199

Анонимен

преди 11 години

А случайно ли е че е натоварен на кораб под Български флаг,за пред Брюксел,така де,нали се борим с престъпността!Ще дойде пак някой доклад,ще се наложи пак да се черви човечеца!

198

Анонимен

преди 11 години

..понякога когато има интерес от страна на медиите се пуска 1 микробус натоварен чували и номерца и с висящи отвън 2-3 колеги с качулки и калашници, 2 астрички с бурканчета и 2 ленда (джипове) с полуотворена задна врата и колеги пак с автомати (йекшън уе ей), всичките сме с качулки и бонежилетки за да ни снимат. Има някои колеги, за които се знае със сигурност, че пласират, но вътрешно ведомство не го бърка и него, нали децата си искат ;)Това е.

197

Анонимен

преди 11 години

ха, та имало заинтересовани къде се изгарят наркотиците в България? Ами да разясня ситуацията, МВР има складови бази до Мировяне и до гара Яна, от там под направление и "строга" охрана от страна на Жандармерия и Полиция заминава за пещите в Кремиковци, тов апоне беше допреди 4 години, а от тогава, тъй като съм конвоиращ вече сме нямали охрана и пещите в Кремиковци не са палени за да се изгарят наркотици. КАзвам го защото съм пред съкращение (мерси Дянков) и не ми пука.

196

Анонимен

преди 11 години

Я колко е тихо навън. Да не би да са резали глави? Цвъко.. що тутутуууткаш като даваш интервюта? Да не би да си сгазил лука, а?

195

Анонимен

преди 11 години

Я се разберете кой подал сигнала.. италианците или Цвъко първи. Поредната Цв.Цв. лъжа... ех колко мъка има...

194

Анонимен

преди 11 години

Хванали са 3 тона,не са хванали 100 тона!Минали са за захар!Тия са били МУЛЕТО!

193

Анонимен

преди 11 години

Кораба е трябвало да плава до Бразилия за да товари захар,а вместо тава е акостирал в Гамбия! Всеки нормален моряк би се замислил.От тях със сигурност има невинни,но и доста са в играта.3 тона дрога не са шега работа,няма как да не са видели какво става.Човек никога не трябва да се лакоми,особенно ако е дребна риба.Вижте Боевски,вижте и тези моряци,и не се връэвайте

192

Анонимен

преди 11 години

Този ***,кога ще спре да се изживява като "голям специалист"в разузнаването.Ние всички знаем колко е сивото му веещество и,че има една гънка и то от удар.Дасе маха заедно с патроните си!Те не са един и двама,а той не знае чии слова да потаря.се срамуваЧовек се срамува,че е българин,когато слугинските медии се надпреварват да излъчват простотиите му.

191

Анонимен

преди 11 години

Юда с целувка предаде учителя си!

190

краси

преди 11 години

къде е товарен кокаина,- в-"Стандарт-" пише,че в морето, плавал на шамандури.И тогава защо са спрели в морето, да гледат изгрева.Явно всички са знаели, но били заплашени да мълчат,а са чакали и пари от това качване на кораба, просто не са били могли друго да направят.

189

Анонимен

преди 11 години

А вашият кокаин колко тона беше?Той мина покрай суматохата,нали!

188

Анонимен

преди 11 години

КРАТУНИ!

187

Анонимен

преди 11 години

Това го знаем ***!Вашият бизнес,никой не трябва да го застрашава!

186

Анонимен

преди 11 години

/поредният голям гаф.ТРИ тона?!и без чадър отгоре?айде бе!

185

Б

преди 11 години

Цветанов е идеален за работата. Като инвеститорите в *** вдигнат телефона на ББ трябва човек, който да казва слушам и изпълнявам и да не е особено умен. Цецо е перфектният за целта.

184

Анонимен

преди 11 години

Цялата работа е да изискат моряците да бъдат съдени в България, а пък тука знае се какво правосъдие ще бъде раздадено и клко много ще се покрие. Да , ама не. Испанците ще ги съдят в Мадрид, а не в провинцията Кадис. Количеството е твърде много, за да се затварят очи. Съмнявам се дали някой от моряците ще се върне при това количество. Оправдава ги само безсилието пред командния състав в лицето на капитана и помощниците му. От Машината някои ще се оттърват. Но сега всички са свидетели.

183

fory

преди 11 години

ZVA,ZVA nared do pop KRASTYO .edin ot predatelite na Bulgaria.

182

deo

преди 11 години

vsi4ko e okei hvanali korab s koka edin vapros kym vsi4ki medii za6to zablujdavate bylgarina kade sled tova utiva tri tona kokain .pri drug narko dilar kade? i kakvo se slu4va s narkotika ako se unijtojava pone da go pravqt publi4no.no stava vapros za mnoo milioni evro

181

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

ОЧАКВАМЕ В СКОРО ВРЕМЕ ДА ИМА НОВО РАЗЧИСТВАНЕ НА ТЕРЕНА НА ДРОГАТА !МАЙКИ ЩЕ ОПЛАКВАТ СИНОВЕТЕ СИ!ЗАГУБЕНИТЕ ПАРИ СА ДОСТА МНОГО!ЩЕ ИМА ТРУПОВЕ!

180

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

АМИ ЯСНО Е ЧЕ ВИЕ СТЕ ПОДАЛИ СИГНАЛ АМА СЛЕД КАТО ИТАЛИАНЦИТЕ СА ГО СЛЕДИЛИ ТРИ НОЩИ,И СЛЕД КАТО СТЕ СЕ О****НЯМА НАКЪДЕ ВЕЧЕ!ЗА БОКО ЛИ БЕШЕ ДРОГАТА А ЦЕЦО КАЖИ СИ!