8

rees

преди 11 години

doganovo e rodnoto mesto na dogan zatova e krasten na seloto si

7

Alex

преди 11 години

Айде стига лайнарщини де....В дома в Доганово има и българчета и ***....тези деца не са виновни, че са там. Виновни са бездушните им родители, които са ги зарязали. Ходил съм няколко пъти на дарителски акции в дома, както и да играем футбол с децата и мога да ви кажа, че едно от най големите удоволствия на света е да видиш усмивка на детското лице.Спрете с тъпанарските изказвания и вземете да свършите нещо полезно за вас и българското общество.

6

Анонимен

преди 11 години

Малко извън темата, но искам да помоля всички българи да изпратят по един разгневен е мейл до Комисията за защита от дискриминация които искат да премахнат Христо Ботев и Васил Левски. kzd***kzd.bgНека не стоим безразлични!Нека покажем,че никой не може да цапа паметта на националните ни герои!

5

nona

преди 11 години

До Анонимен 4Може и до Разград да е....каква логика търсиш и като,че не си чувал такива деца какви ги вършат и пътуват ли пътуват когато и като успеят!!!

4

Анонимен

преди 11 години

И като ги върнат кво няма да избягат пак ли

3

Анонимен

преди 11 години

Къде ли е с.Доганово?! Пише,че са ги намерили,около гарата в Елин Пелин....сигурно това село е някъде около Хасково а?

2

Анонимен

преди 11 години

Защо ли бягат? Сигурно от "хубаво" какво се случва в тези домове те си знаят . А къде е с.Доганово и аз не знам но това не е толкова важно .

1

nona

преди 11 години

Защо журналята си мислят,че всеки е длъжен да знае къде е с.Доганово???Биха могли да посочат в кой район е.Или и те не знаят,което е по-вероятно.