16

Анонимен

преди 11 години

до 18-аз един такъв хитрец го топнах на инспекцията по труда и го глобиха 15 000 . обжалва в съда , и намалиха глобата на 12 000. та така-тарикатлъкът го наказваме, и то жестоко. Още оня хитрец вие като куче за тези 12 000-нищо,че ги плати без проблем

15

До 15

преди 11 години

*** петна идват по магистралата или с влака :) :) :)

14

от София до пловдив

преди 11 години

до 12- еднодневната екскурзия не струва толкова. Първо-в слънчев бряг има и свободни зони-за какво ти е да плащаш за шезлонг и чадър. Второ-за 1 ден не се ходи с кола , а с влак-а от Пловдив има супер удобен влак. При двупосочен билет 30 процента намаление. Що се отнася до храната-на втора линия цената на кебапче е 1,50-тоест за 7 лева се наяждаш чудесно-никой не те кара като си за кратко да ядеш в ресторант, нали. За един ден от пловдив до морето е под 50 лева-всичко включено-а не 600

13

Емил

преди 11 години

Ааа Любо Пловдив!Тая почивка е за непушачи брато.Много сори

12

до 13

преди 11 години

Ами ходи, то много хора ходят там и затова плуват кафяви петна из него.:)))))))) Да ви е сладко!

11

Анонимен

преди 11 години

Аз пък не съм от столицата и ходя всеки ден.

10

Любо Пловдив

преди 11 години

Абе Димова днес ще ходя до Сл бряг за една вечер Що не вземеш да ми напълниш резервоара за 27 лв Или плати ми хотела И ето ви точната сметка която ще ми излезе почивката 150 лв гориво 150 лв хотел .Цигари с др разходи по време на пътуването 50 лв. вечеря с излизане 150 лв. Плаж 24 лв. 2 бр. шезлонг и чадър др разходи за плажа 50 лв. Обяд 30 - 70 лв Или средно 600 лв.

9

Анонимен

преди 11 години

"Ходим на море за ден, а не за 10"Ходите? Все още? И кай ходи? Софиянци и държавни служители. Останалите или нямаме пари, или прекалено трудно ги изкарваме за да ги пръскаме по урбанизираните плажове под тътена на чалгата или сме открили истински места за отдих някъде, където няма ни Боко , ни софиянци , ни българи.... Миналата събота ПЕдератора на сайта ме блокира, очаквам да го направи пак - сигурно е софиянец от 2-3 години и го приема лично.:))))

8

Емил

преди 11 години

В момента еднодневните екскурзии са хит, защото за две-три съботи, може да се разходиш за стотина лева и да направиш тен, разказа пред Dnes.bg Ани Димова, която ръководи туристическа агенция в Пловдив. Тая мадама не верва на ушите си!!!Три пъти от Пловдив до морето с тая скъпа нафта и бензин?Вие сте луди за връзване

7

на море за 1 ден

преди 11 години

За един ден в Созопол-тръгвате с влака в 22,40. Около 7 сте в Бургас. Около 8 с рейса Бургас Созопол сте в Созопол. Плаж от 8,15- 12.30 . Около 14 сте в Бургас. В 14.25 с влака Бургас -София. 21 часа сте си пред телевизора в София. Осъществимо е. А след няколко дена пак!

6

USA

преди 11 години

Станата е пред фалит, защото всичко е само обслужваща сфера и след това парите се изнасят към чуждите собственици или към мутрите.Аз да ви кажа няма смисъл да оставате в България, с добра диплома и език ще живеете в прекрасна къща тук в САЩ, и тук поне има пари за битовизми като храна, телефон консумативи и почивката не са проблем, а и за много повече, но най-важното ще имате спокойствие ...

5

гурбетчия

преди 11 години

"Голяма част от туристическите агенции в страната са пред фалит" !!! Един съвет от батко им гурбетчия : Ами да си преориентират бизнеса във фирми за работа в чужбина ,знаете ли колко много хора и особено *** ще им се вържат !!!

4

Анонимен

преди 11 години

Нормалните хора си почиват край морето, а за нас се е превърнало в самоцел. Все по-елементарни, бедни и дезориентирани ставаме. Може и да не си изкарал качествена почивка, но по-важи са снимките пред колегите в офиса. Това означава, че не живеем собствен живот.

3

Анонимен

преди 11 години

Масово българите предпочитат по-кратките екскурзии и вече не почиват по две седмици на планина или море у нас........................................Трябваше да пишете,преди да умрат от мизерията ,българите се сбогуват с морето и планината!

2

Анонимен

преди 11 години

"Масово българите предпочитат по-кратките екскурзии"-Като нямат пари какви екскурзии да предпочитат.

1

Зайо

преди 11 години

1 ден? А ако живея в София, то само 4 часа ми е пътя...Аз ходих за 1 седмица и ако знаеш къде да ядеш и пазаруваш, можеш да си изкараш супер.