоволи изискванията измислени от Дянков в полза на Лукойл. Това е монопол момченца.

138

кукли на конци

преди 11 години

Аз чух, че може да се намалят цените на горивата, ако се намали акциза, обаче трябва РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ЕС за да стане това. изведнъж на мен ми стана ясно, че всъщнот ЕС определя стандарта на живот в моята Родина. Цени, заплати и т.н. Толкова е тъжно и жалко това. ....