126

kireza

преди 11 години

Та да си продължа за жалостивото сърце на американското арапче,много е жалостив,само дето "мръсникът" Кадафи му причини такова главоболие,че взе и нарече бебетата на негърските племена в Либия "наемници" на диктатора и либийските "революционери" ги избиха,даже едно не оставиха за дамазлък!!!Обещал на Ку Клукс Клан да революционизира цяла Африка и Азия,та те сега се отказаха да го гледат на горящият кръст отдолу,даже ще му дадат още един мандат,че революционизирането била трудна работа.....

125

kireza

преди 11 години

до 133Аааа оставете Сомалия на мира...такива симпатични пиратски ***,повдигат цените на нефта та по-малко да замърсявате въздуха с колите си,вижте колко са полезни!!!А америкосите *** да закрилят "бедните и онеправданите",виж как убиха "мръсникът" Кадафи за дето поиска "бедните" американци да плащат повече за нефта...Дааа голем демократ излезе американското арапче,от Ленин е по-голем демократ,ето мисли за всички *** и арапчета по света!Та "Долу ръцете от сомалийските ***" !!!

124

кирчо

преди 11 години

Каква ? пролет бълнувате Не виждате ли че на всякъде е късна есен.

123

Анонимен

преди 11 години

От комунизъм към червена демокрация... що ли ми звучи познато!

122

Анонимен

преди 11 години

ВИНАГИ СЪМ СМЯТАЛ, ЧЕ КАК ЩЕ ЖИВЕЯТ ГРАЖДАНИТЕ НА ЕДНА ДЪРЖАВА СИ Е ТЯХНА ВЪТРЕШНА РАБОТА. САМО САЩ НЕ МИСЛЯТ ТАКА, ЗАЩОТО ИМ ТРЯБВА ВОЙНА , ЗА ДА СИ РАВИВАТ ВОЕННТА ПРОМИШЛЕНОСТ, ДА ЗАВЛАДЯВАТ В АФГАНИСТАН ОПИУМА, В ИРАК И ЛИБИЯ- НЕФТА. ЗАЩО НЕ ЗАВЛАДЕЯТ СОМАЛИЯ ?

121

Анонимен

преди 11 години

Процеса се движи обратно на часовниковата стрелка и ще спре със създаването на държавата Кюрдистан.

120

EU citizen

преди 11 години

Вие май не си давате сметка, че за да има какво да ядете, някъде трябва да има гражданска война и източване на ресурси. Плюйте срещу САЩ, но благодарете на Бога, че сте им съюзници, защото иначе щяхте да ръфате корени и да се избивате един друг като кучета. С вашия акъл никак не е трудно да стигнете и до там.

119

xx

преди 11 години

нужда от арабска пролет има тук за там незнам но за тук е наложителна час по скоро

118

Лелее

преди 11 години

На кого му пука за демокрацията в тия страни? Целта беше да се обезглавят държавните апарати и сега мощно нахлуват ислямистки групи с призиви за Шариат. Ето ви следващите цели на американците и техните "съюзници". Никой никога не искал демокрация в арабския свят- целта да се държат горещи точки, да се маргинализират още и още страни.

117

Анонимен

преди 11 години

ot kide idvate vie be melezi te pone znayat ce sa arabi vie daje ne znaete kakvi ste

116

Duduka

преди 11 години

При тези *** там каквато и пролет да има винаги ще е мизерия и беднотия.Трудно управляема ***

115

--

преди 11 години

Като са започнали, да дават - пролет след пролет...Не знам защо Либия ми изглеждаше някакси по-симпатична преди, управлявана от диктатор. Сега идват религиозни фанатици на власт, празнуват показването на жени в бурки по телевизията в Египет, междувременно затварят световния коридор за износ на петрол...Може би Щатите си правят един ренесанс на американската мечта, като внесат малко драма с цените на горивата, които да доведат до нови военни операции срещу новия бич за свободата - исляма.

114

До 121

преди 11 години

Такива коментари показват, че комунизЪма още не си е отишъл от България! Другарите продължават да демагогстват, интересно защо техните синове и внуци отидоха да живея в прогнилия според тях капитализъм на Запад и в САЩ, Канада и т.н. но никой не е отишъл да живее в братската им Русия, която толкова много обичат! Защо така бе другари, защо едно говорите, а на практика друго вършите. Защо постоянно се опитвате да заблуждавате хората с долнопробната си демагогия, кой печели от тези лъжи, Русия ли?

113

Анонимен

преди 11 години

Опасявам се, че Арабската пролет може да ни доведе Ядрена зима!

112

Анонимен

преди 11 години

Човечеството се нуждае спешно, преди всичко, от Американска пролет!

111

българин

преди 11 години

Американския тип демокрация не трябва да се прилага никъде по света, защото е кървав,насилствен и потискащ свободата на словото.Само в Ирак са избити 250 000 цивилни иракски граждани от демократичната армия на САЩ при нахлуването й там.

110

Анонимен

преди 11 години

Isliam i demokracia sa dve vzaimno izkliuchvashti se poniatia!!!!

109

щирлиц

преди 11 години

В древна Атина в народното събрание се е гласувало със черни и бели камъчета!Всеки е бил ДЛЪЖЕН да има мнение!Понятието "въздържал се" е измишльотина на днешната демокрация..Сега ясно ли е що е "демокрация" и кому е нужно насаждането й със сила,защо арабите бягат от тези благини?

108

АРАБСКИЯ ПРЕХОД.

преди 11 години

...КЪМ ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА Е НЕОБРАТИМ ...ВЪПРЕКИ ТРУДНОСТИТЕ И ЖЕРТВИТЕ!ДЕМОКРАЦИЯТА И СВОБОДАТА --НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА!!!ТЕЖКО НА ТОЗИ ...КОЙТО НЕ ГО Е РАЗБРАЛ!

107

Анонимен

преди 11 години

Е кой па верва на ББС ?!?