73

Ескобар

преди 11 години

Търговията с наркотици в света си има лоби в политическите среди.Това е просто игра за милиарди.Е,как аджеба,сателит който разчита регистрационен номер на автомобил,не може да "види"огромните плантации с кока в Южна Америка.Явно някой има интерес да се произвеждат наркотици.Само в САЩ без работа ще останат хиляди нарко полицаи.Това е политика

72

да, 88

преди 11 години

Така е..Защото не е възможен оня "подбор", който спомена мин.Цветанов.А и ако познаваше хората от Ванеса, Елена, Хера- отрудени хора и техните семейства... и като казвате- всички го знаем- стари желзни корпуси, вече проядени от ръжда... Но трябва да се работи..Нека не се смесват впечатления от филми... тук е България, хората от бранша се познават... като се казва"работят за едната чест", да могат да ги препоръчат и за друг договор...

71

продълж.85

преди 11 години

След това се корегира и каза, че я хвърлят "в морето"...2. Сега отново отговорно лице заявява, че "екипажът е следен и подбран"... не ми се струва ТИПИЧНО 21 професионалисти да жертват семейства, бъдещеИма нещо, което не се "вързва".Особено ако имате наблюдения над труда на тези хора: те се борят да се утвърдят, за да имат и последващ трудов договор... когато публикуват имената, тогава всичко ще е ясно.НО защо в такава сложна операция пуснаха заподозрени в България.Много неща не са логични.

70

Анонимен

преди 11 години

За Св.Николай- испанска преса пише за 5 тона.. Каквото и да е.. не е"по силите" на никакъв екипаж( въпреки твърденията на мин.Цветанов) да си "сложи главата в торбата"!!!) и да извърши ТОВА ЧУДО невиждано, защото кап.д.п. Иван Станчев не е НЕПОЗНАТ ПРОФЕСИОНАЛИСТ.Това е някаква конспирация на световно ниво( да не казвам "държавно") да не бъда грешно разбран.1. От пресата научаваме, че преди около 1 месец се хвана дрога в складове в Мировяне, където се изнесе информация, че "я хвърлят в Дунав

69

do 75

преди 11 години

Пиша, защотото и на мен ми се струва, че не разбрахме истината за Ванеса:1. Спаси само един моряк, който КАТЕГОРИЧНО не искаше да разкаже какво се е случило преди потъването.2.Не мога да твърдя със сигурност, но това е корабче, което само пресича Черно море до Херсон ли беше.. Каква дрога между България и Русия.. спомена се Азовско море.. освен в онези републики татарски...Но каквото и да е... зная какъв е трудът на екипаж на кораб.. те не са ":хора за един ден"...

68

Запознат

преди 11 години

Аз предлагам да се провери кораб, който пристига от Южна Америка на пристанище Варна в сряда 22.08.2012 и повярвайте ми ако го проверят какво ще излезе, но не би няма да стане защото корабът, който ще разтоварва е със специален митнически контрол (разбирай Таньо Танов, т.е. няма да се проверява товара) ;) (аз съм само *** служител там нали се сещате!)

67

Анонимен

преди 11 години

Изгориха хората за нищо а я кажете колко кораба са влезли преди или след това да видим колко наркотик ще се открие :) ? ***

66

пилотиран лично от Ц

преди 11 години

Българският кораб Свети Николай, превозвал 3 тона кокаин, е бил локализиран благодарение на италиански патрулен самолет, пилотиран лично от Цецо Лажецо и оборудван "със специални технологии", предаде Франс прес.

65

Стършел

преди 11 години

До 65. Няма защо да се чудиш, че у нас няма хванат наркопласьор. Наркотрафика беше държавна политика преди реформите и си остана такава и до днес. Държавна сигурност, която регулира и командва наркотрафика никога не е слизала от власт в България. А пък и изловят наркотрафикантите ще излезе, че ще останем без крупни "бизнесмени" а най вероятно и без премиер и един вицепримиер.

64

Йордан Шангов

преди 11 години

..Aми италиански самолет, та нали по-рано Цв. Цветанов каза, че нашите служби са ги хванали...:-) смях!!!!

63

Анонимен

преди 11 години

kakto i da sa zaloveni,pari za izborite bsp nqma da ima

62

w

преди 11 години

Само припомням, че през 2008 при потъването на кораба Ванеса загинаха 9 български моряци и един украински. Досега основната версия е претоварване и лоши метеорологични условия. Единственият оцелял български моряк и до сега не каза нищо публично.Само припомням, че убиецът от другия кораб през 2003 беше определен като невменяем. И той не каза нищо публично.Не може да има три тежки инцидента: два трупа; девет трупа; три тона дрога. И да няма арест НА МИГА!!! Не може, ако няма протекция в МС!!!

61

w до @66

преди 11 години

Има и още нещо! Родното МВР не задържа Дойчин Дойчев веднага. Бил в Турция, гледал новините, дошъл си тук, обяснил се по телевизора, после бил разпитан, после освободен, после пак задържан... Защо му дадоха време да се мота на свобода? Едва ли са го контролирали на сто процента през това време. А кой е Дойчин Дойчев? Оня, с кораба Елена, на който през 2003 година полудял моряк утрепа двама и за малко капитана. Оня, с потъналия кораб Ванеса през 2008.Защо такъв човек не се задържа моментално!?

60

1

преди 11 години

Какъвто ти е манталитета - такава ти е Държавата. Затова младите емигрират...

59

Анонимен

преди 11 години

И на кого му порасна носа питам аз? Хахахахахахах!И краката трябва да са му се скъсили ... шот "на лъжата краката са къси".

58

Може би САЩ е прав ?

преди 11 години

Кога ще се спре делението на партии и цветове и подобни? Кога живота на българина ще е по-важно какъв е професионалист, а не кого поддържа? Вече се замислям дали хора като "от САЩ" не са прави и за България вече е късно? По добре да живее човек в САЩ и да е бял човек, отколкото в България и да е роб на Мутри ли са, Комунисти ли са, Царе ли са, Шоробадженащина ли е, какво е?Не знам, но омразна отдавна, Българина не иска показни акции, а истински стойностен живот. Може ли това да се случи тук ?

57

Анонимен

преди 11 години

Това ако беше китайски самолет, и е знаел че има наркотици на кораба, мисля нямаше да ги задържат тия ***, а да са приключили на момента с тях. Но тава е страна със стабилно и демократично законодателство.

56

нови 20

преди 11 години

Нали Цецо каза ,че НИЕ /Бг/,сме подали информацията.....?

55

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Абе чудя се при толкова наркопласьори в Бг. нито един "не могат" да хванат , а в чужбина ги хващат ,как става този фокус ?!

54

от САЩ

преди 11 години

Поредната новина за заблуда на българите докато ги крадат.Не чакайте държавата да се "оправя", защото тя няма да го направи, вече не може и това е видно когато се погледне отстрани. Съветвам стойностните да тръгват по света, защото те заслужават уважение ...