698

Анонимен

преди 11 години

Аштън колкото е грозна толкова е и *** както цялата пулитика на ес

697

temerut

преди 11 години

Не трябваше да има присъда. Тези кифли това и търсят. Тази присъда от никому неизвестни посредствени хлапачки, които според Асошиейтед Прес са "badly recorded, based on simple riffs and scream-like singing", and described by "many critics and listeners" as "amateur, provocative and obscene", ги превърна в световни знаменитости, жертви и мъченици... Правилната реакция е... пълно пренебрежение. А към защитниците им - ако сте ревностни християни, истински вярващи, как щяхте да се чувствате?!?

696

човек

преди 11 години

ало , авторите , вижте коментарите под статията и се коригирайте . аз не съм част от тоя свят дето лицемерничи и прилага различни мерки в различни държави . иначе си оставате платени драскачи .

695

Българин

преди 11 години

Кои хора на тоя свят са срещу присъдата на извратенячките, бе??? Тия, дето вземат пример от тях и правят секс с мъртви животни, като пилета и *** ли???ПУТИН, ИЗГОРИ ВЕЩИЦИТЕ НА КЛАДА

694

HWERK

преди 11 години

хихихи

693

Andr

преди 11 години

"Макар за някои поведението на групата да е било обидно, правителството на президента Обама..."Ама разбира се - на хамериканците какво да им пука, виж ако осквернят тяхна синагога ще ореват света - справка - присъда от 18 години за българин нарисувал свастика отвънка(!). Както се казва - пропорционална присъда, нали?Предлагам същите тези пусита да отидат в САЩ, в някоя синагога и да изпеят една молитва против Путин (не Обама), да видим какво ще се случи?!?!

692

Фен

преди 11 години

И при нас за оскверняване на храм чл. 164 от НК предвижда до 3 години затвор!Освен това тези мърли многократно са правили 'арт пърформънси' - например в хранителен магазин, баби с деца и една от тези будни девойки в знак на политически простест си муши охладено пиле в детеродния орган! Супер протест нали, вие как ще се чувствате? Ами ако направи това в САЩ, Европа - дали няма бъде санкционирана? Накрая понеже никой не ги *** и решават ***.е да осквернят християнски храм...

691

кОМЕНТАТОР

преди 11 години

Т. нар. "свят" щеше да има моралното право да реагира, ако навремето със същата жар защитаваше правата на вярващите хора в Източна Европа. А ето ви нещо интересно. В двора на русенската болница има един малък храм, който през 1952 год. е иззет от комунистическата власт. В ОЛТАРА на храма е направена ТОАЛЕТНА . Интересно, този СВЯТ, който сега е много активен, тогава, пък и десетилетия по-късно, защо не взе отношение към подобни дела на безбожниците?!

690

певица

преди 11 години

А *** ЩО ИМ СЕ ОБРЪЩА ТОЛКОВА ВНИМАНИЕ? МИ ТЕ ТОВА ТЪРСЯТ.

689

певица

преди 11 години

Смърт за тези провокаторки.Къде е Сталин?Да ги прати в Сибир .за вечни времена.

688

певица без изцепки

преди 11 години

"Светът срещу присъдата". Ай стига бе !Кой свят бе. щом аз не съм в него?Да го "духа " този свят!

687

не успяла певица

преди 11 години

Иска им се на някои "демократи "в Русия да настъпи анархия ама ще получат" среден".

686

Анонимен

преди 11 години

Интересно съждение, че Путин да не би да е съдия че да не си трае. Смешни истории

685

Анонимен

преди 11 години

хах И кога на Русия ще й пука за мнението на другите? Да критикуват колкото искат. Като християнин съм изключително ЗА тази присъда. Тези *** не заслужават друго. Да им е за урок!

684

Анонимен

преди 11 години

С елементарна манипулация се опитвате да ни представят тези мърли за светици. Нещо като Жана дарк или нещо такова. Няма да мине ... вече сме доста по умни и можем САМИ да правим преценка на случващото се. Ние не сме *** американци и *** заподноевропейци така че този път не стана.... Следващия път опитайте нещо по-нестандартно - например като ни пробутате някое животно за символ на свободата и демокрацията. Поне ще ни бъде интересно.

683

Анонимен

преди 11 години

тия защо не отидоха да ,,протестират'' в някоя джамия?!?! тогава щяха да се молят да бъдат осъдени

682

svetozar.christoff

преди 11 години

ще си трае ами....ако беше мъж на място,досега да беше спрял процеса...хем щеше и пи ар да си направи

681

ан

преди 11 години

ако беше станало това в бг нямаше да стигне и до съдили щяха да са оправдани вече от слободния вг съд

680

Богомил Трайков

преди 11 години

Отмъстителен диктатор, ръководител на бандата наречена корупционери и крадци. Погледнете в Интернет как всичките му роднини имат всеки по милиард рубли. СРАМ ЗА ВЕЛИКАТА РУСИЯ.

679

Мирко

преди 11 години

Много е гнусно, че гаврата със светинята и обидите към най-скъпите за човека неща се представят като "политически протест" и "свобода на словото" ... Малка им е присъдата.Не мога да си представя че медийте може да са толкова *** или това е платена антихристка пропаганда? За на другите изявления не знам - но това на Руската Православно Църква го четох цялото - и мога да кажа че тук е представено изцяло манипулативно и с обратен смисъл!